GREETINGS FROM OSLO!

Happy fredag mina kära vänner! 

Men alltså hjälp vad fort dagarna har gått… !  Att det är fredag idag känns helt galet!  Men fredag it is och nu har vi girls redan hunnit att vara i mitt älskade Oslo i ja, vad blir det? 4 dagar! Eller vi reste tisdag och kom fram på eftermiddagen så kanske vi ska säga 3… !  Jag blir så dagvill när vi här för dagarna flyter ihop och vi har så mycket kul om händer hela tiden. Jag har tex varit och fixat mitt hår, för första gången på 3 månader, alltså det har ALDRIG hänt tidigare att det gått så länge så jag hade minst sagt hårkrise deluxe. Oh my…  Sen har vi varit på en underbart mysig och trevlig middag hemma hos bästa vänner också har vi så klart shoppat lite…  men bara lite.  Och bara det att vi är samlade hela lilla familjen, alla 3, så här mitt i veckan är ju så ovanligt. JIG jobbar för fullt men vi ses i alla fall på kvällarna och bara det är ju fantastiskt lyxigt !

Och nu ska vi girls precis iväg ut. Johanna ska möta upp en kompis när hon slutar skolan (i Norge var det vinterferie för en stund sen så vanlig vardag här för alla nu) så jag ska köra henne dit och sen, i kväll, så ska vi ut och äta middag med vänner. Åhhh som jag njuter!!! 🙂

Tisdag flög vi girls Luleå – Stockholm – Oslo. Jag låste dörren hemma hos oss på Östermalm i Luleå kl. 10.15 och låste sen upp dörren till Casa Gizmolina Oslo kl. 16 så resan gick verkligen i ett, det var boarding när vi passerade security på Kallax, vi tog bussen över till utrikes på Arlanda och sen var det typ boarding direkt där också så tyvärr blev det inget lounge häng den här gången…

…men lite vitt + snacks ombord på flyget blev det i alla fall som du ser! 

Vad vi roar oss med på fligtherna? Att knipsa Snaps ha, ha.  Och alltså min blus, kan vi prata lite om den… ? Den är typ 158 år gammal, och såååå urtvättad men – jag klarar inte att resa utan den så den måste vara på (eller – i handbagaget).  Skrock på hög nivå! ha, ha. 

 

Nej, nu måste vi komma oss ut. Klockan tickar… Men det är samtidigt så otroligt skönt att bara vara här i vårt hem också eftersom det var så länge sen vi var här…  Jag tvättar, städar bort spår av julen ha, ha och ja, njuter som sagt !

 

Önskar dig en FAB fredag fyllt av glitter & glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “GREETINGS FROM OSLO!”

  1. Lena says:

    Låter som ni har härliga dagar i Oslo.
    Njut av tiden där och ha en riktigt trevlig kväll med familj och vänner 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *