GREETINGS FROM OSLO!

Happy new week sweeties! 

Åh som jag njuuuter mina Oslo dagar!!!

Vi har varit tillsammans med bästa vänner hela helgen och firat Johannas 13-års dag i förskott.

Ska köra jIG till jobb nu så fortsätter att skriva på inlägget då jag är tillbaka hemma. Ville bara titta in till er i farten och önska dig BÄSTA starten på veckan!  Och då är jag tillbaka ! Alltså jag älskar att köra bil i Oslo…. tempot i trafiken, alla filer, avstånden då jag får köra fort och lyssna på bästa radiostationen jag vet om: The Beat.  Looove it!!! Det gjorde inte ens något att det var köer på vägen tillbaka. Ett tecken på att jag är en äkta bigcitygirl…! 😉

 

Home sweet home.  Vårt vackra hem ligger bak slottet med perfekt avstånd till precis allt. Vi kunde verkligen inte bo på ett bättre läge då vi är här.

Och trots att det är mitt i stan (eller ja, mitt på Oslo Vest) så är det så lummigt och grönt i gatan… 

Och på tal om lummigt och grönt…  Alltså slottsparken, som vi går genom då vi ska down town (till Karl Johan / Aker Brygge…) är bara helt magiskt vacker.  Och här ser du mig i fredagens outfit: bluse från Lindex, kjol Bik Bok, solbriller Chloé och väska shoppad i Phuket. 

 

Nu ska vi girls äta frukost (Johanna vaknade precis då jag kom hem igen) och sen ska jag smita iväg ut och shoppa födelsedagspresenter till min älskade prinsessa. Tänk- nästa vecka blir hon tonåring!!!

Önskar dig en dag fylld av happiness! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2019 | 2 Comments

2 responses to “GREETINGS FROM OSLO!”

  1. Elin says:

    Hei! Håper dere nyter Oslodagene! Tror jeg går forbi der dere bor hver dag på tur til jobb 🙂

  2. Jezza says:

    Njut av era dagar i Oslo, du låter så lycklig så jag sitter här med ett stort leende när jag läser 🙂 Underbart!
    Hoppas du hittar många fina presenter till din blivande tonåring 😉
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *