GREETINGS FROM THAILAND.

Mina kära fantastiska lojala bloggvänner! 

Var ska jag börja ? känner att jag måste be så hemskt mycket om URSÄKT för min urusla bloggning senaste tiden…  Efter att jag fick min “panikångestattack” i Dubai så är det som att tiden försvunnit….  Jag fick en större lyhördhet mot mitt egna välbefinnande, en större prestations ångest till mitt bloggande (tyckte plötsligt att alla andra bloggade så FAB inlägg att mina kändes meningslösa….) och – jag åkte hiss rakt ner då den enda annonsförsäljaren jag haft på bloggen – Tailsweep – plötsligt sa att jag inte var en av deras bloggar längre… efter att jag legat under deras “paraply” i typ 10 år (!!). Det  kändes bara såååå snopet och jag blev så otroligt besviken att ALL min blogg lust rycktes bort… jag kände att mitt bloggnade är helt meningslöst och att jag kanske borde sluta ??  Förfärligt trist…..

Så, hade det inte varit för den fina dialog jag har mer er genom de kommentarer ni skriver till mig så hade min blogg lagts ner nu…   Men det vore så otroligt tråkigt att jag inte ens orkar tänka tanken. Samtidigt så tänker jag att om jag inte är mer värd, att jag helt enkelt är för gammal för annonsförsäljarna och att det bidrar till att jag helt enkelt borde inse att mitt bäst före datum är passerat så får jag tacka för det samarbete vi haft…  Men finns det verkligen inte en marknad för oss som är +45? Är det inte vi som har köpstarka följare som bidrar till konsumtion? Jag väljer att tro det !!! Och OM ni skulle komma på att jag, som älskar att inspirera med allt från dukningar till resor, med boenden i Luleå, Thailand & Oslo  faktiskt är ganska intressant att följa så är du mer än välkommen att påminna mig om det så snart som möjligt… För nu blir det den feedback jag får av er som påverkar min älskade bloggs framtid.  Och – jag tänker själv att min blogg borde vara såååå mycket mer värdefull än vissa 20+ bloggar där det oftast är fokus på ett perfekt yttre, skönhetsingrepp och bilderna är så fixade att de nästan blir overkliga, för allt blir för “perfekt”… (så är det föresten hos de allra flesta andra bloggar, inte bara de yngre…). Är det verkligen bara sånt som “säljer” hos annonsörerna? Det verkar så. Samtidigt så tänker jag att det är jag och Pernilla Wahlgren som bloggar på i ungefär samma ålder och ibland leker jag med tanken dra igång en reality show a´la Wahlgrens värld på Youtube för den cirkus vi lever i jag och mina J är långt ifrån något vanligt liv… !  Ha, ha.  😉

 

Nu ropar sängen på mig, klockan är 02…zzz… och jag är jet lag…

Önskar dig en riktigt festlig kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 86 Comments

86 responses to “GREETINGS FROM THAILAND.”

 1. Cecilie Nilsen says:

  Kjære Deg
  Jeg er så takknemlig for din fantastiske blogg,vært din følger i mange mange år…typ 10 år + 🙂
  For meg er det ikke bloggere til unge jenter som gir meg inspirasjon i hverdagen,de har sikkert vel så mye bra og komme med men i min alder er det dog andre ting enn sminke som er viktig for meg;)
  Det du deler av interiør,hobby,familie og ikke minst reisene til Thailand er til stor inspirasjon og jeg koser meg med dine fantastiske innlegg…min lille «Get away» i hverdagen å nyte flotte bilder du legger ut og flotte tips:)
  Så for all del ikke tenk på å legge bloggen ned,vi er mange som heier på deg og mange som du inspirerer på din vei..!!!
  Stå på flotte dame,du er i din beste alder og en god ambassadør for oss i de fab 40*..!!!!
  Klem fra Cecilie

  • Carola says:

   Jag har läst din blogg sedan J kanske var två år och tycker om din blandning av högt och lågt och hoppas att du fortsätter blogga. Jag har också bott i Luleå tidigare och besöker släktingar i stan minst två gånger per år så tycker det är roligt att läsa om Luleå. Hoppas att någon inser att din blogg är värd att satsa på gällande annonser för 40+ är ju en köpstark grupp.

 2. Nina says:

  Hei kjære deg!
  Jeg ville i hvertfall blitt veldig trist om du la ned bloggen din. Jeg har fulgt deg i maaaange år, og det er jo en grunn til det. Du skriver såååå inspirerende innlegg, og jeg blir oppriktig glad hver gang jeg klikker inn og ser at det ligger et nytt innlegg ute. Elsker å lese om reiser, hverdag, tips og triks 🙂
  Ikke gi deg!!!!
  Ha en super julefeiring i Thailand. Det ser helt magisk ut.
  God jul!
  Stor klem fra Holmestrand

 3. Karin says:

  Jag har läst din blogg sedan lilla “J” var nyfödd. Det är spännande att se vad du hittat på, för du är alltid i farten med något. Du om någon ger inspiration till det mesta. Du inreder smakfullt och du är kärleksfull mot din familj och vänner. Och så tar du så väl hand om er katt, jag uppskattar djurvänner. Jag har många gånger undrat hur du över huvud taget orkar och hinner med allt. Så snälla söta du, sluta inte att blogga. Jag och många andra älskar din blogg.
  Massor av kramar från Karin

 4. Karin says:

  Läser din blogg varje dag och inspireras av dig!

 5. Camilla says:

  Du är verkligen en inspirationskälla som sprider så mycket positiv energi med din blogg. Den är precis det jag vill ha: full med Feelgood!
  Stor kram!

 6. Miz says:

  Läser alltid o har saknat uppdateringen! Följer inte många men just din, så sluta inte!

 7. Gerry says:

  Följer din blogg får så mycket tipps på resor och presenter till frun. Så sluta inte ge mig inspiration. Tack för du bjuder på så mycket

 8. Jessica says:

  Jag har läst din blogg sen Johanna var liten bebis. Jag själv är 31 år nu och såg då dig leva det liv jag verkligen såg fram emot – med barn och familj. Har sedan dess kollat in regelbundet och nu är jag där själv med två små (3,5 och 8 månader). Tiden har verkligen gått fort och vilken resa en hinner med på 10 år 🙂 Du inspirerar, fortsätt med det!

 9. D says:

  Elsker bloggen din! Masse inspirasjon til festligheter og jeg liker særlig at ikke alt er perfekt stylet og fikset til enhver tid, men at du viser hverdag og reiser sånn det faktisk er!

  Ønsker dere en kjempefin jul og et herlig nytt år!
  Jeg er helt sikker på at det finnes et marked for bloggen din!

  KLEM!

 10. Anna Elf says:

  Har följt din blogg i mååååånga år. Du har varit ett sällskap i både med och motgångar i livet och du känns som en vän trots att vi aldrig mötts. Jag hoppas innerligt att du inte slutar blogga och vare sig du skriver ett inlägg om dagen eller ett i veckan är det viktigaste att du fortsätter. Feelgood, glamour, vardag och allvar är tillsammans det dom gör din blogg genuin och trovärdig. Massor ned kärlek och julhälsningar till dig och din fina familj. ❤️

 11. Maria says:

  Du får aldrig sluta blogga! Har följt din blogg i 11 år och det är faktiskt den enda jag har fortsatt följa utan uppehåll. Din blogg är annorlunda på ett bra sätt, du inspirerar. Kram och god jul!

 12. Josefine says:

  Jag har följt dig hur länge som helst, skulle bli otroligt tomt utan Gizmolinas! Det jag uppskattar är att du känns äkta, inte samma tråkiga, falska reklamsamarbete som “alla” andra, du är en mogen kvinna som inspirerar mig!

  Kramar!

 13. Åsa says:

  Du och Din blogg är fantastiska, fortsätt blogga, jag skulle verkligen sakna din blogg om Du skulle sluta. Du är unik!!!

 14. Anna says:

  Du är min absoluta favoritbloggerska ❤️

  • Jonna says:

   Nej, sluta inte blogga! Du är så himla bra på att sprida och inspirera till vardagsglädje- att fånga och ta tillvara på möjligheter. Det behövs fler som du, inte färre!

 15. Lena says:

  Våga bara inte sluta blogga – du är ju min favorit av alla de jag följer. Din positiva energi behöver vi. Dina fina och trevliga blogginlägg. Din blogg är äkta. Den är precis vad jag och många andra vill ha. Inte massa tråkig reklam. Pure feelgood på högsta nivå. Massa julkramar till dig och din familj.

 16. Frida says:

  Är verkligen sämst på att kommentera, men har följt dig så länge. Sen J var liten bebis. Jag kollar dagligen in på många olika bloggar och skulle verkligen sakna din blogg om den försvann.
  Jag är strax över 30 oxh mamma till en liten tjej på 7 mån.
  Jag hoppas alla som läser din blogg tar sig tid att kommentera så att du förstår hur mycket vi vill ha kvar din blogg !

 17. Susan Ekern says:

  Kjære fine deg .
  Du må aldri miste troen på deg selv og din blogg.
  Jeg har følgt deg i over 10 år , og skulle du finne på å legge ned bloggen vil du bli høyt savnet .
  For meg har det vært en glede å få følle deg og din fine familie og jeg håper og ser fram imot og få følle deg videre i livet .

  Stor juleklem

 18. Anna says:

  Jag läser alltid din blogg och blir alltid så pepp och glad av den. Skulle verkligen bli så ledsen om du slutade blogga… god jul från en trogen läsare /Anna

 19. Sofie says:

  Åh jag har läst din blogg sedan ni hade er paus i thailand när Johanna var liten 🙂 du sprider så mycket positiv energi och feel good så jag hoppas att du aldrig slutar blogga.

 20. Louise says:

  Hej
  Har följt din blogg i många år och vill INTE att du slutar blogga. Har saknat dina inlägg nu när du inte gjort några på ett par dagar. Är singel och har inga
  barn men tycker det är så roligt att följa dina inlägg om dig och dina J.
  Tycker också så mycket om dina tips om olika pysselprojekt och klädinköp. får massa rolig inspiration. Snälla fortsätt blogga. Kram Louise

 21. Trine Andersen says:

  Kjære Gizmolina! Jeg leser din blogg fordi den er så ekte, så ren og virkelighetsnær. Du skriver om ting som vi voksne damer kjenner oss igjen i. Jeg heier på deg og håper du vil vise dem alle at å skrive og lese blogg også er for oss. Klem fra Trine, bor i Drammen, men med sitt hjerte i Nord-Norge.

 22. Emma says:

  Läser, inspireras och fascineras 🙂 Hoppas du fortsätter blogga!

 23. Lisa says:

  Sluta inte! Din blogg är den jag besöker när jag behöver en dos glädje och feelgood. Du sprider härlig energi och bloggar som din behövs. Kram Lisa

 24. Vill gärna fortsätta läsa här.
  Bäst-före-datum finns inte.
  Läser en blogg där skrivaren är över 90!
  Strunta i det där med annonserna, är för mycket av den varan hos så många bloggare.
  Ha det fint i Phuket.
  Själv njuter jag hemma i byn/Huay Yang..
  Kram Titti

 25. Caroline says:

  I.K.K.E S.L.U.T.T å blogge!! Har fulgt deg i mange år, siden Johanna var liten og du er en av de få faste jeg må kikke innom hver dag:)
  Liker såå godt hvordan du skriver, og all feelgooden du sprer i bloggen din. Og ikke minst alle tips til borddekking, gaver, filmer… Du må skrive den boken du har tenkt på!!
  Kos deg masse i deres andre hjem, lad batteriene og nyyyt livet<3
  God Jul til deg og J'ene dine:)
  God klem fra fast leser/følger Caroline

 26. Elin says:

  Jeg skjønner at du får en liten nedtur, men lad batteriene i solen og kom tilbake når du føler for det!!
  Jeg har lest bloggen i mange år og du er en av få bloggere jeg titter innom hver dag. Jeg elsker dine tips om gaver og borddekning. Det er også gøy å følge en som lever et helt annet liv enn seg selv, jeg jobber mandag-fredag og har mannen min stort sett hjemme. Man er likevel like og har mange av de samme tankene. Vi har også en datter ❤️
  Håper du fortsetter bloggen!! Jeg kommer til å savne den om du slutter.
  Et lite tips som kanskje lokker fram annonsører: oppdater infoen om deg/dere.
  Ha en god jul i paradiset
  Stor klem fra fast leser i Oslo

 27. Caroline says:

  Din blogg är en av få jag läser. Älskar all inspiration, och tycker det är konstigt hur tailsweep tänker!
  Men uppdatera din info så kanske de kommer tillbaka!
  Kram

 28. Hanna says:

  Och jag har läst sin blogg sen Johanna var bebis och ni bodde iThailand! Har varit dålig på att kommentera men det skulle ju vara såå tråkigt om du slutade blogga Skulle jag bara få läsa en enda blogg är det din jag väljer! Såå mkt inspiration, resor och härliga minnen du skapar för din dotter!! Jag blir så glad av din uppdateringar och det skulle bli så tomt utan ❤️

 29. Mia says:

  Snälla sluta inte blogga! Har följt din blogg länge! Kram!

 30. Lina says:

  Din blogg och ditt instagram är fantastiska! Resorna, inredning, kläder och blandat med många kloka tankar om livet. Tack för all inspiration du ger! Kramar

 31. Viktoria-pinkpastry says:

  Din blogg är verkligen den enda jag fortfarande besöker! Älskar den! Inte bara det du bloggar nu utan även arkivet om du bara visste hur mycket jag går tillbaka och tittar. Som sagt är din den enda jag besöker det tycker jag säger mycket om hur fantastiskt den är..både som du skriver tycker jag att ni lever ett fantastiskt liv. Underbart att få följa. Sen tycker jag du har en fantastisk inställning till livet och inspirerar så mycket genom dina texter. Älskar din stilkänsla, känsla för vad som är vackert från dukning till inredning. Hur du alltid gör det lilla extra i allt från kalasfix till dukning! Sen att följa er i Thailand är ju underbart! Så underbart fina minnen nu ger Johanna där och att vi får följa med är ju bara helt magiskt! Så snälla snälla fortsätt blogga! Min man sa i morse va tittar du på, då sa jag att de va din story på Instagram, då sa han va roligt att du har gizmolina att följa hon verkar göra dig så glad och så är det verkligen, du är den enda jag fortfarande följer och du sprider verkligen glädje! Sen får mig som hemma mamma tycker jag att du är en inspirationskälla i att va hemma med barn ja som du säkert förstår även om jag skriver hel virrigt så är du en inspiration i allt! Även i det att amning inte blir för gammal man ska göra det man själv vill och livet går inte i repris. Ja älskar din blogg, den är helt underbar precis så som den är precis som du är, hoppas så du fortsätter va rädd om dig stor kram

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Glömde skriva med att din blogg känns äkta är så trist om man väl tittar in nån annanstans så är det samma på alla bloggarna för att de har fått nått pressutskick typ åhh helt plötsligt måste jag skriva att vi alla här hemma alltid använder det här och gå in och köp med en här rabattkoden alltså bara ett sammanträffande att vi alla bloggar om det samma dag typ hö hö, så har ju alla det hela tiden så trist att läsa din blogg känns verkligen äkta! Du är verkligen en förebild för mig i så mycket allt från föräldraskap till att ta vara på livet och se de vackra för livet är verkligen vackert. Stor kram

 32. Amie says:

  God jul till er och jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga, det är så skönt med en blogg som är mer vardaglig och inte en levande reklampelare. Din blogg har jag läst sen ni pausade i 6 månader i Thailand o Johanna bara var baby.. så länge alltså och jag har inte tröttnat än, däremot så har jag tröttnat på många bloggar där det blivit för mycket annonser och reklam, man ser igenom det ganska fort.. Jag hoppas du fortsätter så får jag bli bättre på att kommentera.. Kramar i massor

 33. Torun says:

  Liker bloggen din og har fulgt deg lenge. Innleggene sprer glede og livet ditt er litt eksotisk sett opp mot mitt trebarns og fulltidsjobb liv. Tenker likevel du må ta et valg for de siste årene har innleggene dine kommet uregelmessig. Da er det ikke rart at annonsører faller fra. Det blir litt som alle andre jobber, man må opp og på jobb hver dag…

 34. Fortsätt blogga,snälla! det finns ingen åldersgräns på att blogga och inspirera.Kanske skulle du starta ett eget företag liknande Tailsweep med bloggar och annonseringar? det där med Youtube verkar också en god ide, jag skulle se på det!

  Ha det så fint i värmen! och en riktigt god jul till hela familjen.

  Kramar <3

 35. Deseree says:

  Jag är 40 år och älskar att läsa din blogg. Jag har slutat läsa många andra bloggar för jag tycker dom bara innehåller reklammärkta inlägg där jag får noll inspiration!! Din blogg är inspirerande o äkta så snälla sluta inte och JA jag skulle gärna följa er om ni filmade er vardag! GOD JUL till er alla! Kram

 36. Camilla says:

  Hei! Jeg er 35 år og har fulgt bloggen din i sikkert 10 år. Før leste jeg mange blogger, men nå er det kun din + 1 til. Får såååå mye inspirasjon fra deg. Søker i bloggen din hver gang vi skal invitere til jentebursdag eller dekke bord. Har savnet innlegg fra deg i det siste, og håpe virkelig at du fortsetter å blogge! Ønsker dere ei riktig god jul! Nyt juleferie i Thailand. Klem C.

 37. Camilla ø says:

  Hei! Jeg er 35 år og har fulgt bloggen din i sikkert 10 år. Før leste jeg mange blogger, men nå er det kun din + 1 til. Får såååå mye inspirasjon fra deg. Søker i bloggen din hver gang vi skal invitere til jentebursdag eller dekke bord. Har savnet innlegg fra deg i det siste, og håpe virkelig at du fortsetter å blogge! Ønsker dere ei riktig god jul! Nyt juleferie i Thailand. Klem C.

 38. Maya says:

  Ikke legg ned bloggen!
  Er veldig dårlig på å kommentere, men det er den første bloggen jeg leser hver dag 🙂

 39. Linnea says:

  Din blogg är underbar, är 27 år och har följt dig minst sedan jag var 16 år och gick i gymnasiet, du inspirerade mig att flytta en kortare period till Oslo, en fantastisk by! Du inspirerar med ditt bloggande och energin lyser igenom inläggen även om vi alla har bättre och sämre dagar, jag kommer besöka bloggen likt tidigare om du väljer att ha kvar den, feedback är att kanske försöka uppdatera presentationen till vänster, i övrigt keep up the good work! Och njut solen, värmen och palmerna!

 40. Linda says:

  Du är en sann inspiration. Era resor, pyssel. Är så härligt att hänga med på.

 41. Agneta Larsson says:

  Goa, härliga och inspirerande Anna-Stina…..sluta absolut inte att blogga! Jag har följt dig i snart 11 år och faktiskt den enda blogg som jag följer. Tyvärr är jag ruggigt dålig på att ge dig feedback vilket jag ber om ursäkt för, skall absolut försöka bättra mig så du får ett litet bevis på hur uppskattad du är. Julkramar till dig och dina J’n.

 42. Johanna says:

  Åh du får inte sluta blogga! Har läst din blogg sedan Johanna var kanske 3 el 4, är inte på din sida varje dag. Du ger mig såå mycket inspriation om både inredning, dukning, gåvor m.m. Älskar att kika in hos dig❤️

 43. S says:

  Jaaaa skapa en kanal på Youtube!

 44. Mia says:

  Snälla fortsätt blogga. Du ger mig så mycket inspiration och feelgood

 45. Pia says:

  Precis som många skrivit så inspirera vi av din blogg ! Och där är väl gruppen 45+ som skall ha tid att läsa bloggar .
  Antagligen en säljare som ville försöka göra avtryck.

  Kanske finns det någon annonsör som riktar in sig på den köpstarka gruppen 45+ kvinnor. och har mogna säljare.

  Det är inte dig och dina blogginlägg det är fel på det är annonsören , och de är inte värda dig.

  Önskar dig en skön avkopplande semester i solen ! God Jul och Gott Nytt År!

 46. Frida P says:

  Åh men darling, vad ledsen jag blir över att du hade en panikångestattack i Dubai, det hade jag helt missat. Jag har upplevt två sådana i år och de är läskiga och ger en verkligen en tankeställare.
  Jag hoppas i alla fall att det känns bättre nu och att du ser till att prioritera dig själv, i Thailand har du ju all möjlighet till att njuta och vila upp dig.
  Sen måste jag bara säga att det vore katastrof om du slutade blogga, jag vet på riktigt inte vad jag skulle ta mig till då. Du är min största inspirationskälla och förebild och har varit det i närmare 10 år. Din blogg är den enda som jag har gått in på dagligen under dessa år och det finns inte ord för att beskriva hur mycket du och bloggen betyder för mig. Jag hoppas för allt i världen att du inte slutar blogga och jag kan investera i din blogg om det så behövs, haha.
  Kom ihåg att du är bäst raring och se till att ha en fantastisk jul med dina kära nu. Stor varm kram

 47. Ks says:

  Hej! Jag läser inte bloggen. Men min dotter gör och berättade om dina känslor så kände att jag va tvungen att gå in och kommentera. Om du bara visste hur mycket du inspirerar min dotter och hur mycket glädje du ger henne. Hon är som du och gör allt extra glittrigt. Hon har varit med om endel tråkigheter,så hon förlorade gnistan, vilket har lett till att hon inte har haft mycket annat, men hon har alltid haft din blogg, och den har verkligen hjälpt henne att hitta tillbaka till glittret och jag tycker hon börjar bli sig själv igen, hon pratar ofta om allt härligt hon läser på din blogg , så jag vill verkligen tacka även om jag inte läser själv och jag hoppas att du fortsätter att blogga för du verkar verkligen vara ett lyckopiller för fler än min dotter.

 48. Anna Johansson says:

  Nej nej du fååår inte sluta!!!! Du fyller min vardag med sån glädje och ingen ger en så mycket energi som du med dina inlägg! Det är så kul att följa ditt lite annorlunda liv, lite verklighetsflykt för oss som inte “far och flyger” lika mycket och härlig inspo om inredning får man alltid via dig. Kram på dig och ha en fin jul och ett alldeles underbart 2019 där jag håller alla tummar för att bloggen fortsätter vara en del av ditt liv!

 49. Åsa says:

  Hej,
  Brukar aldrig kommentera men älskar din blogg, mysig inspirerande allvarlig ibland. Härligt att följa dig så snälla fortsätt blogga. Kram

 50. Anna says:

  Jag hoppas du kommer fortsätta. Tycker jättemycket om din blogg 🙂 har följt i många år, och följer bara 3 fast. Hoppas du har det bra! Kram

 51. Anna says:

  Älskar dig. Älskar din blogg. Du är verkligen helt fantastisk preciiiis så som du är!! Bästa. Och jag säger JAAAAAA!!!!! till Youtube, vore grymt att få följa er härliga cirkus. Ända sedan jag såg en liten filmsnutt med dig här på bloggen för några år sedan så har det varit en förhoppning att få se mer. Du är den där bästa väninnan som alla borde få äran att ha. Mer Gizmo åt folket!!:)

  Och Generellt tänker jag att 40+ har mer köpkraft än 20. Man vet vad man vill ha och man har resurserna att spendera. Mycket märkligt resonemng det där med annonserna om du frågar mig.

  God Jul & varma kramar
  Anna

 52. Linda says:

  Du har inspirerat mig i många år. Du är en av de allra första bloggare jag började kika in på då och du är ff en av de få jag faktiskt kollar av med jämna mellanrum. Är själv ofantligt mätt på det ytliga filterlivet som både de flesta bloggare och bekanta lever i. Jag uppskattar att du inte känns konstlad. Hoppas du fortsätter, av flera skäl, men framför allt att såna som du behövs där det inte är ytan som är i fokus. Hoppas du fortsätter och får feedback från alla anonyma följare nu som hänger med dig i bakgrunden.

 53. Evelina says:

  Nej men vad är det jag läser….Självklart ska du inte sluta blogga, vi älskar ju din blogg. Din positiva sida och alla dina inspirerande inlägg…Jag har själv nött på i flera år och tyvärr lockas många av den “fina ytan” men jag tror faktiskt att vi går tillbaka till “det verkliga” och “vardagliga” snart.Se bara på instagram folk börjar avfölja allt för perfekta konton, dessutom rensas “bot” konton ut så många följare har helt plötsligt försvunnit från de stora. Jag tror att ärliga, vardagliga och positiva inlägg i längden lönar sig.

 54. Trude says:

  Hei! Jeg er daglig innom bloggen din, fordi den er så fin Litt roligere på en måte, ikke så mye mas for å promotere produkter hele tiden. Har fulgt deg nesten fra start og er det ikke nytt innlegg hos deg tår jeg gjerne inn en gang eller to til samme dag. Så ja, jeg håper veldig at du fortsatt finner glede i det og vil fortsette. God jul til dere i varme Thailand

 55. Mia says:

  Snälla fortsätt att blogga! Jag har följt dig och dina äventyr i många år via bloggen och saknar inläggen om de inte dyker upp varje dag, känn självklart ingen press att leverera utan blogga när du har tid och lust men du ska veta att du inspirerar och glädjer med bloggen!
  Ha nu en riktigt avkopplande jul med dina J, ladda dina batterier och njut!
  Hoppas att du snart mår bättre, massor med kramar!!!

 56. Emma says:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Detta är en av få bloggar jag läser!!!

  Med vänlig hälsning, 34 årig sjuksköterska från Gävle som läst din blogg i massa år.Snälla sluta inte blogga.

  Kram

 57. Emma says:

  Och du inspirerar mig massor!!!!

 58. Katarina says:

  Säger som många andra sluta inte att blogga.Din blogg är så trevlig att läsa ! Är dålig på att kommentera med är in varje dag

 59. Marte says:

  Stå på❤️

 60. Christina says:

  Å bej sluta inte blogga.så mysigt att följa era resor och mysiga familj sånsluta inte .God Jul till er kram

 61. LLA says:

  Jag hoppas du fortsätter. Din ständiga positivitet är fantastisk. Samtidigt som du är ärlig med dina motgångar. Din kärlek för Johanna är underbar. Jag skulle sakna dig. Du behöver inte känna press att du ska blogga dagligen. Vi förstår!

 62. Amelie says:

  Du är min favoritbloggare! Så glad för här slipper jag en massa reklam o samarbeten. Här finns både yta och djup. Här ryms glädje och härlighet men även vardag och sånt som berör. Många kramar!
  PS. Du måste ju uppdatera din info!!! Ds.

 63. Sara says:

  Åh nej, du får verkligen inte sluta blogga! Har följt din blogg sedan Johanna var liten och älskar att titta in här för inspiration och pepp!
  Önskar er en fantastisk jul!
  Kramar Sara

 64. Ulrika says:

  Du behövs här i bloggvärlden, där man inte längre vet vad som är på riktigt.
  Du är på riktigt!
  Kanske nya vägar öppnas när man minst anar det? Kanske går det att hitta ny energi på oväntat sätt?
  Vi läsare finns kvar här och hejar på.
  Önskar dig en fröjdefull jul.
  Kram från Ulrika

 65. Silje says:

  Du er definitivt en av de mest inspirerende bloggene jeg leser❤️
  Har fulgt deg i så mange år, handlet i butikken din Gizmo (loved IT!!) og syntes du er et friskt pust av unormal normalhet i bloggverdenen
  You go girl!!!

 66. Karolin says:

  Jag läser alla slags bloggar men din är det mest inspirerande. Blandningem av lyx och flärd och tips och ideér men även ärliga och dey mibdte perfekta! SLUTA INTE!!

 67. Kristin says:

  Hei! Jeg har fulgt deg i MANGE år (kanskje 10 år) og du er en skikkelig inspirasjon på mange måter. Ditt gode humør og positivitet, pluss all inspirasjon du byr på. Du er en av de få jeg stikker innom hver dag sammen med Pernilla Wahlgren og House of Philia. Liker at du er en voksen dame som meg selv. Slutt aldri å blogge! Du er fantastisk!!! Tenk så mange du inspirerer 🙂 Klem fra Kristin i Oslo:-)

 68. Bianca says:

  Hei! Elsker din blogg så håper du velger å fortsette med å inspirere Det er vel generelt en trend at bloggere flyttes over på Instagram. Kanskje det er lettere å få annonsører der? Dersom du ønsker å tjene penger på bloggen Jeg følger flere inpirerende amerikanske damer på 40+ på Instagram som «blogger» med bilder og stories om familie, interiør, mote osv og du kan absolutt konkurrere med disse Ønsker deg en strålende jul

 69. Emma says:

  Jag har läst din blogg i 10 år och älskar den! Du och din famimj inspirerar mig!

 70. Lotta says:

  Du får aldrig sluta blogga! Du ger sån inspiration och är verkligen en glädjespridare. Stor kram Lotta

 71. Ida says:

  Har följt din blogg sen Johanna var bebis & har stannat kvar pga din kreativitet – hade verkligen saknat den inspirationen om du slutat. Plus att det är härligt med en liten dos Norrland för mig som lämnat Lycksele/Älvsbyn för ett liv i Kanada.

  Men samtidigt förstår jag om du lägger ner, har själv bloggat sen 2007 & känner mig själv rätt färdig samtidigt som det känns hemskt att ta farväl till de läsare som följt med hela resan…

 72. Em says:

  God jul!!!!!

  Ge oss i julklapp att du fortsätter blogga <3 Tycker så mycket om din blogg. Har haft en kris i år, utbrändhet, panikångest, alkoholproblem och hamna inlagd på pdyk. Jobbar igen och mår tack vare tex träning och psykolog så mycket bättre. När jag va inlagd drömde jag mig bort med din blogg och även nu när jag behöver bra energi och återhämtning kikar jag in här.

  Stor kram och hoppas du slipper mer ångestattacker.

  Jul kärlek från norra Sverige!

 73. Nina says:

  Nej det vore verkligen en stor sorg om du slutade blogga. Har läst varje dag (som du bloggat) och kikar ofta in för att se om du uppdaterat något nytt. Du har något som gör att du vinner i längden då din blogg är den jag läst i alla år. Många andra slutar jag läsa!
  Men tror du inte att om du la ner lite omsorg att ändra header/ och texten om dig och bloggade regelbundet att du skulle kunna ha kvar annonsörer? Tror det är det och inte det att du är 40+ som gör det. Ålder är ju bara en siffra. Sluta aldrig blogga! Kram

 74. Anitha says:

  Jag tror faktiskt inte att Tailsweep har något emot din ålder. Några av dom mest lästa bloggarna i Sverige är i din ålder och äldre som Monas Universum, Magdalena Graaf, Johanna Toftby. Listan kan göras lång.

  God Jul

 75. Johanna says:

  Följt din blogg i såååå många år och absolut älskar den och att få en liten kik i ert crazy life. Du verkar så himla go och det är ett privilegium att få följa med er i vardag och äventyr. Jag har totalt slutat följa alla “perfekta” bloggar för det ger mig ingenting! Jag tycker ni har ett glam life jämfört med en småbarnsmamma som en själv, roliga äventyr och en del vardag, tips och fantastiska dukningar – det är jag villig att lägga min tid på! All kärlek till dig, och YES PLEASE till Youtube! 😉

 76. Kristin says:

  Jeg leser bloggen din fast jeg også, og ville absolutt savnet den dersom du sluttet å blogge.

  Jeg tenker at det er enda viktigere å kjøre på, få nye annonsører som verdsetter de over 20 år. Jeg er så dritt lei av at alt skal være så ungt og hipt, jeg savner synligheten av gamle folk og jeg syns definitivt ikke at 45+ (i hvert fall ikke er gammelt) er en alder som ikke er verdt å promotere. Ønsker deg en fin jul og nytt inspirerende blogger 2019. 😉

 77. Katrin Lindenhall says:

  Hej!
  Brukar inte kommentera men kände kände att jag måste nu.
  Vi är lika gamla bor i samma stad otroligt men sant. Har följt din fina blogg med eran söta “cirkus”familj som du brukar säga med äventyr även en vanlig vardag som kryddas med den lilla extra som man slipar om och om igen…helt rätt att ni reser och även att man skjutsar och gör allt man kan för sitt barn som du fått så empatilös kritik för det är ju en stor gåva att man kan /får de växer så fort. Det finns inget rätt eller fel vi gör som du, har också bara ett barn men är så lycklig över ett. Min dag startar med din blogg med det bästa DAGENS TÄNKVÄRDA ORDSPRÅK. Har blivit ofrivilligt hemmafru men tycker så mycket om inredning ,kläder nagelar,bryn,resor m.m ta hand om sig även om man är hemma därför är du min morgonboozt lika som kaffet allt som får en att mysa ett tag på morgonen. Så ta hand om dig på riktigt och ångestattaken ska inte skrämma dig även nu att du tappat detta du vet vi är många 48 åringar som hänger med på släptåg. Låt inte detta då dig att sluta. Njut allt du kan av det vi båda verkar få ro av är havet så rogivande och härligt. Ta verkligen hand om dig och sen hoppas jag verkligen att du inte slutar. Du vet hur blir det till kaffet då…Hoppas ni har det jättehärligt kalla hälsningar hemifrån.

 78. Anne-Jorunn says:

  Hei og fortsatt god jul :-). Elsker bloggen din og er «innom» deg hver eneste dag. Innleggene dine gir meg mye glede, energi og inspirasjon. Nyt Thailand-ferien din og fyll opp med energi. Setter utrolig pris på innleggene dine og følger deg også på Instagram. Klem

 79. William says:

  Nej!! Du måste fortsätta!

 80. malin says:

  Vore verkligen trist om du slutade blogga , kommenterar nodg aldrig men läser alla inlägg 🙂 så mycket inspiration om allt möjligt , blir besviken varjegång där inte är nått nytt inlägg ,och jätteglad när där finns nått att läsa, Så sluta inte ❣ så kanske jag kan bli bättre på att kommentera
  Önskar er en fortsatt trevlig semester i Thailand och ett riktigt gott nytt år 2019
  Kram

 81. Barbro says:

  Jag förstår att du har panikångest. När livet består av konsumtion och andra ytligheter och man är 45 år så är det helt naturligt att det kommer en reaktion.
  Jung skriver om individuationen, en”mittilivetkris”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *