H.A.P.P.Y. LILLE-LÖRDAG!

Happy onsdag & lille-lördag!!!

Men alltså hur härligt är inte detta fantastiskt soliga & vackra väder!?! Stort LIKE på det!!! och jag är så glad över att de får njuta solen på friluftsdagen på skolan idag. Oh yes, idag ska de åka skidor hela dagen och J var sååå pepp! Och igår så värmde hon, enligt tradition,  upp med att åka runt ute på gården (happens every year). Att vara tillsammans med Johanna är verkligen en skrattfest och du skulle hört henne då hon åkte runt sjungandes där ute i snön. Hon lever helt klart upp till utrycket: du får det så festligt som du gör det!  

Och när hon åkte skidor så skottade jag terrassen för nu är jag så otroligt klar för våååår! och vill få på plats utemöblerna a.s.a.p. trots att det fortfarande är så vintrigt, ha, ha, för jag fick sån vår-feeling av vår Köpenhamns weekend. Men – jag kom inte helt i mål (snön är tung alltså, speciellt den som rasat från taken… oh my…) så ska fortsätta senare idag (perfekt trim!) och sen, efter skolan, så har vi utvecklingssamtal med fröken och när vi gick igenom de dokument som vi fått som förberedelse så konstaterade jag att en av J´s styrkor är att hon är så reflektert över vad hon är bra / mindre bra på och hon formulerar sig på ett så fint sätt så hon förklarar det. Det värmer mitt hjärta enormt för den egenskapen kommer hon att ha stor glädje av i livet!   Och sen älskar jag att det är onsdag idag för det betyder att J inte har någon aktivitet så i kväll ska vi bara TOK mysa hemma, äta xtra god middag (kanske taco´s?) och chilla runt… ! 🙂

HUR söt är inte vår fluffiga lilla älskling då hon ligger och sover mellan mig och J i sängen? Jag blev helt lycklig då jag hittade henne så här då jag vaknade på morgon… sötaste Gizella som snart fyller 1 år.

Sen, efter att jag kört J till skolan och fick rött ljus på vägen så fick jag för mig att jag skulle fota J´s klassrum med de f.i.n.a.s.t.e. fönstren som går från golv till tak.  Hennes klassrum är de fönster som är högst upp och det är en sån lyx att hon får behålla samma klassrum från åk 3 – 6. 

När jag kom hem igen så hade jag en härlig hög med nya inspirerande magasin som väntade på mig, köpte de igår och älskar känslan innan man sätter igång att bläddra i de…   Tidningen Mama har varit en favorit i många år men nu, då J blir 12 i år, så märker jag att jag tyvärr inte har lite stor glädje av den längre…  Saknar ett magasin som är en korsning mellan mama + ELLE för oss med tweenie´s… ! 

Men tillbaka till igår…  man får det som sagt inte festligare än man gör det här i livet! ha, ha. 

 och alltså det här med att darlingen alltid startar med att åka nedför trappen… så tokigt!  

Och ja, vi har såååå m.y.c.k.e.t. snö! och här ser du högen  jag skottat från terrassen, bra trim som sagt…!

Vår tisdag avslutades med att vi girls gick på basket och såg BC Luleå vinna stort i första semifinalen.

…det firades med en puss! 

Nu önskar jag dig en festlig, solig & glittrig lille-lördag!  Och du, strunta i alla perfekta sociala media bilder idag, sträck på dig i stället och var så där amazing som bara du kan vara! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Gorgeous Gizella | 6 Comments

6 responses to “H.A.P.P.Y. LILLE-LÖRDAG!”

 1. Så härliga bilder! du borde starta ett magasin som du eftersöker samt med dina bra fest tips i.Jag tror den skulle sälja bra! =) och jag ställer mig gärna i kön för anställningen/frilans av make up artister för intervjuerna/reportage av de intressanta människorna i den =)

  Ha en fin dag!
  Kramar

  • Ha, ha så underbart att du anmäler dig till en anställning i min tidning, som jag kanske borde starta upp en dag… ! 🙂 För ja, jag kan verkligen tycka att det saknas ett riktigt härligt feelgood magasin med glittrigt g.l.a.d.a. modeller och massa inspo. ! Och tack för din positiva feedback Jeni !! den tar jag med mig ut i dagen.. ! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin & solig onsdag! Kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Håller med ovanstående!! Tycker så med att du skulle starta en tidning. För mig är din blogg som ett lyx magasin. Den enda jag verkligen läser och den ger mig så mycket glädje varje dag, helt underbart att klicka in här!

 3. Lena says:

  Johanna blir bara sötare och sötare för var dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *