GREETINGS FROM OSLO.

18588661_10154462895185796_347222109256347175_o

Kvällens rosa dukning.

Mina kära bloggvänner! 

Åhhhh vilka f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. dagar vi har här i Oslo! Jag njuter !!! och jag är så oerhört tacksam över att vi har en lägenhet att bo i då vi är här som känns som hemma. Älskar, älskar, älskar att gå runt i mina gamla hoods och att få njuta gröna vackra träd, blommor i rabatterna och underbart härlig värme.  Det är en så stor kontrast till snöhögen och de outslagna träden uppe i Luleå…

Och FÖRLÅT min bloggfrånvaro! Vi reste LuleåStockholmOslo i tisdags eftermiddag och sen hade vi ett helt fantastiskt 17:e maj firande på Johannas norska skola och sammen med familj & vänner och igår gjorde vi en massa ärenden efter att jag fixat mina vippe extensions och sen körde vi JIG till flyget (oh yes, vi är en resande familj… ha, ha.) och idag har vi haft bästa vänner på ett super trevligt taco-fredags-mys efter min 5 timmars sittning hos frissan där jag beställde blont och långt hår…! + en playdate här hemma (J´s kompis sedan barnehagen kom på besök). Jag har självklart massor av bilder att visa mer så vi bloggas snart igen för nu måste jag dyka i säng här, klockan är mitt i natten…zzz…  Har bara så svårt för att lägga mig för jag älskar att sitta här med mina tända ljus och lyssna till ljudet av Oslos puls…! 🙂

18588841_10154462937290796_6638817609510723058_o

Jag kryddade girlsens dukning med super cute cupcakes notatböcker (med penna + sudd som ser ut som en sked…) + kjærlighet på pinne / klubba. Båda hittade jag hos TGR och de är dagens “sommar gave / present” tips! De matchade servetterna kommer från Søstrene Grene och därifrån kommer även guldbesticken. (allt finns i butik nu).

18556714_10154463808650796_4889600193861340759_o

Happy friends.

Jag är så otroligt glad över att vi har så många fina vänner här både jag och Johanna. Det är en skatt!

Sov så gottses vi igen i morgon! 🙂

Godnattkramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Duknings tips | 8 Comments

8 responses to “GREETINGS FROM OSLO.”

 1. Marie says:

  Älskar dina uppdateringar!!! Njut nu, så hoppas vi på fler när ni är tillbaks. Kram!!

  • gizmolina says:

   Åh det var den härligaste och bästa kommentar jag kunde få nu då jag äntligen sitter här och bloggar igen! så – tusen 1000 miljoner TACK Marie! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂

   Önskar dig en underbar dag! tack vare dig kommer jag att bjuda på många inlägg i veckan! Kram! 🙂

 2. Lin says:

  Har ni kavr den lägenhet ni bodde i ? den var så vacker 🙂

  • gizmolina says:

   Åh ja, visst var den vacker! 🙂 Nej, vi har inte kvar den lägenheten, den flyttade vi ut ifrån sommaren 2015 då vi köpte huset i Luleå.

   Happy new week Lin! Kram! 🙂

 3. Anna says:

  Hej.
  Kan du inte berätta lite om dina tankar och känslor om er flytt. Varför flyttade ni?. Du verkar sakna Norge så mycket. Tänker ni flytta tillbaka? Du verkar lite ensam i Luleå

  • gizmolina says:

   Jag har skrivit en del inlägg om mina tankar och känslor kring flytten men orsaken till att vi flyttade var att vi hade lust att prova på att bo i Luleå i några år. Det här är min hemstad , det är här jag vuxit upp och det är här jag har min familj. Vi kände att det vore fint för Johanna att få dela livet mer med sin mormor + morfar eftersom vi inte har den generationen kvar i livet i Oslo (JIG´s föräldrar lever inte) och jag kände även att jag önskade att min dotter talar samma språk som mig. Att vi sen dessutom fick ett stort vackert hus på närmare 300 kvadrat här för samma pengar som en 2:a på runt 60 kvadrat i området där vi bodde i Oslo var även det en avgörande faktor.

   Men – vi har hela tiden sagt att det här är något vi gör för 1-3 år och nu är vi halvvägs och nyligen bestämde vi oss för att bli 1 år till. Sen får vi se! Vi lever livet här och nu och tar det som det kommer… kanske flyttar vi om 1 år, kanske senare? Vi får se! 🙂

   Sen är det precis som du skriver så att jag har många fler vänner i Oslo än jag har här så jag värdesätter mina Oslo helger högt! Men – å andra sidan så har jag min familj här (mamma + man, pappa + fru och min bror) och den har jag inte i Oslo.

   Med det sagt så saknar jag absolut Oslo & Norge enormt! men – nu är det här vi lever och bor och jag ser det som att vi har världens bästa mix! Hus i Luleå, lägenhet i Oslo och ett paradis nere i Thailand! 🙂

   Önskar dig en magisk dag Anna! Kram! 🙂

 4. Em says:

  Du ser så lykkelig ut på bildet – tydelig at du trives i Oslo! 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för komplimangen! 🙂 Jag var verkligen extra lycklig den där dagen eftersom vi hade bästa vänner på besök och jag precis fixat håret. Och ja – jag trivs otroligt BRA i Oslo! är i ett lyckorus då vi är där !!!

   Njut din måndag och fyll den med lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *