Godmorgon onsdag!


The human heart feels things the eyes cannot see,
and knows what the mind cannot understand..

Godmorgon sweethearts!

Kan det verkligen stämma att det är den 25:e augusti idag? Den senaste veckan har “försvunnit” (pga alla kalas & fashion week) och just nu önskar jag att jag kunde stoppa tiden så att jag hann i kapp lite.. Tror kanske det kan hjälpa lilla J får vara hemma på fm idag för då sparar jag ca 1 time på morgon 😉 och bäst av allt: Johanna får leka med mormor fram till att hon ska resa (det gäller att passa på då hon är här).


Som sagt…följ ditt hjärta

Jag ska hoppa i duschen nu så jag önskar dig en riktigt BRA dag! Be happy!

♥ KrAmAr & LoVe ♥ 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Anonymous says:

  Låter som en toppendag!! Kram på dig och Johanna:)

 2. Hoppas ni får en bra dag och glöm inte att koppla av också =)

 3. Lattemamman & Sara-
  Tack för era fina kommentarer! jag ska försöka koppla av också 😉 Önskar er också en toppen dag ! 🙂 Kramar!

 4. Klart att J ska vara hemma och leka med mormor, så hade jag också gjort.
  Visst är det skrämmande hur fort sommaren gick?! Och i Halmstad är det rena rama oktober-vädret med stormar och regn… augusti som ändå brukar vara en fin sommarmånad. Jaja, det kommer en ny sommar nästa år och nu kan jag sätta igång att elda ljus på allvar istället 😉 KRAM och ha en härlig dag

 5. Catta says:

  Vilken underbar bild!

 6. Petra says:

  Wow vilken inspirerande blogg 🙂 här kommer jag titta in ofta.
  Kram Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *