GO´KVÄLL!

Vi har precis ätit super god thai take away dinner och nu ska vi girls strax ta en paus i vårt “hemliga påskuppdrag fixande” och se dagens avsnitt av Big Brother innan vi kör på några timmar till…  Och alltså  om ni bara visste hur glad jag blir över era kommentarer! Tusen miljoner T.A.C.K. !!! Jag läste precis igenom alla och såg att jag fått en fråga om var min snygga gula kappa med fluff på ärmarna kommer ifrån? Den är från Top Shop och jag beställde den hos Asos förra året.

I kväll kickade jag igång årets “påsk dukning” och först ut blev de här söta servetterna med påskharar på som jag hittat hos ICA Maxi. Oh yes, ICA´s egna servetter för bara 21,90 är några av de finaste jag hittat i år!  Sen älskar jag som ni vet de söta morötterna med choklad i från Lindt så de dukar jag med hela påsken! (säljs bl.a. hos Åhléns & ICA Kvantum). Och hortensian är en fake från Rusta för 79,90. (skålen med påskharen köpte jag i L.A., vatten kannan kommer från Newport Home, tallrikar Mateus och vattenglas från Svenskt Tenn).

My easter coat från Top Shop hos Asos, klänning Zara.  Jag köpte båda förra året. 

Sen var jag precis inne på Lagerhaus på nätet och såg att deras super cute påskkalender med en chokladbit till varje påskdag bara kostar 10 kr nu !!! (ordinarie pris 30) så den blir kvällen tips! Även de super fina presentpåsarna / gavepåsarna som är formade som ägg kostar bara 10 kr nu så om du ska köpa en liten påskpresen till någon kollega, vän, granne eller släkting i morgon så är det ju super fint att lägga ner en kalender i silkespapper ihop med en bunt påskliljor (kostar 14,90 hos Blomsterlandet) eller en bukett tulpaner.  Då har du en perfekt påskpresent för under 100 kr.

Jag älskar Lagerhaus kalendrar så passar perfekt att de bara kostar 10 kr / styck nu. 

 

Nu: Big B. + ett glas kallt vitt.

Njut din kväll och fyll den med feelgood! 🙂

78
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GO´KVÄLL!”

 1. I. says:

  Du gör så otroligt fint och tipsar om så mkt, tack för allt vackert och alla glada peppiga ord!

 2. Lena says:

  Som jag sagt förut: kappan är underbar.
  Tack för fina tips 🙂

 3. Marie Å says:

  Dessa texter är mina älsklingsinlägg

 4. Miriam says:

  Älskar kappan, så fin! Tack för tips! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *