GYM + ORM (!) + POOL.

Goood tisdag mina vänner! 

Vi kom oss inte upp riktigt så tidigt som planerat men – bäst av allt: vi girls kom oss iväg till gymmet! och jag körde 45 minuter på löpbandet. Sååå skönt!!!  Men, de har möblerat om uppe på vårt gym och flyttat löpbanden till ett annat rum där det tyvärr inte alls är den härliga utsikt som det var tidigare och – det var dessutom såå mycket sämre air condition…  Så jag var heeelt slut  efteråt, tror aldrig jag svettats så mycket i hela mitt liv. ha, ha. Så blir inga bilder av mig på gymmet idag. That´s for sure. Men alltså på väg till gymmet, när vi gick ut från byggnaden där vi bor, så höll jag på att trampa på en ORM! Hjälp!!! en lååång knallgrön super äcklig orm slingrade sig typ 2 cm framför min fot (jag går alltid med flip flops).  Alltså ormar är i.n.t.e. min grej.. tycker att de är super äckliga! och på de 12 år som vi haft vårt hem här så har jag a.l.d.r.i.g. varit så nära en orm, bara sett de på avstånd, så låt oss hoppas att det här var första och sista gången… !

Hur som helst, efter träningen blev det lunch hemma på terrassen (vi beställde mat från restaurangen här på resorten som de kom upp med, så skönt) och sen runt kl. 14 gick vi ner till poolen och njöööt det fantastiskt vackra vädret. Och t.o.m. att JIG kom ner och låg i en solstol han också en stund. Kul!  Sen gick JIG på SPA (det är så perfekt att vi har det inne på området) och vi girls chillade hemma innan vi möttes upp igen nere på restaurangen för middag kl.19. Och det var den dagen. Vår 4:e semesterdag!  Det blir lite softare dagar än vanligt nu p.g.a. JIG´s fot men det spelar ingen roll. Lyxen är ju att bara vara här hemma på resorten och ta dagen som den kommer. 🙂

Jag kan aldrig se mig mätt på palmer. De vackraste växter jag vet om! Och här ser du dagens väder: 100% perfekt! 

Vår plats vid poolen från en annan vinkel…   Vi har en enormt stor pool som är ca 80 meter lång och alltså det är såå varmt i poolen nu, typ 34 grader, så den svalkar typ ingenting… men skönt ändå.


Att ligga och chilla på terrassen med ett glas vitt och njuta denna vackra solnedgång…. pure magic!  Och tänk- 2 min efter att jag knipsade den här bilden så var det kolsvart ute. BAM säger det bara när solen gått ner så är det som att dra ner en rullgardin. Sååå stor konstrast mot hemma. 

Kvällens middag nere i restaurangen = chicken cashewnuts med steamed rice. Sååå gott!!!  Och jag åt faktiskt samma till både lunch + middag idag.  När vi satt där så kom plötsligt 7 grannar ner och vips så blev det långbord…!

Den här bilden är exakt 1 år gammal och jag hade på mig exakt samma outfit i kväll… (missade dock att fota idag).  Den här klänningen är en favorit, shoppade den på Lola uppe på Surin Plaza förra sommaren. Sååå sval och skön vilket passar perfekt här nere i värmen.

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina Phuket, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 6 Comments

6 responses to “GYM + ORM (!) + POOL.”

 1. Ja palmer är UNDERBART, dock ej ormar.
  Finns mycket orm i Huay Yang men har inte sett de så ofta.
  Dock vid senaste besöket hade en illgrön orm slingrat sig runt mitt cykelhjul.
  Cykeln stod på vår “bilplats”.
  Vi lät den vara, åkte iväg för att äta middag.
  När vi kom tillbaka var den borta.
  Vi kollade noggrant.
  Ha det fortsatt fint hela familjen.
  Skönt ta det lugnt.
  Kram Titti

  • Men FY vad läskigt med en orm på cykeln.. TUR att den försvann… Nej, då är palmer betydligt trevligare! 🙂 Och ja, det är såå skönt att bara ta dagarna som de kommer här nu fram till att Johanna startar summer school. Vi njuter! och det hoppas jag att du också gör?

   Önskar dig bästa dagen Titti! Kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åhh så härligt ni ser ut att ha det! Åh längtar tillbaka till allt. Här är grått och mulet och lite regn och så har vi ätit stekt potatis och stekt ägg till middag ha ha verkligen kontraster mot tidigare veckor i Thailand med sol och god mat. Stor kram

  • Åh ja men visst blir kontrasten enorm då man kommer hem härifrån… så jag förstår 100% att du längtar tillbaka till allt! Men Thailand finns ju kvar och det kan vara fint att få längta och sakna, då uppskattar man det mer när man väl är här… ! Hoppas regnet försvunnit och att du får njuta soliga dagar!

   Stor kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh missade att du hade svarat mig tidigare. Ja det hade varit kul att ses! Tror vi åkte hem med samma plan som ni åkte ner med. Vet inte ännu när vi kommer ner igen. Tror tyvärr inte innan jul, utan får bli efter nyår (pga makens jobb). Men vi längtar tillbaka så. Och jag vill igen tacka för tipset om Surin Plaza hade inte åkt dit om det inte va för dig. Köpte en ring i butiken brevid Lola som jag verkligen älskar sååååå fin!!! Ska lämna in den för att minska den lite bara, men den är så fin, en sån jag kommer älska hela livet, så tusen tack. Stor kram

  • Men vilken osis att ni åkte hem med en flight som vi åkte hit med… Men vi är helt säkert här samtidigt en annan gång ! 🙂 Och jag är så glad över att du hittade en ring på Surin Plaza. Det bästa jag vet är då mina tips uppskattas!!

   Njuuut fortsättningen på veckan! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *