GRATTIS PÅ DAGEN.

Grattis på dagen! 

Det har jag bestämt mig för att vi säger till de vi möter på nationaldagen: grattis på dagen! det låter så fint och passar perfekt. Precis på samma sätt som då man säger “Gratulerer med dagen!” på Norges 17:e maj.  Eller vad säger du?

Här hade jag en fluffig söt Gizella som tyckte att alla skulle vakna kl. 06.20…zzz… och jag som såg fram emot en härlig sovmorgon… Men, jag ville inte att girlsen skulle vakna så jag tog med mig henne ner och satte igång att piffa inför dagens besök. Det var så tyst och skönt ute då jag gick runt och vattnade blommorna på terrassen, bara fåglarna som kvittrade och min mage som kurrade, ha, ha.  Sen runt kl. 08 kom girlsen ner och satte igång att baka så nu doftar det underbart i hela huset.  Och nu sitter jag här med hårrullar och ska ta tag i dukningen (vågar aldrig duka på kvällen om Gizella skulle få för sig att riva ner allt…), sen klockan 13, kommer pappa och Inger hit på lunch och då ska vi passa på att fira pappa som fyllde 83 år då vi var i Oslo. Och sen, senare i em, så kommer vänner hit på bubbel & snacks så detta kommer att bli en riktigt fin dag! 🙂

 

Det var kändistätt vid frukostbordet. ha, ha.  Och tänk så lite som ska till för att skapa 6:e juni stämning. En servett med en flagga på räcker! 

 

BAM så är klockan plötsligt 22.47 och jag kommer på att mitt inlägg aldrig blev postat tidigare idag. Förlåt!  Dagen har varit så festlig, solig & rolig (gøy)  och gästerna har avlöst varandra precis så som jag älskar.  Ska berätta mer och visa bilder i morgon för nu måste jag dyka i säng. Det känns att jag var uppe 06 på morgon…zzz…

Hoppas att du också har haft en lovely 6:e juni?!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GRATTIS PÅ DAGEN.”

 1. SÅ mycket folk i Stockholm.
  Blev bl.a promenad längs Norr Mälarstrand och fika på ett toppenställe, Petit France.
  Härligt väder, Thailandsvärme.
  Trevlig fortsättning på helgen.
  Kram Titti

  • Åh så underbart det låter med både Thailandvärme och Stockholm! Förstår att du njöt dagen Titti! 🙂 Här uppe i norr var det också ett magiskt sommarväder så vi hade en riktigt, riktigt fin nationaldag vi också!

   Önskar dig en underbar weekend! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *