Godnatt tisdag.


Sunwing Bangtao fredag 11:e december. I min hand: en super fräsch Melon fruit shake. och jag har på mig tunika shoppad i Surin (Phuket) och örhängen från Daisy.

Jag sitter och jobbar men det börjar bli dags för sängen nu. Önskar att jag slapp känns mig så trött hela tiden (ja, jag vet, jag lägger mig seent men jag brukar inte vara så här trött…). Just nu har jag en deadline som jag jobbar mot men då jag har levererat mitt uppdrag så ska jag försöka boka in en “mama-treat” någonstans, om så bara för en natt 🙂


Johanna var på sitt busigaste humör 😉  hennes kjole kommer från HowtoKissaFrog.

Det kan ju kanske låta märkligt att jag önskar “semester” då jag precis kommit hem från 1 månad i Thailand ?men ni som har barn vet att dagarna rullar på oavsett om man befinner sig hemma eller på andra sidan jordklotet så ett par dagar off-duty från mammalivet skulle sitta fint… ska försöka bli bättre på att ta hand om mig själv i 2010. Och på tal om det så ska jag nog ge mig själv en present imorgon 😉


På tal om Mamma Mia så var det ABBA show den kvällen vi besökte Sunwing och killen till vänster i bild, Rasmus, jobbade även på Sunwing Cala Bona på Mallis då vi var där i september.

Oops, nu börjar jag piggna till (ni vet då man är så trött att man blir pigg..) så bäst att skynda i säng. Jag hoppas att du sover gott nu och ser det här inlägget imorgon bitti så jag säger: Goood mooorgon till alla er morgonpigga bloggisar! & goood night till er som, liksom jag, är nattuggla.

NaTtAkLem! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Godnatt tisdag.”

 1. Luksusdyret says:

  Fin blogg du har 🙂

 2. Alexandra says:

  Godmorgon söta du! Jag tycker absolut att du ska boka in en "mamatreat". Ibland är det säkert bara en skön natts sömn som behövs. Tack för din fina blogg! Kram alexandra

 3. Lollan says:

  Visst rullar livet med småbarn på även när man är på semester. Men man slipper ju så mycket annat när man är på semester som man inte slipper hemma. 40 timmars jobbande, matlagning, städning, skjutsa till träningar, handla mat, passa tider osv. Så vi brukar iaf känna oss piggare och gladare och lite roligare efter en skön semester! Hoppas att du med våren som kommer blir lite piggare!

 4. Det ser underbart ut! Nu längtar man till värmen när det är -20 ute! Brrr 😀

 5. Michan says:

  En melon shake på stranden skulle inte sitta heeelt fel just nu….

 6. Nina says:

  Åååh vilken underbar blogg du har. Fick verkligen en sån feelgood känsla här inne. Kikade på bilderna och ni ser ut att bo väldigt fint…

  Hit kommer jag garanterat fler gånger.

  Är jättenyfiken på vad det är du ska börja med härnäst??!! Jag går nämligen själv i "eget" tankar men vågar väl inte riktigt ändå!

  Kram från Nina

 7. Jenilita says:

  Ohh jag ÄLSKAR tunikan så himla söt!

 8. chatarina says:

  Hej!Idag är det minus 22 grader i Gävle.kallt..brrr Jag frågar o frågar men får ju aldrig svar:) Har du fått hjälp med designen i din blogg? Har du något namn på någon som kan göra boggdesign?
  Ha en bra dag

 9. Lina says:

  AnnaStina det är klart att man blir trött i längden av sena kvällar. Tillslut säger kroppen ifrån!
  Been there, done that. Och nu uppskattar jag mina timmars sömn till tusen då jag känner ett större behov av "skönhetssömnen" Låter bra att du ska försöka ta hand om dig själv mera, det det behöver inte alltid vara något stort, men kanske mer äta gott, läsa den bok, manikyr, annsiktsbehandling, SPA, umgås med härliga vänner, Bio. osv….
  Även du behöver avlastning! men det är nog något som bara du vet bäst och hur du vill leva ditt liv. Men man kan ju inte alltid shoppa sig glad? Du skrev att du skulle köpa något fint. Du kör samma spår ju. Men jag vet att det lätt blir samma vanor! =)
  Ha en underbar dag söta ni.

 10. jennie says:

  Jag har för mig att a-s har skrivit nån gång för längesedan att hon har fått hjälp med bloggdesignen=)

 11. <suzie says:

  Kanskje du er gravid…?:)

 12. Laila says:

  Jag hade nog inte känt att jag behövde en till semester efter en månad i Thailand, trots att jag är småbarnsmamma…

  Du behöver nog lära dig dela på föräldransvaret med JIG. Det är inte bara du som är nummer ett för Johanna, de är hennes pappa oxå! Klart man blir trött på att vara förälder om man tar på sig HELA rollen. Låt JIG ta över även om du är med. Låt HONOM sitta med Johanna på flyget exempelvis. Du kunde ha suttit på bänkraden intill och bara kopplat av. Låtit JIG "ha" henne.

  Hos oss är både jag som mamma och pappan lika oumbärliga för barnen. Men båda föräldrar måste klara att släppa taget och lita på den andra. Det gör familjelivet så mkt lättare, och banden till båda föräldrar starka livet ut.

  Min mamma tog över när jag var liten, lite som du verkar göra. Jag har dålig kontakt med pappa sen jag blev vuxen. Som barn förstod jag ju inte det. Mamma lägger mkt skuld på sig själv att hon inte släppte in pappa mer. (Som kände sig osäker och otillräcklig i sin papparoll).

  Jag vill absolut inte ha det så för mina barn. Ej heller för mig själv, man ska ju orka med oxå….

  Nu blir du kanske sur att jag skriver så här, om inte annat så blir någon annan läsare det. Men det är inget illa menat, och kan man ge varandra goda råd, så är väl det bara bra.

  Jag har ofta blivit peppad, och glad när någon fått mig att tänka i nya banor. Ibland snöar man in på vissa beteenden. Som blir mer cementerade ju mer tiden går…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *