Godnatt från Miss.Hawaiian Tropic…


Kata Beach runt kl.15 i lördags.

Phuket natt mot torsdag.

Vi har varit här nere i vackra Thailand i mer än 3 veckor nu och vad hände idag? Jo, min solcreme tog slut så jag dök in i mitt “badrums-skåp” och hittade en Hawaiian Tropic (oh no, inte olja, en annan..) med lägre faktor men tänkte att jag ju varit här så länge nu så nu köööör vi !

Hur det gick? jag ser ut som att jag totalt glömt att smörja in mig (ïnte överallt men dock)…. Hur amatörmässigt som helst 😉


Min snacks-butik. Hos den här killen handlar jag med mig ananas & melon på väg hem från beachen som jag njuter tillsammans med eftermiddags-solen på terrassen. Hoppas att han startar en filial i Oslo !

Kom föresten ihåg att laga www.gizmolina.com för snart flyttar vi….

GoDnAtTkRaMaR & kÄrLeK tILl AlLa Er FiNa BlOgGiSaR ! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 4 Comments

4 responses to “Godnatt från Miss.Hawaiian Tropic…”

  1. JOHANNA says:

    Det där så härligt ut!

  2. Pethra C says:

    Det är farligt det där med gamla solkrämer, man skall aldrig använda förra årets, det samlas bakterier i den samt att solskyddsfaktorn blir lägre med tiden.

  3. Pethra-
    Solcremen var från då vi var här i december så den är nog helt OK. Problemet var den låga faktorn 😉

  4. Åh så gott med färsk frukt, vad lyxigt! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *