GREETINGS FROM OSLO!

Goood söndag mina käraste bloggvänner! 

Åhhh som jag njuuuter mina Oslo dagar!!! Det är som att befinna sig i en lyckobubbla att vara här…. ! Och jag vaknade precis och smög mig upp för att inte väcka min J som sover fortsatt…zzz… eller nu stod plötsligt JIG upp men J sover gott… och här där jag sitter i bloggar, i vårt vardagsrum, så strååålar solen in genom fönstren och jag har på Nyhetsmorgon tyst i bakgrunden på TV´n. En fantastiskt härlig söndagsmorgon!!!

Och jag ber om ursäkt för att jag inte har tittat in till er på några dagar. Luften gick ur mig lite då klimatet i kommentarerna plötsligt förändrades men nu ska jag blunda för de och fokusera på alla er underbara bloggvänner som förgyller mina dagar istället! Och på tal om det så fick jag ett så fint kort av en kär fantastisk vän häromdagen där det står “Du, de der skal du ikke høre på!” och det är så sant som det är sagt !!!   Så, vad har jag då gjort de senaste dagarna? Well, vi ankom Oslo sent onsdag kväll och tidigt torsdag morgon så mötte vi upp en av Johannas bästa vänner vid flygtoget som kom flygande till oss, helt själv, från Bergen. Åh det har varit sååå mysigt med besök! Och det här var 1:a gången sedan vi flyttade till Sverige som Johanna har haft ett kompisbesök över flera dagar här i lägenheten. Så jag fixade till en extra säng inne på J´s rum och bäddade upp och sen har girlsen verkligen haft the BEST time! fram till igår kl. 12.40 då vi vinkade Hej då till Hermine vid flygtoget. Sen var vi ute med bästa vänner på middag igår kväll och idag väntar en härlig lunch tillsammans med bästa vänner!  Alltså att få umgås med de jag saknar så mycket sedan flytten är verkligen happiness deluxe!!! och att vi dessutom får vara tillsammans hela lilla familjen i några dagar är sååå mysigt & värdefullt!!!  Och på tal om norska & svenska språket… Min Johanna vänder verkligen då vi är här och pratar bara norsk så att vara här då och då är bästa sättet för henne att behålla sitt norska språk! 🙂

 

Our home for the weekend… !  Jag älskar verkligen vårt hem här. Takhöjden, omgivningen… love it…! 

Vi reste Luleå – Stockholm – Oslo i onsdags då Johanna slutade skolan och ja, det här var typ min lunch den dagen. Ha, ha. Alltid lika mycket fix innan avresa… blommor som ska vattnas, mys med Gizella, val av outfits… det slutar alltid med att jag tar med precis allt typ… ha, ha.  Och du – nya ELLE Kids är hur fräscht magasin som helst!!! men det passar bäst till er som har mindre barn, typ upp t.o.m. 10 år… !

Att resa tillsammans med Johanna är verkligen en glädje!!! 

Och alltså DEN lyckan då dessa 2 vänner möttes torsdag morgon runt kl. 09.30. Det var såå mysigt att köra och möta upp Hermine som kom flygandes helt själv från Bergen. Detta är verkligen 2 resvana girls ! 

Senare på torsdagen så var vi redo för den efterlängtade Ariana Grande konserten!  Johanna fick biljetterna i julklapp så väntan har varit ganska lång och vi var sååå pepp då JIG körde oss till arenan! 

Och här kommer ett pysseltips inför dagen om du inte har några stora planer med barnen! Gör en countdown kalender till  halloween!  Här pysslade girlsen varsin häromdagen och nu återstår bara att limma på runda bommulstussar på datumen 1-6 och sen fortsätta att limma på en tuss varje dag så har vi ett fluffigt spöke i box den 31:a! 

 

Jag ska visa många fler bilder och berätta mer om våra dagar då jag är tillbaka i Luleå för nu ska jag njuuuta vår sista Oslo dag för den här gången!

Önskar dig en underbart härlig söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “GREETINGS FROM OSLO!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Njut finaste! Så härliga era dagar låter. Som jag har sagt innan så älskar jag bloggen så charmig, unik, glad och personlig! Så ändra inte på nått, din blogg är den enda jag fortfarande besöker varje dag! Du sprider så mycket glädje och förgyller så mycket, om du bara visste hur mycket glädje du skänker mig genom dina inlägg. Det är jättetrist med de som kommenterar så otrevligt, fy det ska inte någon behöva utstå. Va rädd om dig och ha det toppen. Stor kram

  2. Karin says:

    Så härligt det måste vara att ha olika boenden. Kul med omväxling också. Man hinner inte tröttna. Min man och jag håller på att renovera en segelbåt som (förhoppningsvis) blir färdig nästa år. Då ska vi bo på den och segla iväg “vart vindarna bär oss”. Ha det fint, kära du.

  3. Men kära nån! Har läst din blogg sedan Johanna föddes och du hade med dig dina ”skinny jeans” till BB älskar livet i ditt språk, lite svorska. Det är skrivet i farten och med ärlighet, blir alltid glad och inspirerad här inne.

    Angående dina bilder/texter i sidan tycker jag det är mysigt att det är samma. Allt ska vara nytt och fixas hela tiden. Bättre att lägga energi på inläggen och bilder som du gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *