GODMORGON VÄRLDEN.

Kom i håg att hela världen finns där ute….lyft blicken och låt drömmen flyga fritt… !

Godmorgon alla fina bloggläsare!

Jag är tyvärr inte helt i form i dag så dagens planer blir lite förändrade och i stället blir det fullt fokus på att bli bättre a.s.a.p.    Kanske det hjälper om jag äter lite god frukost + lägger mig och vilar en stund?  Ska testa!   Och jag tror  stenhårt på det där med D-vitamin också.

I går kväll var vi föresten på en super duper trevlig sushi middag hemma hos fina vänner och alltså jag klarar verkligen i.n.t.e att äta med pinnar så det har jag (nästan) gett upp, i stället sitter jag och mumsar i mig mina bitar med kniv + gaffel (eller, oftast med händerna faktiskt).   Tihi. 😉

En busig liten J i går kväll . Och de där jordgloberna påminner om att vi snart ska ut och resa... gud vad jag längtar för vi har ju faktiskt aldrig varit hemma en vinter på 5 (!) år !   så detta är första gången J fått uppleva vinter, på riktigt. Och snacka om omställning för henne !  svårast har det varit med alla kläder som ska på. She hates it !  hon vill helst trippa runt i sina sommarklänningar varje dag så ja, vi har haft en del klädkriser kan jag säga…   Så dagens tips till er som fortsatt har barn som inte börjat skolan:  passa på att resa !!!  & njut friheten av att kunna ta ledigt precis när man vill.

 

Ska ta tag i att boka om ett par möten nu och sen : smoothie + fruktsallad.

Önskar dig en riktigt härlig dag ! 🙂

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “GODMORGON VÄRLDEN.”

 1. Elin says:

  Vi stopper også ofte og titter på globusene hos Nomaden 😉 God bedring til deg! Klem

  • gizmolina says:

   Så kul ! deras skyltfönster är så härligt och varje gång jag passerar där så får jag lust att resa… ! 🙂 Tack för god bedring ! Önskar dig en strålande dag ! Klem !

 2. Pernilla says:

  Hej!
  Undrar om ni hyr ut eran lägenhet i Phuket?
  Krya på dig!

  • gizmolina says:

   Tack för krya-på ! 🙂 Vi har mest hyrt ut vår lägenhet till vänner och vänners vänner men vi kan absolut vara öppna för det nu p.g.a. att vi själva inte kan vara där så ofta som vi önskar (p.g.a. att J börjat skolan. Tidigare bodde vi där minst 3-4 mån / år.) . Njut dagen ! Kram !

 3. …och positivt tänkande gör säkert sitt till förbättring!
  Krya på dig och ha en fin dag! 🙂

 4. Titti says:

  Hoppas du snart mår bättre….
  Det blir knepigare att resa när barnen kommer i skolåldern.
  Nu har mina barn kommit förbi den åldern….så vi kan välja fritt.
  Hur är det med skola i Phuket…vet att svenska skolan finns i Kamala.
  Men Johanna går ju i norsk skola.
  I “vårt” Huay Yang finns “Sanuk”-svensk skola.
  Kram Titti

 5. Ditte says:

  Krya på dig! Kanske skulle din kropp och du må bra av att dra ner lite på arbetstakten. Ibland är det läkande att ha tråkigt och inte gå på högvarv hela tiden. DEt är viktigt att baraa vara, utan krav på något.
  Vad gäller skolan så finns det ju svenska skoa på Phuket där J borde kunna gå.
  Och du, en bok man mår bra av att läsa är ALEF av Paolo Coelho. Riktigt “feelgood”.
  Kram!
  I den skola där jag jobbat i Thailand,har vi haft flera norska barn under perioden 3-12 veckor och de har haft med sig en planering som vi följt och de har hunnit med mer och lärt sig mer än kamraterna hemma.
  Kanske kan skola i Thailand vara en tanke inför nästa år.

 6. Reidun says:

  Ønsker deg god bedring og håper du kommer deg fort i form igjen. Viktig å lytte til kroppen og ta det med ro når man kjenner seg litt dårlig…MEN det er ikke alltid like lett.

 7. Nina says:

  hei, jeg sendte deg mail i går…kanskje den ikke kom frem…jeg skal til Phuket fra den 12 mars og i 2 uker. Jeg har så lyst å prøve å bo i Chalong, jeg ønsker et rolig sted da jeg skal skrive på masteroppgaven min;)) jeg bare lurte på om du viste om noen ok, rolige og bra plasser å bo i Chalong, evt om det er noen som leier ut leilighet i 2 uker til en familieterapistudent;)) Håper du blir frisk snart da…og takk for alle fine Phukettips…gleder meg masse. Skal reise sammen med datteren min på 22…så det blir en riktig jentetur…ja, med studier da så klart…hi,hi…klem Nina.

 8. Liv says:

  Hej Annastina!
  Jag försöker nu att få kontakt med dig här via bloggen.Har mailat några gånger,men inte fått svar…Har köpt jeans i din webshop SUPERSNYGGA men fick fel storlek.
  Liv

 9. Jonas says:

  Japp, snart är det drinkar och solstol! Längtar ,)

 10. Erika Cao says:

  Hoppas du snart känner dig bättre! Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *