GODMORGON FREDAG!

Gooodmorgon darlings!

Plötsligt är det fredag och i dag ställde jag faktiskt väckarklockan på 09 så nu sitter jag ute på terrassen, under takfläktarna och funderar på om den molniga himlen bara är rester från nattens regn? eller om solen tänker visa sig från en klarblåimmel i dag igen så som den gjort varje dag sedan vi ankom Phuket?  Jag kryssar fingrarna för sooool för planen är att åka ut till en ny vacker beach…

Var det någon av er som shoppade från den vackra Conscious Exclusive kolleksjonen hos H&M i går?  Jag gick för den vackra Tulle dress och gleder mig stort till att få se den irl när jag kommer hem till Oslo igen. Alla vackra klänningar som flyttar in i mitt klädskåp blir fantastiska för Johanna att ha senare i livet… och ett tips är även att hänga dem på en xtra vacker galge / hengere och ha de på väggen i tex sovrummet för de är ju som smycken… !  Jag har föresten även den här i mitt skåp:

Ooooops. Nu ska jag i väg. Tiden flyger så läge att skriva : Gone to the beach ! 😉

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “GODMORGON FREDAG!”

  1. Titti says:

    Jag har alltid några fina klänningar hängande framme!!!
    Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *