Godmorgon lördag!


 1. Min “baby”.

  Visst är det HÄRLIGT med en soft lördagsmorgon ?! Lördag = KOS! och hos oss sitter mormor & Johanna och målar i köket och snart är det dags för oss att vinka Hej då till mormor för hon flyger snart mot Luleå igen. Det har varit SÅ mysigt att ha henne på besök så det kommer att bli tomt då hon rest…  Men vi hoppas att vi snart ses uppe i Luleå !

  Idag är mitt TIPS att du går ut och köpet KAMILLE MOR & BARN (om du inte redan gjort det…) för på måndag försvinner magasinet från hyllorna. Då har det varit ute i 6 veckor. 


  Varsågoda! Här får ni se ytterligare en av de sidor jag gjort i Kamille Mor & Barn. Jag kan säga att Johanna blev glad över att jag kom hem med Kalle Anka kex + chips den där dagen… 😉

  Nej, nu ska jag gå och umgås med mormor för JIG ska strax köra henne till Gardemoen ( flygplatsen ). Så jag önskar dig en riktigt SKÖN lördagsmorgon.

  N J U T din dag !!

  KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. Stina says:

  Här i Luleå har vi -2 grader, frost på marken och skinande sol, vacker lördagmorgon. Trevlig lördag med er!

 2. Johanna says:

  Hoppas ni har en supermysig lördag<3

 3. Wenche says:

  ha en fin dag, selv om det forståelig nok blir tomt etter mormor:)

 4. Angelica says:

  Förstår att de blir tomt efter mamma/mormor. Jag skulle nog inte klara av att bo så långt ifrån min familj, vi ses flera gånger i veckan.

  Trevlig helg!

 5. Maria says:

  Det är dig jag skyller på när mannen ser mig m mina shoppingpåsar idag, fniss! Ska på fest ikväll & tänkte, undrar vad A-S skulle ta på sig? Köpte ett sidenlinne m spets Day, Tunika Honkydory.( Råkade även få m en Odd Molly jacka) Så bara du vet det, det är ditt fel att du över öser oss med insiration. Krams m

 6. Hoppas ni har en trevlig lördag?

 7. Mia ☆ says:

  Vad mycket fina saker 🙂 Ha en mysig lördag!

 8. /B says:

  I helgen sätter vi på magasinet C fokus på en livsviktig fråga, kolla min blogg och var med och stöd kampen!
  /B
  http://www.lyckligagatans.blogg.se

 9. /B says:

  I helgen sätter vi på magasinet C fokus på en livsviktig fråga, kolla min blogg och var med och stöd kampen!
  /B
  http://www.lyckligagatans.blogg.se

 10. Lena A says:

  Tyckte koftan i nedre högra hörnet var fin, varifrån kan man köpa den?
  Ha en härlig kväll =)
  Lena

 11. KarolinaM says:

  TACK söta du för svaret ang. "Emma Blusen".
  Hoppas lördagen varit bra!

  KramK

 12. Caroline says:

  Tack vare dig så var jag idag in på Lindex och köpte den jätte snygga klänning som Emma Wiklund har designat! Har tänkt på den klänningen sedan du visade upp den i bloggen tidigare i höstas. Och sedan går ju en del av pengarna till en väldigt bra sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *