Godnatt grönadag.


Tadaaa!  Idag har Johanna haft grön dag på dagis och på bilden har hon precis kommit ut från toaletten = byxorna på sned 😉 Som ni ser så behövde köket städas idag så ikväll har jag haft köks-tjänst i ett par timmar.. (det “riktiga” köket såg nämligen ungefär likdant ut).

F ö r l å t att jag varit en så dålig bloggis idag… Efter att jag lämnat Johanna på dagis så blev jag ute på vift heeela dagen lång ja faktiskt så länge att jag höll på att missa att hämta J i tid. Lite små stressigt 😉 Men slutet gott, allting gott och vi kunde rulla hemmåt med vagnen prick kl.17. Puh !


Titta vilka underbara blommor! De har tagit över platsen på byrån i hallen efter påskriset.

Idag har jag plockat riktigt FINA ting till nästa nummer av Kamille Mor & Barn så jag är super nöjd med min dag 🙂 Hoppas att du också är det och att du sover GOTT nu då jag bloggar detta inlägg för klockan är så mycket att jag inte vågar titta på den så nu ska jag logga av och dyka ner under sköna täcker.


Sex and the city – få Carries stil från den nya filmen + stor New York guide gjorde att jag slog till på detta magasin.

Nu: sängen!

SwEeT dReAmS & gOd MoRgOn till alla som strax stiger upp! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godnatt grönadag.”

 1. Wenche says:

  Så nydelige blomster:)) Hvilken sort er dette?

  Ønsker deg en fin dag idag:)
  Klem:)

 2. Wenche-
  Visst är de fina? Jag hade aldrig sett sånna här blomster förut. Köpte dem på Blomster Oasen i Stabekk (vid sidan om Bolina) och när jag frågade vad det är för type blomst så sa damen i butiken att det är en juleblomst (!?). Önskar dig en flott dag ! Klem! 🙂

 3. Pethra i Göteborg says:

  Ljuvliga blommor!

  Hoppas ni får en fantastisk dag!

 4. Yvonne says:

  Blommorna är superläckra! Och säkert inte lika dyra som när man köper dem till jul! Jag köpte en i julas och skulle ställa på altanen för de tål lite frost (tror jag…) men kanske inte -18 som det blev. Så den är ganska död nu. Men jag kanske ska sikta in mig på en ny att ha inomhus.
  Ha en härlig dag!
  Kramar…

 5. Pethra & Yvonne:
  Tack för era trevliga kommentarer! Jag önskar er båda en fantastisk dag ! Kramar! 🙂

 6. hilde says:

  Det er en julerose: http://no.wikipedia.org/wiki/Julerose . Kjempefin, og hvis du ikke har hage (noe jeg har mistanke om…), så ville jeg gitt den til noen som har det, etter at den har blomstret av. Den er nemlig en staude, og vil blomstre på nytt, år etter år hvis den blir plantet. I potte er det litt vanskelig å få til. Ellers: Koselig blogg! God torsdag!

 7. Mirva ♥ says:

  Är det någon som vet vad det är för blomma? Vad heter den?

 8. Vilken vacker blomma! Riktigt härlig grönvit färg. Börjar just nu tröttna lite (tro det eller ej) på alla tulpaner jag köper hem. Dags att gå över till Ranukler skulle jag tro, kanske pioner om jag kan hitta.
  Söta Johanna är i grönt, det ÄR en riktigt fin färg. KRAM på er

 9. Reidun says:

  Hei!
  Ja det er hyggelig å få inn noen nye blomster etter påske…får litt vårstemning av det. Jeg kjøpte meg en rosa og hvit hortensia og det ble så fint i min stue..Ha en super torsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *