Godmorgon torsdag!


Den här passar utmärkt efter att jag läst igenom kommentarer på morgon. Det är alltid samma tjejer som skriver elakheter (jag kan se ip-adressen) och ja, sorry girls: men jag bryr mig faktiskt inte för jag har viktigare saker att lägga min energi på 🙂

Godmorgon mina bloggvänner! Idag vaknade jag av mig själv kl. 08.30 = Johanna sov fortsatt = lovely! 🙂 Så jag hann ta mig en dusch och fixa till mig innan hjärtat kom tassande och just nu pågår lek här hemma och det lutar åt ännu en hemma dag för J.  Hon säger att hon vill vara hemma med mormor och eftersom de ses så sällan så tror jag det blir så både idag + imorgon, men vi får väl se…

Jag är tyvär riktigt förkyld idag så formen är inte på topp. Håller tummarna för att det går över f o r t .


Denna fabulous bluse från Odd Molly (style nr. 261A) har ankommit Daisy butiken och eftersom jag tycker att den är den finaste blusen i vårkollektionen så blir den mitt dagens shopping-tips!  (fotar och visar hur den ser ut på senare). Jag har min i size 2.

Önskar dig en superdag och kom ihåg att “what you give is what you get” = behandla andra som du själv önskar att bli behandlad för vi har bara ett liv och det är här och NU ! 🙂

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 47 Comments

47 responses to “Godmorgon torsdag!”

 1. Engla says:

  Om dessa tjejer bara skulle ändra inställning så skulle de få så mycket mer tillbaka. Vad man ger är vad man får.

  Den där blusen är urfin, jag fick hem min igår men har inte provat de ännu. Rosa + guld = Lovely!

  Kram på Er!

 2. Anna says:

  Än en gång, din blogg är en härlig inspirationskälla! Aj lav! Blir alltid på bra humör när jag kikar in här! Så strunta i alla negativa kommentarer och fortsätt som du gör 🙂 Ha en riktigt härlig dag! Kram/Anna

 3. Morrn!

  Ha en fin dag du inspirernade kvinna!

  Att de bara orkar lägga ner så mycket energi! get a life!

  Kram kram!

 4. Johanna says:

  Men…? Det var ju bara en kommentar ang att du hade shoppinghysteri eller vad det står. Fattar inte… isf missbrukar jag HM. KRAFTIGT. 😉
  Var och en får ju ta ett "samtal" med sitt samvete om vad man tycker är värt att lägga pengar på, så är det ju. Och det behöver ju inte betyda att det är en "negativ" kommentar, det beror ju lite på hur man väljer att läsa det, visst? Eller ta emot den, kanske.
  Jag gillar OM, men inte priset. 😉 Simple as that.
  HA en härlig dag!
  Och hoppas att förkylningen försvinner snabbt! Har du acetylcystein, eller vad det heter? Det är bra!

 5. Stina says:

  Hej! Ville bara säga att du gör rätt i att inte bry dig om dummheter som skrivs. Avundsjuka… Endast. Du är stark och måldriven, fortsätt med det du gör. Inspirerande är du. Tack för att du finns och skriver från hjärtat. Kram

 6. Engla-
  Bra skrivet. Det är verkligen ofattbart hur vissa orkar hålla på… GRATTIS till ny FIN blus! den är som sagt bara helt lovely! Sitter här och har på mig min nu 🙂

  Önskar dig en fantastisk dag och du + Jolie är verkligen FAB på coveret till svenska mama! WOW!! 🙂

  Kram! 🙂

 7. Anna + Caroline + Stina –
  Tusen TACK för era fina & peppande kommentarer! 🙂 Nu känns mig dag genast mycket soligare! och jag är glad över att jag har fina bloggisar som er ! KRAMAR!! 🙂

 8. Tycker det är bra att du inte tar åt dig. Dessa tråkiga människor borde hitta något annat att lägga sin energi på istället tycker jag.

  Blusen ser helt ljuvlig ut även om det inte är min stil.

  Hoppas ni får en härlig dag!

 9. maja says:

  Där satte du huvudet på spikes A-S : )
  Jag kan inte förstå dessa gnällkärringar. Men tror dom är lite överallt på de flesta bloggar och gnäller;-)!

  Men alla har olika sorters vatten som skvätter på överlevnadskvarnen!

  Ha en stråålande dag i Oslo : ) Och tack för en underbar blogg! Köper dessutom Kamille p.ga. dig ;-)!

  Kram:)

 10. Anonymous says:

  Haha, right on AnnaStina. Du är inte bara en glädjespridande inspiratör utan också jäkligt cool! Ha den finaste dag. kram.

 11. chatarina says:

  Hej Anna-stina!! Känns ju som jag känner dig nu:) genom bloggen såklart..jag blir alltid glad av att läsa din blogg, så tycker jag att det är kul att du bott i Gävle såklart..köp det du vill o strunta i vad alla andra säger om det!!
  Här skiner solen..och säger som dig Det gör mig happy!!
  Kram

 12. Line says:

  Hei

  Jeg er stadig innom og leser inleggene dine men leser aldri kommentarene eller legger igjen noen hilsen. Det bestemte jeg meg for i dag og jeg må si jeg virkelig er sjokkert og signerer veltalende damer over at noen har energi og ork til å bruke tid på dette. Glad du forsøker å distangsere det fra dette.

  Jeg liker supergodt innleggene dine om klær og handletips. Liker speseillt godt at du både forteller om dyre klær og info om billig kjedenes kampanjer/kolleksjoner og utvalg.

  Var masse hos deg i butikken når du drev den og før jeg flyttet fra byen. Så jeg har også fortsatt min sminkepung maken til den du viser i ett inlegg ett stykke under…

 13. Anna-Lena says:

  Nej, usch, vilka tråk-kommentarer! Att de menar att du är en dålig förebild och ska skämmas ol
  ar ju bara helt hysteriskt! Vilka reaktioner på lite shopping!?.. Finns det verkligen inte bättre att klaga på eller reta upp dig på… jöss! Tycker de som kommer man såna kommentarer är de som ska skämmas här!!!
  Skönt att svara med den supercoola bilden idag iaf! 😀 Ha en riktigt skön dag, vackra du och mys med din mamma!..

 14. Unni says:

  Husk at de aller-aller fleste her inne leser bloggen din fordi den er veldig inspirerende, inkludert meg:) Du gleder meg hver dag med fine og glade innlegg! Klem

 15. Christi says:

  Utrolig fin OM- bluse, jeg har lyst på den i lys grønn.

  Jeg har nettopp funnet bloggen din og liker den godt:-)

  Ha en fin dag

 16. Katarina says:

  Hej Anna-Stina!

  Det är väldigt lätt att via ipadresser spåra de som skriver så elaka kommentaer. Du får upp namn och adress. Bara säg till så hjälper jag dig. Om inget annat så kanske det avskräcker! Det är sorligt att människor inte kan ge sig, men de är inte så anonyma som de tror!

  Kram från en fd. it-tekniker som älskar att läsa din blogg!

 17. Haha vilken härlig bild 🙂

  Det är helt rätt, elaka kommentarer är inget att ta åt sig av. Jag förstår inte meningen med att sitta och skriva massa elakheter bara för att. Såklart kan man ha olika åsikter och komma med kritik, men kommentarer som är rakt igenom elaka och inte konstruktiva för fem öre, är så onödiga!

  Vi får hoppas på att trenden med elaka kommentarer kan lägga sig så småning om.

 18. Lina says:

  Hej A-S!

  Jag läser din blogg nästan varje dag och tycker det är jättekul. Är dålig på att lämna kommentarer men har gjort det vid ett par tillfällen tidigare och då just när det var elaka kommentarer.

  Jag kan för mitt liv inte förstå varför folk lägger sig i en annan människas spending habits. Dessutom tycker jag det glöms bort på något vis att ditt jobb är att hålla dig ajour med allt som händer inom denna bransch.

  När jag postade en kommentar på din blogg tidigare berättade jag att jag bott i USA i halva mitt liv (i LA) och min man är amerikan (kommer från NYC). Hans syster arbetar som jeansdesigner i NYC och hon shoppar galet mycket (haha – me like!) men en stor del av allt hon handlar betalar hennes arbetsgivare. De ser på detta som ett måste inom branschen och för att hon ska få inspiration till att kunna skapa.

  A-S, shoppa på … så länge man inte försätter sig i debt så har ingen annan något med att göra vad man lägger sina pengar på! (och även om man var i debt så har ingen privatperson med saken att göra ;)). Ganska typiskt svensk det här med att missunna någon annan ett gott liv.

  Nej, skulle jag vara dig skulle jag säga till alla dessa aviga och/eller elaka människor – BITE ME! lol.

  Have a fabulous day!
  lew

 19. Underbart härligt "message" på kortet. Det blir oftast mycket bättre på engelska. Och jag liksom dig bortser från tråkigheter och fokuserar på det glada, varma och positiva som jag vill ha i mitt liv. Det griniga kan de griniga få behålla. "Det du sänder ut får du tillbaka"
  Shoppa mera och visa mera, blir så glad av alla vackra ting du visar på din blogg. Jag är fullständigt beroende av din härliga blogg varje dag och jag mår så gott på insidan när jag läser här inne. Njut dagen. KRAM Lotta

 20. Anonymous says:

  En fråga? Jag är lite dålig på att läsa kommentarer som dina norska bloggläsare har skrivit, brukar hoppa över dom, tar lite tid att förstå allt. Men är dom lika duktiga som oss svenska läsare att komma med dumma kommentarer eller är det typiskt oss från Sverige? Tråkigt att det i alla fall.

  Gillar att läsa din blogg.

  Anna

 21. BARBRO LANDÉN says:

  Ingen fara jag törs lämna ut både namn o adress. Det kan väl inte vara straffbart att kritisera ngn för deras sjuka shpoongebeteene?
  Min e-maildress har du här ANNA-STINA och du kan få min adress också, bara säg till.
  Jag fattar väl att du kan se IP-adress jag vet mer om datorer och internet än så.
  Men jag kan, liksom DU inte tiga när jag tycker något i sjukt.
  Det är mycket här i din blogg som jag gillar och det brukar jag också kommentera.
  Men det är väl så att man bara skall "stryka medhårs" för att få kommentera.

  BARBRO LANDÉN NYGATAN 23C 81576 SÖDERFORS

 22. Barbro – får jag fråga dig en sak? Vem har definierat vad som är sjukt beteende eller inte? Att det mesta ligger i betraktarens ögon vet jag, men vem säger vad som är normalt och inte, vad definieras normalt av? Och varför skulle det normala vara bäst? Och vad är det som säger att det som Anna-Stina shoppar i totalen är sjukt? Det hela ligger ju hos dig och inte hos henne och det är tråkigt att du känner att du måste dela med dig av dina egna spärrar och av det som du anser vara sjukt. Jag lämnar detta åt dig och jag hoppas att du är nöjd med det du åstadkommer (och att det är normalt och friskt i dina ögon).
  Mvh Lotta

 23. BARBRO LANDÉN says:

  Och det är ju INTE LITE shopping det gäller utan en hel del. Och jag skriver INTE kommentarer "bara för att".
  Och skapa kan man göra UTAN att shoppa som varje dag vore den sista,.

  Nej, era försvar mot sjuka shoppingbeteenden håller inte.

  Ta och tänk över saken någon minut bara, vi har bara EN jord och det finns så många andra sätt att få en häftig klädstil utan att köpa plagg för samma summa som en del har i matpengar per MÅNAD!

  Som sagt jag gillar A-S blogg och har läst den i över 2 år men shoppingen hoppar jag över och alla KLYSCHOR som Carpe Diem osv…

  Jag fångar dagen och livet och gör det med bara liite shopping trots att jag har ekonomi till Odd Molly så kan jag inte köpa sådana dyra kläder det vore sjukt när så många i världen inte har mat för dagen. ja t.o.m. i Sverige och Norge.

  Jag har många ggr kollat i affäeren i Stabekk( jag har en vän som bor på gamla Riskveien, du kanske vet var den går, genom Stabekk) shoppar så glatt i A-S och nästan baxnat över deras priser.
  Men det är snygga saker de har.

  VÄLKOMMEN med synpunkter till min e-mailadress.
  Och i framtiden ska jag INTE vara anonym så ni kan censurera mina åsikter DIREKT till mig..

  Gör en uteliggare glad idag, lägg en slant i hans låda. Det finns MÅNGA i Oslo!

 24. BARBRO LANDÉN says:

  Bra Lotta -lämna detta åt mig!

  Det är inte bara mina egna spärrar det gäller(som du för övrigt inte kan veta ngt om) utan om man har ögon att se med så håller och det lilla minsta förstånd så håller inte vår shoppinghysteri i västvärlden i längden.

  Har man barn så tycker jag det borde räcka som orsak att inte slösa med både våra egna och världen resurser.

 25. maja says:

  Ojdå detta spårade totalt….

 26. Dockie says:

  Fin blogg,
  allt bra? 🙂
  kram.

 27. Anna-Lena says:

  Men Barbro! Vad vinner du i att kritisera Anna-Stina och mer än hälften av alla här inne på ett så aggressivt och otrevligt sätt? Jag tror absolut alla måste tänka över hur och vad man shoppar MEN du kan inte bestämma över andra för det. Dessutom är det inte bara viktigt att vara en förebild miljömässigt utan oxå emotionellt! Du är inte en förebild om du attackerar folk på detta sättet… Och varför skall Anna-Stina behöva ansvara för HELA västvärldens shoppinghysteri?.. Starta en egen blogg MOT shopping då så kan de som är intresserade läsa den! DÅ åstadkommer du nog mer än bara göra A-S och andra här ledsna. Jag ger alla uteliggare jag möter mina pengar men jag har inget behov av att vara elak mot dem som har det bra och köper stora villor, bilar, kläder… Vad vet du vad A-S gör för dem runt sig?.. Och hur i all världen kan du säga att du tycker bloggen är bra bara inte shoppingen eller alla Carpe DIem… är inte det totalt respektlöst så vet inte jag.
  Men som A-S säger… what goes around comes around- det gäller inte bara miljön!

 28. Sammy says:

  Det är så tråkigt att inte kunna kritisera utan att vara "missunnsam och avundsjuk". Det är ett faktum att vi överkonsumerar något fruktansvärt i västvärlden. Det gör vi alla mer eller mindre.

  Man får bara lite panik, när ingen verkar reflektera över det, man bara hejar på liksom…

  Självklart finns det IP adresser som säger vem man är. Det enda en del av oss gör är att ifrågasätta, knappast olagligt, och heller inte elakt. Ja, en del uttrycker sig väl mer plumpt än andra kanske.

  Ibland blir man bara förbluffad. Att man kan tänka så olika, prioritera så olika….

  Ni som försvarar A-S mot Barbro och andra "elakingar" är väldigt aggressiva själva faktiskt, har ni tänkt på det?

 29. emma says:

  Barbro har verkligen en poäng här och säger många kloka saker. Tycker inte att hon är agressiv. Tycker ni inte att det ligger otroligt mycket i vad hon säger?Vi har bara en jord och överkonsumerar nåt så enormt här i västvärlden. Och får man inte kommentera på A-S blogg? Får man bara kommentera om man håller med? Det kan ju verka så ibland när A-S raderar kommentarer som inte är positiva.

 30. Anna-Lena says:

  Det är många som har andra åsikter, både kloka och mindre kloka, än det A-S har men man behöver faktiskt inte uttrycka sig illa eller aggressivt!..Jag tycker Barbros poänger försvinner när hon skriver med STORA BOKSTÂVER och att folk ska lämna detta till henne?.. det tycker jag är dålig stil och värre än om AnnA-Stina shoppar eller inte! Se dig först i speglen tycker jag och låt andra vara… om de inte beter sig illa- Då kan man påpeka det!

 31. Nina says:

  Haha, take a chill pill ladies 😀
  Anna-Stina, brukar inte kommentera i vanliga fall men vill nu säga att du verkar vara en otroligt positiv och glad människa! Du inspirerar med din kreativitet och jag tycker att din shopping och dina inredningstips är kanonkul att läsa om. Fortsätt som du gör!

 32. Anonymous says:

  oi, oi, her var det høy temperatur. Nødvendig å hisse seg sånn opp da?

 33. Em says:

  Tycker det kan vara intressant och ganska hälsosamt att diskutera saker och ting. Det får en kanske att tänka på saker på ett annat sätt. Sedan behöver man ju inte kalla varandra idioter och annat fånigt, men att få igång en diskussion behöver inte alls vara fel.

  Men det blir förstås lite fånigt att starta samma diskussion om och om igen, varje gång A-S visar ett nytt plagg.

  Om man tycker det är väldigt jobbigt att följa en blogg, med en person som köper dyrare märkesplagg, finns det säkert många andra bloggar med tjejer som handlar från H&M, Lindex och andra lite billigare affärer.

  Tack för en trevlig blogg A-S!

  /Em

 34. Lina says:

  Att vi står inför många problem här i världen är det flesta medvetna om men den diskussionen hör inte hemma här. Precis som någon annan rekommenderade – skapa en blogg där ni diskuterar överkonsumption, klimatförändring etc. Ett mycket viktigt ämne, aboslut! Den här bloggen, å andra sidan, handlar i stort endast om fashion. Är det något man inte har som intresse förstår jag inte varför man är här och läser?! (det sade jag inte på ett otrevlig sätt utan jag undrar verkligen vad man då finner intressant med denna blogg?!) Alla har vi olika intressen, yrken, liv etc.

  Ni som kritiserar A-S, är inte ni väldigt snabba med att döma ut henne? För vad vet ni egentligen om hur hennes liv ser ut, om ni nu inte känner henne personligen??? Vi bloggläsare vet ju bara om de glimtar vi får ta del av på denna blogg.

  Man måste faktiskt inte ALLTID delge sina egna åsikter. På en sådan här blogg tycker jag det passar alldeles utmärkt att BARA stryka medhårs, när man inte instämmer i något behöver man ju inte säga någonting. 😉 Det vore väl trevlig för en gångs skulle…man träffar nog mycket folk i vardagen som bara MÅSTE säga sin mening jämt och ständigt. Tänk att få slippa det någon gång. 😉

  Debatter av olika slag är viktiga men det är ju inte vad denna blogg handlar om. Ni som har så mycket åsikter och tankar … allvarligt… skapa en blogg där ni får utlopp för all den frustration ni besitter. Det kan leda till något riktigt positivt.

  Önskar dig (A-S) och din familj en härlig helg!
  lew.

 35. Mirva ♥ says:

  Hej Anna-Stina!

  Det är inte bara du som gillar shopping 😉 !!!! Jag är precis lik dig, och när jag en gång i tiden hittade din blogg… sen dess är jag fast, TOTALT! Du inspirerar mig VARJE dag! Sen borde du inte ta personligt vad folk skriver om överkonsumtion mm., att folk ens orkar bry sig ?! Jag tror inte att det finns många kvinnor i världen som INTE gillar shopping……………..! Alla vi behöver lite glamour i vår vardag. Fortsätt att blogga som du gör, det vore hur kul som helst att nån gång få träffa dig "live" och prata om trender… 😀

  KRAM Mirva (mig känner du igen! :-D)

 36. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 37. film izle says:

  good quality post thanks

 38. I enjoy reading Your neat site! Check this interesting information about Egypt real estate and Egypt real estate See You!

 39. bogaz turu says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 40. Great! Thanks for post

 41. turkko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my blog turk ko.

 42. homepage says:

  nice theme and also terrific post.many thanks this is terrific facts

 43. thanx karen, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, =(,

 44. pvmcyg says:

  XU0BCz knusbkijplkg, [url=http://rmdsyyssiwuz.com/]rmdsyyssiwuz[/url], [link=http://nptlrsumbkae.com/]nptlrsumbkae[/link], http://bsoxvekzdqbm.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *