GREETINGS FROM LOS ANGELES!

Happy fredag mina bästa bloggvänner! 

Här kommer en varm, soooolig och helt underbart magisk hälsning från Hollywood!!!

Jag njuuuuter mina dagar här borta i LA LA land sååå mycket att jag inte vill resa hem i morgon. Åh så BRA vi har det!!! Jag älskar varje sekund och tar tillvara varje ögonblick så därför tyst från mig här inne sedan vi reste. Jag vill verkligen inte missa en enda möjlighet att uppleva allt jag ha omkring mig så vi lämnar hotellrummet så fort vi stigit upp (förutom idag, då vi kör en lite mer soft start p.g.a. att jag fixat håret) och kommer tillbaka sent.  Men nu fick jag en stund vid min mac innan vi strax iväg ut.  Idag blir det Rodeo Drive och beachen.  Åhh jag vill stanna här för evigt!!! 🙂

Men alltså se vårt hotell!!! Det bjuder på det vackraste poolområde jag sett! 100% min stil!!! 

Man kan tro att jag varit iväg och köpt pool detaljerna och pimpat poolen själv eftersom Johanna matchar de så perfekt.  (vi bor i den höga delen av hotellet).

Jag startar varje morgon så här med världens godaste frukost.  Men HUR underbart?!? Looooove it!!!! Och check poolen. Den vackraste jag sett i hela mitt liv. 

 

Nu ska vi ut och fånga dagen här i West Hollywood !

Önskar dig en FAB dag och en lovely weekend! 🙂

Kramar & Kärlek!

The Swedish Hollywood wife, Miss.G. ha, ha. I wish.

 

Kategori: Gizmolina Travels | 3 Comments

3 responses to “GREETINGS FROM LOS ANGELES!”

 1. Anna says:

  Åh så roligt med en liten hälsning från er härliga resa, ser helt ljuvligt ut! Njut nu sista tiden och ha sedan en fin resa hem.

  Stor kram

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh njut vidare min favorit Swedish Hollywood wife ;). Det ser verkligen helt ljuvligt ut. Hoppas ni har fått mycket mysa, shopping och sol. Stor kram och ha en bra resa hem.

 3. alexandra says:

  Ser verkligen fantastiskt ut! Njut njut njut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *