GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR!

Mina kära bästa bloggvänner! 

Slutet av 2020 har varit lite stökigt för min del så jag vill av hela mitt hjärta be så hemskt mycket om ursäkt för att jag varit en så usel bloggvänn de senaste veckorna… Livet händer och vi tvingas att göra prioriteringar… Men – min blogg ger mig sååå mycket energi, glädje, inspiration och feelgood att den alltid har prio 1 när jag har tiden så då kan du förstå hur lite tid jag har haft…   Och som ni vet så har vår badrumsrenovering varit en stor sak senaste månaderna så min stora happiness just nu är att jag kan duscha i vårt NYA badrum nu !!! Alltså känslan är o.b.e.s.k.r.i.v.l.i.g. !!! Jag går in i badrummet ibland, stänger dörren och bara sitter där och tar in lyckan över allt blev precis så fint som jag drömde om! Eller ja, det är fortfarande en del problem med en felmontering, fel borrning och allt elektriskt återstår (som belysning, handdukstork, golvvärme osv) men jag försöker att blunda för allt som oavsett inte kan bli fixat förren efter alla helgerna också väljer jag att njuta av allt som är klart istället! Livets bästa life hack! 😉

Och i dag nyårsafton och jag har ännu inte delat mina tips i förra inlägget så jag gör det nu på en gång! Så om du vill ha lite tips inför kvällen så kan du ta en titt där.  Sen ska jag strax sticka iväg ut och fixa de sista ärendena men först frukost!  Och det blir ett lugnt firande på oss. Vi har t.o.m. köpt Bingo Lotter ! Ha, ha. Också ska vi äta massor med godsaker, jag ska fixa kul happenings som jag ska överraska Johanna med (se förra inlägget) och förhoppningsvis får med oss Luleå Kommuns fyrverkerier från vår terrasse.  Så ja, kvällen blir en kontrast mot vårt firande i Thailand men nu är det bara att gilla 2020 läget och se fram emot ett sparkling NEW fresh 2021 istället! 🙂

Så här ser det ut i vår ljusgård just nu… Jag satte igång att dekorera igår kväll och ska fortsätta nu efter min very late breakfast (vi sover såå länge på dagarna, har helt vänt på dygnet…) . Och med ballonger så blir det verkligen festlig stämning direkt!  2021 ballongerna säljs i matbutiker, på Åhléns etc. De var mindre är jag trodde men fungerar ändå bra…  Och HAPPY NEW YEAR ballongerna som matchar i silver har jag köpt hos Rusta, de är ett tips! och där hittar du även riktigt fina Nyårs – hårdiadem + glasögon till dukningen för bara 10 kr / st.

Bild från igår kväll… Ballongerna blåser man upp själv och sen har jag fäst de på ett presentbandsnöre.  Och nu har vi äntligen fått mer snö! det skapar verkligen magisk jullovsstämning. 

Vi är vana att fira nyårsafton i Thailand tillsammans med kära vänner från vår resort så det känns väldigt ovant att vara hemma…  och det här blir vår 1:a nyårsafton i vårt hus i Luleå. (vi var i Luleå på nyår för 3 år sedan men då firade vi hemma hos mamma).  Men en sak blir i alla fall lik: och det är att jag tar på mig något sparkling.  Man kan aldrig ha för mycket paljetter på sig på nyårsafton, it´s a Gizmolina rule! 

 

Nu så önskar jag dig en magiskt glittrig dag fylld av lyckliga stunder!

Och till er som firar själva i kväll: gör det bästa du  kan av situationen! Spela Bingo trots att det kanske känns lite töntigt, skit i det! och se det som en riktigt kul grej på ett väldigt konstigt år.  Köp hem allt GOTT som du älskar! Ring upp vänner på FaceTime, skriv en summering av 2020 i en bok som du har kvar som minne resten av livet… dansa till dina favorit låtar och planera för kul saker 2021 som kommer att lyfta dig och ge dig ny energi och glädje!  🙂

GOTT slut och ett riktigt, riktigt GOTT NYTT ÅR mina världens bästa bloggvänner!

Utan dig hade mitt liv inte varit lika glittrigt och tillsammans ska vi skapa MAGI 2021!

Miljoner varma kramar & massor med kärlek!

Din bloggvänn, Miss.G.

85
Kategori: Allmänt, Nyårsafton | 3 Comments

3 responses to “GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR!”

 1. Gott Nytt År från Umeå.
  Fint du gjort där hemma.
  Nu ser vi framåt och bl.a med en önskan om att återigen kunna resa hem till Thailand.
  Många kramar

 2. Iris says:

  Ha en magisk nyttårsaften!
  Takk for all glede du sprer gjennom ord og bilder!
  Vi avslutter annerledes året 2020 med en mamma som er evakuert etter et stort ras hvor hun bor, så feiringen blir litt annerledes en vi hadde planlagt!

  Gleder meg til å følge deg videre!

 3. Tina says:

  Men vad skönt att badrummet snart är klart! Hur blev badrummet i källaren som rustades när ni flyttade in i huset? Jag tycker badrum är svåra att få lite tidlösa och otrendiga, det är ju inget rum man rustar var tredje år.
  Hoppas du får ett fint 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *