GREETINGS FROM OSLO!

Happy söndag kära bloggvänner! 

Jag har inte ord för mitt dåliga samvete över min dåliga bloggning… Uff, jag skäms. Men vi får helt enkelt konstatera att det fortfarande är Vacation Mood hos mig och att vardagen inte kickar igång på riktigt förren skolan startar. Så, jag var lite väl optimistisk då jag skrev att jag skulle få tid att sitta vid min mac varje dag förra veckan, för det fick jag inte… så från djupet av mitt hjärta: f.ö.r.l.å.t. !!

Och nu är jag plötsligt i mitt älskade Oslo! Åhhh som jag njuter!! Detta är verkligen mitt happy place deluxe!

Men allt gick inte riktigt som planerat på resan så de första dagarna här i Oslo blev inte alls som jag tänkt mig… för när vi landade på Gardemoen så dök bara 1 av våra 3 incheckade kolli upp på bagagebandet.  Gaaahhh !! vi har haft sååå otur med vårt bagage senaste tiden.  Så – vi fick ställa oss i en lååång kö för att anmäla vårt förlorade bagage. Och väl framme får jag veta att det ska ankomma Oslo kl. 15.25, typ 40 min senare, och att det skulle bli utkört till oss runt kl. 18-20 på kvällen vilken ju var helt perfekt!  Men – när klockan var 01.30 så hade jag fortfarande inte fått mina väskor och för att göra en lång historia kort så fick jag de inte förren kl. 17.30 dagen efter ! Alltså på riktigt. Det har a.l.d.r.i.g. någosin hänt att jag fått vänta så länge och hur kul var det att ta på sig samma kläder dagen efter? Bläää…

Oj, nu ska de tydligen stänga av internet här p.g.a något byggarbete…   Jag uppdaterar senare idag! 🙂

 

Söndags puss mitt mitt älskade hjärta.

 

Önskar dig en magisk dag fylld av feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GREETINGS FROM OSLO!”

 1. Miz says:

  Det börjar bli tjatigt när du ber om ursäkt hela tiden, skriv när du har tid.

 2. Charlotte says:

  Du behöver inte be om ursäkt i varje inlägg – d är helt frivilligt att blogga och dom som vill läsa kommer klicka sig in varje dag oavsett (som jag gör)!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så höst fräscha och fina ni såg ut, jättefin vit päls. Njut för fullt! Här hemma känns det verkligen som höst, regn och lite segt. Så sig ut det sista ni, ha en härlig dag stor kram

 4. Stina Söderholm says:

  Hej Anna-Stina!Vilket bolag åker ni med till Oslo? Vi är sugna på att åka dit, var så många år sedan sist. Från Luleå brukar vi ta norwegian när vi åker till Malaga och brukar fungera fint. Tänkte bara om du kan ge lite tips om vad som är enklast och billigare. mvh/Stina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *