GREETINGS FROM OSLO.

Det är först nu, då vi kommer hem, som jag känner att augusti gjort sin entré. Skolstart & Johannas födelsedag närmar sig med stormsteg…

Goooodmorgon sweeties!

Förlåt, förlåt, förlåt min frååååånvaro….  Sista dagarna nere i Phuket gick ALLT för fort och sen hoppade vi på flyget mot Oslo och vips! så var vi hemma igen. Och nu hade jag kunnat skriva: borta bra men hemma bäst! men – eftersom vi bor i vårt eget hem när vi är i Thailand så är det precis lika mycket hemma så det känns bra att vara hemma men jag får erkänna att jag lätt hade kunnat stanna kvar en månad till, minst!  Och efter att ha lärt känna många som bor där nere så lockar det att ta ett år där nere… innan Johanna blir så stor att det inte blir lika “lätt” att lämna vänner/skola/aktiviteter etc.  Men mycket ska så klart klaffa för att man ska kunna gör något sånt så vi får se…. Time will tell

Resan hem gick i alla fall riktigt BRA. Smooth as silk! tack vare att vi sov heeela resan. Vaknade när de tände upp i flyget och det var dags för frukost (händer alltid 2 tim före landning) och då såg jag resten av den film jag somnade till, den hette The other woman och den blir tveklöst dagens filmtips!  En sån där lättsedd härlig film med Cameron Diaz som osade girlpower.  Missa den inte! (vet inte om den kommit ut på bio här hemma ännu?). Och sen började jag se på en till som jag tyvärr inte hann se klart, tror den hette Parents hostage? Den m.å.s.t.e. jag se då den kommer ut på bio/dvd för det lilla jag han se var riktigt kul.   Anyway, nu är vi som sagt hemma och jag har en dag med upp-packning / städning etc. framför mig för igår var jag hos frissan, handlade mat (tomt kylskåp efter 6 veckor borta), fyllde vaserna här hemma med friska blomster och gosade med Gucci.  Söta lilla älskade Gucci som jag verkligen saknat och som bästa Catrina pysslat om hela sommaren (med inhopp av Kari & Siw också). Jag är SÅ enormt tacksam för att jag har vänner som hjälper mig med honom då vi är bortrest för kombon husdjur + resor är inte helt lätt

Prio 1 för mig då jag reser är att mina kläder är comfy så jag reste i min vanliga “rese-outfit” = skönaste byxorna från Chill Norway + bluse från Isabel Marant, sköna bling-bling skor som matchade ett av mina 2 handbagage, en glittrig guldväska som jag köpte i Singapore för många år sen. 

Ha, ha. Varför ha 1 hatt då man kan ha 4? 

En av de bästa sakerna med att ha en egen lägenhet nere i Phuket är att vi slipper släpa så mycket saker fram och tillbaka varje gång. Vi kan lämna kläder i garderober + lådor och har alltid toalettsaker där (så kan resa med tom necessär).  Exakt det brukar vi säga men verkligeheten såg liiiite annorlunda ut igår.

Vi hade bara varit hemma ett par timmar innan jag och J trippade iväg till Hendrix Hair för det var dags för mig att ä.n.t.l.i.g.e.n. ta av de extensions som orsakat mitt livs värsta hårkrise ever i sommar. 

Hair o.f.f.!   Men planen är att sätta i nya snart…. 

En otroligt skön sak är att hela familjen somnade i OK tid igår och att vi sovit fram till att Johanna väckte oss strax före kl.08 så det ser ut som att vi slipper jobbig jetlag den här gången.  Och nu ligger J och myser med en glass framför barnTV och jag kom precis på att jag strax har time hos bästa Pille Joosep Studio för att få refill på mina vipper och SOM jag behöver det för 8 veckor är allt för lång tid (jag gör normalt refill var 3-4 v.) så igår var det hår av och idag är det vipper. Behöver verkligen denna “upp-fräschning” efter semestern.

Önskar dig en riktigt f.i.n. dag fylld av solsken & positiv energi! 🙂

P.S förra inlägget fick jag aldrig fixat klart p.g.a. att min mac gick tom för ström och sen somnade jag och sen åkte vi på en amazing brunch på Nikki Beach och sen skulle vi packa ihop Casa Gizmolina Phuket och sen reste vi hem… Så – jag uppdaterar det inlägget om en stund! 

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GREETINGS FROM OSLO.”

  1. Titti says:

    Hi hi kul med 4 hattar.
    Min svärfar hade på sig tre jackor senast han åkte hem från London!
    Kram Titti-Umeå

  2. Astrid says:

    Hei! Har du extentions fra Hairtalk? Hva syns du i så fall om de, og hvorfor har dine extentions skapt hårproblemer? Spør fordi jeg nylig fikk satt inn 3 pakker for fylde – ikke særlig lengde. Foreløpig er jeg fornøyd, men er litt redd for at festene kan vises. Det hadde vært hyggelig om du kunne vise før- og etterbilde i forbindelse med at du setter inn nye extentions 🙂 Hilsen Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *