GULT SOM RÖD TRÅD…!

Glaaad tisdag mes amis! 

Solen strååålar och jag och Johanna pratade om att det snart är helg igen på morgon. För visst känns det lite så när det är tisdag? Oh yes! Och nästa fredag (12/4) så kickar Påsklovet igång här uppe i norr. Eller det gör det kanske i hela Sverige? OCH Norge? Blev lite osäker nu men tror det är så. Åh som jag älskar den här tiden på året och påsken är verkligen min favorit högtid. Vi har fortfarande inte lyckats bestämma oss helt för vad vi ska göra på lovet så det får vi se…  men det känns faktiskt bara skönt att ha det öppet så kan vi hellre boka något spontant…

Och sen passar dagens pepp väldigt bra nu då det tyvärr inte blev något samarbete ut av det möte som jag hade för ett par veckor sedan.  (det var inte alls oväntat men ändå trist). Men – jag ger inte upp min idé så lätt så jag blickar framåt och kör på mot nya mål för jag är 100% övertygad om att det kommer att resultera i något bra till slut! 🙂

 

Och så är ser det föresten ut just nu inne i det rum där vi tidigare hade matbordet. Det känns sååå luftigt & fräscht nu med “dubbelt vardagsrum/stue” och jag ser fram emot att inreda det här rummet med fler detaljer då jag hittar tavlor / lampor / bord etc. som jag blir förälskad i…  Nooo stress… 

Och med mer öppen golvyta så blir det mer plats till dans…! and we loooove it. Och man måste ju bara älska J´s tyllkjol också. Hon har flera stycken i olika färger och då och då åker de fram…  (jag blir lika lycklig varje gång). Du hittar kjolen hos Floralin på NK i Stockholm. 

Och den gula färgen går som en röd tråd genom Casa Gizmolina nu inför påsken och jag är mitt i att dekorera fler påskris och Gizella tror att påskpyntet är leksaker. Ha, ha.  Den fina Things korgen hittade jag hos Jysk häromdagen och kuddfodralen blev med hem från Oslo (från Home & Cottage). Sen är det ju helt underbart att ljusrosa drottning Ingrid pelargoner finns i butik igen. De påminner om att sommaren är i sikte… ! 

 

Åh som jag njuter av den här pre-easter-tiden!  Alla vackra påskliljor, dekorerade påskris och vår fräscha färger makes me super super HAPPY!!!

Nu njuter vi den här vackra dagen och fyller den med happiness! 🙂

P.S blev du lurad igår? själv klarade jag mig från läskiga kryp och annat bus… 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 6 Comments

6 responses to “GULT SOM RÖD TRÅD…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så tråkigt att det inte blev något av samarbetet. Vet ju inte exakt vad de va, men tänker ändå att vilken förlust för dem! De kanske inte hade möjligheterna just nu, så va det för min man, de sa nej tack och han kände va trist, sen hörde de av sig ett år senare och sa att nu hade de möjligheterna och då var han fortfarande intresserad och jobbar där ännu typ 14 år senare och älskar det och har fått klättra och utvecklas en massa, så man vet aldrig, men håller tummarna vidare för dig du har oändligt mycket att ge, du ger ju oss här på bloggen ovärderligt hela tiden stor kram

  • Åh men du alltså… Nu gjorde du verkligen min dag här ska du veta Viktoria! Tusen miljooooner TACK för din fina, peppande och härliga feedback. Jag smiler från öra till öra och blir helt rörd… 🙂 Och vilken fantastisk historia ang. din man som du delar. Ett bevis på att allt alltid är möjligt !

   Och förlåt för att jag inte berättar i klartext vad min sak handlar om. En dag ska jag berätta mer… !

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Det är väl inget du behöver ursäkta det man vill dela gör man ju och ibland är det bara delar av saker man vill eller kan dela då får det bli så. Ja det va lite roligt men min man för han blev verkligen besviken och de sa liksom inget att vi kan inte nu det kanske blir sen utan de sa bara nej tack. Då man blev väldigt förvånad när de hörde av sig efter ett helt år, men jättekul och då hade de verkligen möjligheten att ge han den perfekta tjänsten så jätteroligt. Önskar dig med en magisk dag, njut av våren. Stor kram

    • Ja, livet alltså… tänk att det mesta alltid ordnar sig på något mirakulöst sätt. Det är ganska så fantastiskt ! 🙂

     Njut din kväll fina du! Kram!

     • Viktoria-pinkpastry says:

      Ja det har du rätt i, så är det oftast, häftigt. Var hade ni tänkt åka istället för Thailand i sommar? Stor kram

 2. Svar till Viktoria :

  Vår tanke är att resa till Grekland i sommar! 🙂 Men, vi har v.ä.l.d.i.g.t. svårt att släppa tanken på sommar i Thailand så vi får väl se vad vi bestämmer oss för till slut… Blir kanske både och… ? Vi får se… 😉

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *