Godmorgon sweeties!

Godmorgon sweeties!

Oj, vad jag blev uppe sent igår… satt och skrev på en jobbsak fram till att tidningsbudet sprang i trappen, då blev jag påmind om att det var dags att gå och sova 😉  Idag ska hjärtat till dagis så jag håller på att fixa matboxar. Själv ska jag iväg på en stor härlig utflykt så bäst vi kommer oss iväg nu.


Bjud på dig själv! Have FUN & be fantastic !

Önskar dig en magisk dag ! 🙂

♥ KrAmAr & KäRlEk! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon sweeties!”

 1. Marita says:

  Åh vilken underbar blogg du har! Råkade hamna här o nu kikar ja in tätt;) ha en härlig dag o underbar midsommar.

 2. Michan says:

  Ha en toppendag du med.

 3. Tänk om alla kunde bjuda lite på sig själva, vad mycket trevligare världen skulle kunna bli då! Vi sjunger gärna i affären och vi skuttar över övergångsställen, det bjuder jag på! Ha en underbar dag. KRAM Lotta

 4. Line says:

  jag tycker det är jätte bra att du kan bjuda på dig själv.Så borde alla vara 😀 jag älskar din blogg btw

 5. Honi says:

  Hoppas du fick lite sömn iallafall 🙂 Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *