GREETINGS FRÅN KALASFABRIKEN.

 

 


Mina kära finaste bloggvänner! 

Här kommer en hälsning från kalasfabriken för när jag ska fixa kalas, ja då går jag verkligen all in och försvinner in min egna bubbla och det är bara helt magiskt underbart men…

… jag glömmer allt annat så förlåt min frånvaro!!!  Jag ska bjuda er på ett maffigt fest inlägg så snart jag kan men idag är jag out of order, känns lite som att jag blivit överkörd av en ångvält, inte för att jag vet hur det känns direkt, så kanske snarare ska likna det vid att åka runt i en virvellvind i typ 15 timmar….för det har jag ju gjort många gånger.  Ha, ha.  Hur som helst –  nu checkar jag ut som mamma en stund och ska chilla, bläddra i magasiner, äta godis och låta JIG svara varje gång det ropas “mammaaaaa!”… (får passa på då han är i hemma)  Åhhh så skönt! 🙂

Ni ska få alla bilder samlade i ett eget inlägg men – här är de jag lagt upp på instagram, so far. Ni följer mig väl där? jag heter Gizmolinas.  Men hur som helst:  I veckan hjälpte min kära bror mig med att rigga upp vårt fina partytält som vi köpte till Johannas födelsedags-hejdå fest i Oslo för ett par år sedan och här både startade och slutade gårdagens kalas.

Och alltså tårtan… jag älskar den! 

En sneak peak av dukningen.

 

Önskar dig den allra bästa lördagen! 🙂

I morgon är jag vuxen igen. Ha, ha.

P.S till dig som ska ha en teambuilding på måndag, jag har såååå dåligt samvete för att jag inte haft tid att ge dig tips på aktivitet. Men – mitt bästa förlag är en positivitets dusch!  du hittar ett inlägg där jag nämnt den HÄR, också lovar jag att försöka få till att blogga mer info. i morgon.  Stort lycka till med planerandet! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GREETINGS FRÅN KALASFABRIKEN.”

  1. petra says:

    Alltså vilken tårta:) var tvungen att visa min dotter Engla som fyller 10 år nästa helg:) såfint du trixar o fixar så mkt inspo som vanligt och man blir så glad att se dina bilder vill se ännu ännu mer:) kramar

  2. Maria P says:

    Tack för alla fina kakastips! Min man fyller 50 i oktober: har du några tips? Vi firar hemmaJag ska nu sätta mig ner & skrolla tillbaka i alla dina tips men har du några tips & idéer du skulle vilja sammanfatta vore det toppen! Tack för en inspirerande blogg! PS. Vi ska ha mingelmat & disco. Minns ett inlägg med roliga attiraljer för gästerna att ta på sig & fota med & “en fotoram”. Tips? Var köper man sånt i Norrbotten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *