GOODMORNING FROM LULEÅ.

14732378_10153887941350796_8209681644717335037_n

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon sweeties! 

Ordningen är återställd! I´m back in Luleå! så – nu återgår bloggningen till det normala igen och det känns riktigt, riktigt kul för nu är jag fylld av underbart härlig L.A. energi!!!  Alltså som jag ÄLSKAR Los Angeles! min weekend där är en av de allra bästa jag haft i heeeela mitt liv så ja, det var en liiiiiten kontrast att komma hem till lugnet här uppe i norr igår… men – det var underbart att få pussa på min älskade lilla prinsessa igen. Åh som jag saknat henne! like crazy!! så fort jag såg barn i hennes ålder så kom tårarna men – jag har haft SÅ gott av att få vara bara jag. Och sen var det fantastiskt att jag och jIG fick en helg tillsammans och Johanna har tydligen inte saknat mig alls. Inte ett sms eller tfn samtal har jag fått. Jo, hon ringde 1 gång! kl.05.15 på fredagsmorgonen och då blev jag SÅ happy, tänkte att hon ringde för att säga att hon saknar mig! men nejdå, hon undrade bara vad saldot var på hennes kort för hon var ute på stan och shoppade lite, själv, efter skolan.  Alltså hur självständig??? Ha, ha.

Anyway, jag är tillbaka i vardagen igen och idag väntar upp-packning för igår gick jag rakt in i jetlagkoma….zzz….  Vi flög direkt från LAX till Arlanda i ett splitternytt SAS plan (rekommenderas!), flighten är ca 10 timmar, och med 9 timmars tidsskillnad på det + en connecting flight upp till Luleå on top så var jag inte mitt piggaste jag då jag hämtade J på skolan igår och sen, då vi skulle göra läxorna, så slutade det med att J sprayade mig med iskallt vatten i ansiktet för att få liv i mig. Alltså jag var heeeelt borta…zzz… och JIG han låg och sov på ett hotellrum på Arlanda för han blev kvar där eftersom han flyger vidare mot Kina idag så – jag fick anstränga mig hårt för att vakna till och få J i säng och sen blev jag så pigg att jag blev uppe flera timmar.  Men – det är SÅ värt jetlag efter min m.a.g.i.s.k.a. weekend för alltså jag hade SÅ fantastiskt super kul!  🙂

14716077_10153887994920796_2967613683541454743_n

Toaletten på restaurang The Ivy. Alltså det stället var SÅ otroligt super fint! Om du ska till L.A. så MÅSTE du gå dit! 

Nej men en dusch + god frukost på det här känns som en bra idé nu och sen hoppas jag att jag klarar att hålla mig vaken hela dagen (wish me luck). Och blommor! jag måste ut och shoppa nya fräscha blommor. Önskar att hela mitt hem blommade lika vackert som The Ivy!

Ta tillvara din onsdag kära du och kom i håg att du aldrig vet vilket litet steg mot det liv som du önskar att leva som är det rätta, det som kommer att sätta igång en dominoeffekt som gör att dina drömmar uppfylls…!

Carpe Diem!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “GOODMORNING FROM LULEÅ.”

 1. Lena says:

  Som jag väntat på detta inlägg !! 🙂
  Aldrig varit i LA och ser fram emot ditt inlägg därifrån. The Ivy ?? Vad är det ? Restaurang? Hotell? Wow, vilka blommor!
  Vilken toppenweekend du måste ha haft. Det är du värd om någon!
  Ha en fin dag bästa du 🙂
  Här i södra Sverige är det grått, duggregn.

  • gizmolina says:

   Åhhh så underbart härligt att hör att jag varit efterlängtad och tusen miljoner TACK för fina ord Lena! Nu blev jag riktigt, riktigt glad ska du veta! 🙂 Jag hade planer om att blogga varje dag från L.A. men jag fick helt enkelt inte 1 sek. över. Var så upptagen av allt fantastiskt som hände och ville ta tillvara varje ögonblick eftersom vi var där så få dagar. Men – nu är jag tillbaka!!! Och The Ivy, det är en fantastisk restaurang som var så vacker att jag nästan fick ont i ögonen… Och ja, den här helgen toppar alla andra helger, tveklöst en av de bästa resor jag varit på i hela mitt liv!

   Här uppe i norr skiner solen idag och jag ska strax ut och shoppa nya fräscha blommor.

   Önskar dig en magisk & festlig lill-lördag och hoppas att solen snart visar sig hos dig också! Kram! 🙂

 2. Frida says:

  Välkommen tillbaka till kalla Sverige! 🙂 Alltså det är livsfarligt när du är ute och reser för jag blir alltid så himla sugen på att åka dit så därför bävar jag lite inför att få höra allt om LA samtidigt som jag toklängtar, haha! Det låter verkligen som att du har haft det helt fantastiskt och vi mammor (och pappor) behöver verkligen få lite lyxig egentid för att vara vårt bästa, jag önskar sååå att få komma iväg på en härlig resa jag med.
  Hoppas det går bra med jetlaggen och att du finner lite fina och glammiga blommor som kan hålla dig pigg och vaken. Kom ihåg att det är lillördag så idag får man vardagslyxa lite extra 😉
  Kram på dig, det är härligt att ha dig tillbaka!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för din glittrigt trevlig välkommen hem hälsning Frida! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Och ja – fräscha blommor med lite glam över sig är precis vad jag behöver idag för att hålla fast vid the L.A. feeling….! Sen måste jag varmt rekommendera dig att resa till L.A. ! Jag älskade stan och jag haft en av de absolut bästa helgerna i hela mitt liv… Precis ALLT var FAB!!!

   Önskar dig en magisk & festlig lill-lördag och du – du förtjänar en riktigt fin blomsterbukett du också så löp & köp! Är det lill-lördag så är det!! Kram! 🙂

 3. Uderbara blommor.
  Ja livet är fullt av kontraster!
  Här i Norrland lite gråtrist….gäller att pigga upp sig.
  Som jag längtar söderöver.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Hela The Ivy var fyllt av vackra blommor – underbart! 🙂 Och ja, snacka om att det var en kontrast att landa i ett kyligt Luleå igår kväll… Som tur var så hade jag glädjen över att få träffa Johanna att fokusera på. Men idag längtar jag iväg igen så det känns u.n.d.e.r.b.a.r.t. att det inte är allt för länge till vi ska iväg till värmen! Förstår att du också längtar!!

   Önskar dig en vacker & festlig lill-lördag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 4. Josefine says:

  Vad härligt att du är så nöjd med resan! Måste vara skönt att få tid med mannen så lite som ni verkar ses! Själv är jag inte så lockad av USA men onekligen verkar det ju toppen enligt vad du beskriver. Har varit själv med sonen några veckor nu, mannen väntas hem på fredag, äntligen!

  • gizmolina says:

   Åh hoppas du tänker om ang. USA Josefine för jag fullkomligt älskar det landet! Människorna är så fantastiskt trevliga, maten är lovely och shoppingen är ja, magisk… 🙂 Och ja, det var verkligen BRA att jag och JIG fick en helg ihop för precis som du skriver så ses vi i.n.t.e. mycket! Som nu tex, han reste direkt på jobb i Asia och blir borta ett par veckor… Men jag är så van! det är ju så vi lever.

   Önskar dig en underbar torsdag och skickar mammapepp till dig som varit ensam så länge med sonen! Kram! 🙂

 5. Mimmi says:

  Grattis till att du hade en toppen resa !Så nyfiken på din shopping.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack Mimmi! 🙂 Resan var verkligen den bästa!! Och det var shoppingen också.

   Njut din torsdag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 6. Camilla says:

  Så bra at du ble frisk fort ☺ høres ut som en super langhelg. Du som har vært begge steder, anbefaler du LA el NYC? Elsker vesken du shoppet?

  • gizmolina says:

   Ja, denna helg är en av de bästa jag haft i mitt liv! Älskade varje sek.! 🙂 Och så kul att du gillar väskan. Det var love at first sight! Men att välja mellan L.A & N.Y är inte helt lätt alltså… städerna är så otroligt olika!

   New York är mer översiktlig, allt ligger (hyfsat) nära så man kan promenera runt mycket och annars tar man bara och vinkar in en Yellow Cab (det kryllar av dem), det är dessutom bra kommunal transport (t-bana) om man önskar det, bra shopping – mest inne i varuhus och stan bjuder på ett högt tempo & mycket puls !

   Los Angeles däremot har stora avstånd till precis allt, man går inte någonstans utan åker Uber (taxi finns knappt kvar där…), det finns varken bra buss-system eller t-bana så det är som sagt Uber som gäller (väldigt smidigt!!!), shoppingen är riktigt bra här också och jag älskde The Grove som är en utomhus shopping mall (loooove it!!). Sen är L.A mycket softare än N.Y… mer relaxed liksom… Låga hus – man kör runt bland villa kvarter mitt i stan (inga skyskrapor) och det hade verkligen sin charm.

   Jag ä.l.s.k.a.r. båda städerna men just nu klappar mitt hjärta enormt för L.A. !!! jag hade aldrig varit där tidigare (N.Y har jag varit i många gånger) så är lite nyförälskad… ! 🙂

   Men: om du vill kunna promenera runt och känns citypulsen då ska du välja New York. Om du gillar att åka Uber från ställe till ställe, är glad i palmer och föredrar en mer relaxed feeling, då ska du välja L.A.

   Lycka till med reseplanerandet! Vilket stad du än väljer så blir din resa fantastisk!!! Kram! 🙂

 7. Åh- jag har saknat dig, knasigt men jag brukar ta en pause i pluggandet på skolan, köpa en kopp kaffe och så kikar jag om du har uppdaterat bloggen, lite som att fika med en vän :-))

  Kram och välkommen hem!

  • gizmolina says:

   Men åhhhh så underbart att jag är din fika vän! Det var det finaste jag kunde höra! 🙂 Och tusen miljoner tack för välkommen hem! Jag har saknat bloggen massor så det känns kul att vara igång igen!

   Önskar dig den allra bästa torsdagen Charlotte! Kram!

 8. Nilla says:

  Äntligen är du tillbaks, jag har också kikat in några gånger varje dag, om utifall du ev skulle ha fått en minut över och skrivit något. Men såklart gjorde du rätt i att låta bloggen vila lite medans du njöt av allt i LA. Din blogg är liksom lika självklar som kaffet på morgonen, och hinner jag inte titta in på rasten så vet jag att jag har det bästa kvar tills jag kommer hem hihi. Kramkram <3

  • gizmolina says:

   Åh förlåt att jag inte fick någon minut över i helgen… Dagarna gick ett rasande tempo och jag ville försöka hinna med så mycket som möjligt. Men nu är jag tillbaka och det värmer mitt hjärta enormt då jag läser att du uppskattar det! 🙂 Och att min blogg är lika självklar som ditt kaffe på morgonen gör mig obeskrivligt glad. Tusen miljoner TACK för magisk feedback Nilla!!!

   Njut din torsdag och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

 9. Camilla says:

  Härligt att du är tillbaka med din inspiration och feelgood, och roligt att höra att du är så nöjd med resan. Den var du väl värd! Kram

  • gizmolina says:

   Men åh så underbart att jag får känna mig så välkommen tillbaka! Det peppar mig enormt i mitt bloggande. Så – TACK Camilla!!! 🙂 Jag är verkligen SÅ nöjd med resan, älskar L.A! och det var fantastiskt att få en helg bara jag och JIG.

   Önskar dig en magisk torsdag fylld av solsken! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *