GREETINGS FROM STOCKHOLM…!

Lördag – söndag bodde vi i detta fantastiskt vackra rum på Hotel Diplomat och vi sov som prinsessor…

 

Mina kära bloggvänner!

Puh… det var verkligen på håret! för jag som alldelens nyss lovat er att jag MAX ska vara frånvarande på bloggen 2 dagar höll redan på att spräcka mitt löfte… Men jag klarade det! med några minuters marginal. Thank god!!! Ha, ha.  Och vi girls har precis kommit hem från en underbart härlig Stockholms weekend (därav min frånvaro). Det blev en spontan resa och jag är så glad över att vi fick till att avsluta jullovet där tillsammans med bästa vänner.  Eller avsluta och avsluta…J har ju faktiskt fortfarande skolefri, helt fram till onsdag. Sååå lyxigt härligt!

Jag ska berätta allt om resan i morgon för nu ska jag chilla en liten stund innan jag lägger mig. J hoppade precis i säng och den glädjen hos Gizella då hon fick lägga sig vid hennes sida var underbar att se. SOM vi saknat henne! vår lilla fluffiga skrutt.

Godnattkramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “GREETINGS FROM STOCKHOLM…!”

  1. Kerstin says:

    Härligt rum.
    Men matten får du nog träna på. Du hade ditt inlägg inne 4 januari 21:29 och nästa 7 januari 23. 56. Det blir 3 dagar. Från 4 till 5 är det ett dygn. Från 5 till 6 är det 2 dygn och från 6 till 7 är det 3 dygn. Men du, det är helt ok. du gör som du vill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *