Godkväll mina vänner!


Johanna tycker att det är såå kul att ringa mormor i vår port-telefon (!) vilket innebär att alla som går förbi nere på gatan antagligen tittar efter doldakameran då de hör ett barn prata högt och tydligt 😉 

Då var det plötsligt kväll igen och jag är så G L A D över att mitt hjärta somnade rekord tidigt för idag behöver jag min egen-tid för att skriva på ett uppdrag (igår var hon uppe ovanligt sent..) som snart ska levereras. 

Min soliga dag (härligt att få lufta solbrillerna) har innehållit en mix av diverse kontorsjobb, besök hos PR-byrå, plock till uppdrag och lite shopping hos Granit.


Hos Granit shoppade jag dessa fina plastburkar (perfekt med plast istället för glas!) som Johannas pärlor ska få flytta in i. Pris: 29kr/st.  (Bilden har jag lånat från Granit.)

Förra året köpte jag “gör-det-själv” kalendrar i julklapp till Johannas mormor, morfar & farmor hos Granit som jag limade fast bilder av Johanna i och skrev små reminders om tex födelsedagar etc.  och då jag var där idag så blev jag påmind om dem så de får bli dagen TIPS !


Du hittar fina “gör-det-själv” kalendrar både hos Granit och Ordning & Reda. Jag gillar dessa framför de man beställer hos fotobutiker för de här blir mycket mer personliga. (bild lånad från Granit).

Bäst jag fortsätter med det jag höll på med nu. Hoppas du MYSER i kväll !?

Kategori: Dagens Tips! | 21 Comments

21 responses to “Godkväll mina vänner!”

 1. Anna says:

  Jag myser med ett stort glas julmust framför Desperate housewives 🙂 Åker till Thailand på torsdag och kommer sakna julmust, glögg och allt annat "juligt" .. Som tur är blir jag bara borta 17 dagar =)

 2. Anna-
  Julmust låter så gott att jag genast ska hälla upp ett glas och ta med mig till soffan inför Grey´s som startar strax 🙂 Så underbart att du också ska till Thailand! Vart exakt ska du? Trevlig resa! Kram! 🙂

 3. Anne says:

  Heisan beste Bloggdama!
  Først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din! Alltid positiv, inspirerende og full av god stemning… Du er helt unik! Hverdagen er ikke den samme uten deg! Ta dette til deg Anna Stina, og vit at du er et forbilde for maaaaaaaaaaaaange:)

  Og så et lite spørsmål; har du et tips om noen gode svenske nettsider som lager invitasjoner, takkekort, julekort etc?
  Takk på forhånd for hjelpen:)

 4. Anne-
  Wow vilken trevlig kommentar du bjuder mig på ! Tusen TACK ! 🙂 du lyser upp min kväll. Du hittar fantastiskt FINA julekort etc hos http://www.petrifiedinpink.se Där har jag själv beställt mina julkort både förra året och i år och är super nöjd. Jag samarbetar med Petrifiedinpink så om du uppger koden: godjulgizmolinas vid beställning så får du -10% rabatt. Happy shopping ! och TACK igen för fina ord! Klem ! 🙂

 5. Som vanligt så kommer du med rätt tips i rätt stund AnnaStina :). Hur gör du?!?!? En sån där gör-det-själv-kalender har jag letat efter till just mormor&morfar och farmor&farfar. Synd bara att ingen av butikerna finns där vi bor. Men Granit har kanske en webshop? Får undersöka saken.

  Tack än en gång för all den inspiration som du ger här på bloggen – i mina ögon är den precis den feelgood-oas som du vill att den ska vara.
  Kramar!

 6. peak oil says:

  Hi check my site regarding peak oil See You

 7. msn download says:

  Ohh very much thanks admin

 8. film izle says:

  good quality post thanks

 9. How do I use my flash drive to get a game onto the school computer?

 10. sesli chat says:

  good quality post thanks

 11. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 12. 32LE5400 says:

  its really seems like very nice and also sell food samples are given for this blog…

 13. izle says:

  thanks good post

 14. Salata says:

  How are You? I just love eating vegetables especially patatos , See You!

 15. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 16. website says:

  I’ve in no way believed that it will turn into my addiction to read blogposts because it is so much overpowering.

 17. buy meridia says:

  hmm not sure , propecia online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]propecia online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription propecia online, 652926,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *