GREETINGS FROM PHUKET.

Mina kära bloggvänner! 

Här kommer en soooolig och varm hälsning från ett underbart Thailand!

Dagarna innan vi reste försvann verkligen och vips! så är vi här!  i vårt andra hem nere i Phuket. Och då vi kom fram var jag sååå klar för att blogga men så gjorde den värsta monsun storm vi någonsin upplevt (vad jag kommer ihåg…) sin entré och POFF! sa det så var vi utan både ström och vatten.. INTE festligt 1:a dagen och att sova första natten utan air condition var hemskt. Sen, igår, så blev tyvärr hjärtat dålig…  till en följd av värmen…

Jag ska berätta allt senare för nu är vi på väg ut…

 

 

 

Du följer mig väl på instagram? När jag är utan ström etc så är det där jag är mer aktiv, på insastory kan du följa mina dagar och jag lägger även upp bilder på vanliga insta…  Jag heter Gizmolinas där !

Önskar dig världens bästa weekend! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “GREETINGS FROM PHUKET.”

 1. Hoppas Johanna mår bättre.
  Inte kul utan ström , händer lite nu och då hos oss i Huay Yang.
  Som tur är oftast inte så länge men upp till en hel dag har det varit vid enstaka tillfällen.
  Har alltid ganska mycket vatten på lager.
  Nu laddar vi för fotbollen.
  Ha en fin lördag.
  Kram Titti

  • Vi är också vana vid strömavbrott här i Phuket men aldrig så här länge… och då vi dessutom, samtidigt, var utan vatten så blev det lite mycket på en gång… Man kan lugnt säga att den storm som drog över oss inte var någon lek… den värsta jag upplevt… Här laddade vi också för fotbollen och såååå trist att de förlorade… men samtidigt fantastiskt att de tog sig så långt… !

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på helgen Titti! Kram! 🙂

 2. Anitha says:

  Nej vad tråkigt att Johanna blev dålig. Jag hoppas hon piggar på sej fort! <3 Är ni ensamma där nere eller är din särbo tillsammans med er? Sköt om er <3

  • Ja, det var riktigt trist att hon blev dålig men som TUR var så gick det bra… Hon har chillat hemma idag, sen tog vi en liten shoppingtur, och sen blev det en soft kväll… Vi är här hela familjen ! och min JIG och jag är ju inte särbos, vi är sambos. Bara att vi inte ses hela tiden p.g.a. jobb omständigheter…

   Kram! 🙂

   • Anitha says:

    Att jag skrev särbo var en liten känga till JIG. Hoppas du inte tog illa upp men jag tycker gott han kan prioritera sin familj lite oftare. 🙂 Jag tänker på din besvikelse när han inte kunde komma till skolavslutningen.

 3. Conny says:

  Ej AC, trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *