Godmorgon dagen före dagen före hemresa.


Kata Beach igår runt kl.17. Regnet är på väg in över havet… bara surfare är ute i vattnet..

Phuket, Chalong, onsdag kl.09.45. Sol & små moln, +31.

Godmorgon snyggingar!

Som ni säkert förstod så slutade internet att fungera igen igår och det var sååå irriterande för jag var SÅ klar för bloggning.. men kanske det är en mening med att det inte fungerar så bra våra sista dagar här nere? för det gör att jag får koppla av i soffan på kvällarna med bra dvd´s istället för att sitta vid pc´n  😉


Vi behövde inte trängas på Kata Beach igår 😉

Phuket bjuder på ett vackert väder idag så jag sitter i bikini, med solcremen på och beachväskan packad. Ska bara fixa Johanna nu och sen sticker vi iväg. Det gäller att passa på att njuta soltimmarna mitt på dagen för på em brukar regnet komma (det är helt enkelt den tiden på året nu…) och nu har vi ju bara 3 dagar kvar, eller egentligen 2 för på fredag lyfter vi mot Oslo igen. Tänk – då har vi varit här i nästan 7 veckor. Tiden flyger!

Carpe Diem!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 26 Comments

26 responses to “Godmorgon dagen före dagen före hemresa.”

 1. Nilla says:

  Hoppas att det känns skönt att komma hem till sommaren i Oslo, och framförallt att träffa JIG och Gucci efter så många veckor 🙂
  Jag hade nog fått abstinens efter min man, om jag inte fått träffa honom på 7 veckor, förstår inte hur du står ut 🙂
  Ha en härlig sista dag, trevlig hemresa och återigen tack för världens mest härliga och inspirerande blogg.
  KRAM!!!

 2. Veronica says:

  God morgon underbara människa, tänk att du VARJE dag förgyller vår vardag med ditt skrivande.
  Vi hoppas så klart att nu haft det underbart de veckor ni varit där å att ni får komma hem till ett SOLIGT norge. Här i Sverige (sundsvall) så år himlen grå å regnet kommer nog snart att falla.
  Ha nu en skönt dag tillsammans å krama Johanna.. Jag å lilla Annie väntar på nya inlägg så länge. Kram Kram

 3. camilla y says:

  Hej vännen!

  Åhh vad fort det har gått! Tänk att det redan är dags att åka hem. Livet går fort just nu, det gäller att göar det som förgykller livet. Eller hur.
  Tänker mycket på dig, skulle vara kul att ses!

  Kram Camilla

 4. 7 veckor, redan!? Tänk vad läskigt det är egentligen att tiden bara rusar på. När du skrev att du skulle vara bort i 7 veckor kändes det som en evighet, nu är det som om du varit borta 3.
  Det är nog någon mening med att du ska varva ner och koppla av lite extra innan du återvänder hem. Antar att du har en hel del jobb som ska köras igång när du kommit hem. Ta hand om er. KRAM

 5. Heidi says:

  Wow – tenk så fort tiden går! Møter dere GJERNE når dere er tilbake – altfor lenge siden sist. Savner dere! Klemmer fra Heidi

 6. Åsa says:

  Söt blogg:)

 7. Lena Helmersson says:

  Hej,

  Ja, gör inget annat än bara njut av de sista dagarna ni har kvar i Thailand – du kommer att få längt när ni kommer hem. Det ser så lugnt och harmoniskt ut på bilderna.
  Ta vara på din dag.
  "älska den Du är och det Du gör och dem Du lever nära – det är allt"
  Kram,
  Lena i Uppsala

 8. Ser helt herlig ut! Jeg savner Thailand veldig når jeg ser disse bildene av dere;) Nyt de siste dagene deres der! 😉

 9. Tindra says:

  Ja, vad fort tiden har gått. Men håller med Nilla ovan. Varken jag eller barnen hade stått ut 7 veckor utan min älskade man/deras goa pappa. En vecka max, hade gått.

  Roligt för Johanna att få komma hem o träffa pappsen till sist, och kanske skönt för dig att komma in i rutiner igen. Brukar ju vara det!

 10. vad härligt!
  ni kommer hem till den bästa tiden på året i sverige i alla fall 🙂

 11. Ha det nu riktigt bra de sista dagarna och hoppas hemresan går bra. Ni är nog rejält saknade i Oslo kan jag tro! 🙂
  Klem till er båda

 12. Malin says:

  Gud va skönt det ser ut. Saknar Thailand så mycket ibland. Vi hittade vår fristad i en by som heter Khao Sok, uppe vid Khao Lak. Vill dit igen.
  Vad gör ni där nere, bara semester?

 13. good quality post thanks

 14. mp3 indir says:

  good quality post thanks

 15. Great! Thanks for post

 16. chat says:

  thanks good post

 17. I am not genuinely sure if greatest techniques have emerged around things like that, but I am sure that your great job is clearly identified. I was wondering if you offer any subscription to your RSS feeds as I would be very interested but i can’t find any link to register here.Where is it?

 18. izle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 19. good quality post thanks

 20. my page says:

  Hi everyone, This web page is remarkable and so is exactly how the matter has been expanded. I like a few of the remarks as well although I would prefer we all keep it on the subject to be able to bring value to the subject.

 21. ok im out, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, 8]]],

 22. yinxfxsmrrg says:

  uy0Hx5 mhexjorhwmls, [url=http://dekhrgrmwmuo.com/]dekhrgrmwmuo[/url], [link=http://lhgonuunknea.com/]lhgonuunknea[/link], http://cnztovfsknhp.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *