GREETINGS FROM DUBAI!

 

Mina kära bloggvänner! 

Jag har verkligen “hittat hem”, alltså SOM jag ÄLSKAR Dubai !!!

Vi njuter helt fantastiska dagar och tar verkligen tillvara varje sekund eftersom vi reser hem i morgon och 4 dagar går fort när det är miljoner saker man vill hinna med. Så – vi är ute från morgon till väldigt sent varje dag vilket innebär att jag inte öppnat min mac en enda gång. Förren nu! då jag bara tittar in för att skicka en hälsning till er mina kära bloggvänner. Också hoppas jag att du följer mig på instagram. Jag lägger upp storys där löpande hela dagarna så där får du med dig precis allt vi gör! jag heter gizmolinas på instagram.  Nu ska vi åka till beachen ! 🙂

 

Hit ska vi åka idag igen. Looooove it!!!

 

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GREETINGS FROM DUBAI!”

 1. Anitha says:

  Det ser helt underbart ut! Önskar jag också fick en solresa för det ska gudarna veta att jag är less på mörkret, regnet och kylan. Redan! iiiii…
  Nåväl, jag tittar in här för att tipsa dej och Johanna om en serie på Netflix som ni båda skulle älska! Dancing queen heter den. Efter ett avsnitt vill man bara dance dance dance 😀

 2. Majalena says:

  Vad kul att se Burj al Arab, vi var där i jan – feb o hälsade på son + fru som bor i Abu Dhabi. Vi bodde en natt på Mariott hotel i största sviten och åt den berömda brunchen på Burj Al Arab vid havet, innan vi åkte hem till dem. Vi åkte med Emirates, toppen tyckte vi.

 3. Sarah Blom says:

  Hva tenker du om å skrive at et land hvor homofili er forbudt, kvinner undertrykkes og utenlandske gjestearbeidere behandles som slaver, er fantastisk? Reflekteter du over dette i det hele tatt? Tenker du også på de verdiene du fronter i bloggen, bl.a et veldig stort fokus på shopping? Personlig synes jeg Dubai er harry og et kvinnefiendtlig regime. Det er f.eks kun turister som får lov å kle seg slik du og Johanna gjør.

  • A-L says:

   Jag reagerar på en sak när jag läser din kommentar Sarah. Det finns en tid och en plats för allting. Men din kommentar här känns något felplacerad. Den här bloggen har aldrig utgett sig för att vara en en blogg där miljön och mänskliga rättigheter står i fokus. Tvivlar inte en sekund på att de värderingarna finns. Men bloggen har inte det fokuset. Däremot är den en inspirationskälla till oss som VILL läsa om resor till världens alla hörn. Som VILL få shoppingtips (Bara för att jag får ett tips, innebär det inte att jag måste handla allt) och som VILL få inredningstips. I mitt fall är det här en härlig oas, långt borta från många krav och måsten.

   Däremot när jag vill läsa mer om samhällets allvar vänder jag mig till andra ställen. Det kan ju vara ett tips även till dig.

 4. Kristin says:

  Hei fine du 🙂 Vil gjerne ha tips på hotell og ting å gjøre i Dubai. Dit har jeg også lyst til å reise med min datter på 10 år . Tusen mill takk for all inspirasjon og positivitet. Jeg handlet ofte hos deg i butikken på Majorstua. Skulle ønske noen kunne starte noe tilsvarende i Oslo. Kanskje du om du skulle vende tilbake 🙂 Hilsen fast leser fra Oslo

 5. Majalena says:

  Sara Blom har du varit i Dubai? Dubai är i Förenade Aranemiraten, det verkar som om du skriver om livet i Saudarabien och som sagt detta är fel forum att diskutera att samhället inte är jämlikt i alla länder.

 6. Majalena says:

  Förenade Arabemiraten ska det stå.

 7. Viktoria-pinkpastry says:

  Har inte tidigare känt mig så lockad av Dubai, men efter dina härliga videos är jag super sugen, du borde få spons resor är fantastiskt kul att följa dig när du reser, bästa jag vet. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *