H.A.P.P.Y. WOMAN´S DAY.

Det blev en soft dag idag… igen… sååå s.k.ö.n.t…!

Först lite poolhäng och sen blev vi bjudna hem till våra otroligt snälla och härliga grannar på lunch, alltså hur snällt att fixa pannekaker till Johanna? och samtidigt bjuda hem mig och JIG. Jag blir varm i hjärtat av sån omtanke.  Efter lunchen på deras terrasse så blev det lite mer pool innan vi gick hem, fixade till oss, och drog iväg på en liten shoppingtur som avslutades med 1 times fotmassage på J´s begäran. Så där satt vi hela lilla familjen, på rad, i stora ljuvligt sköna fåtöljer och blev masserade om fötterna. Men alltså det här med massage är inte helt min grej…  de flesta som är här nere på semester tar ju massage nästan varje dag. Själv har jag tagit massage typ 2 gånger på 10 år här i Thailand. Ha, ha.  Men jag tror kanske att jag hade otur med min dam… för Johanna hon var såååå super happy med sin och hon klarade att h.e.l.t. slappna av. Själv satt jag mest och tittade på klockan…. så nja, mina J får nog dra på massage utan mig även i fortsättningen…  Gillar du massage?

 

Vi startade dagens tur med ett stopp på en staionary här i Chalong som vi har shoppat hos i alla år. Här finns glitter, pennor, notatblock, squishis, ballonger, pom pom´s you name it… Sen har det sin charm att det är en lokal stationary, så när vi är här på eftermiddagen så är det vi + massa thai barn i skoluniform… Och ja, som du ser så lyckades vi fylla ett par påsar så nu är vi redo för både påskpyssel & andra DIY prosjekt då vi kommer hem. Och du- J´s super duper coola byxor är ett tips!! du hittar de hos Soup Store.

Mitt älskade hjärta låg så här och njöt hela tiden… jag tror hon t.o.m. sov?  

Och på tal om fötter… så provade jag bl.a. dessa godsaker idag. Vilket par som fick bli med mig hem kan jag visa en annan dag och skoavdelningen inne på Central på Central Festival är ett tips om du reser till Phuket! 

 

Nej, nu ropar sängen på mig klockan är mer än jag trodde…  Och tack vare sociala medier så upptäckte jag och J att det är Internationella Kvinnodagen idag så stort G.R.A.T.T.I.S. till alla er amazing girls där ute!!!

 

GoDnAtTkRaM!

 

Kategori: Allmänt, Thailand 2018 | 4 Comments

4 responses to “H.A.P.P.Y. WOMAN´S DAY.”

 1. Elin says:

  Fotmassasje og hodebunnsmassasje er det beste!!
  Din blondeshorts (spetsshorts) var superfin, har du kjøpt den iår?

 2. MissC says:

  Jag älskar massage. Brukar gå ungefär varannan vecka då vi har en massör som kommer till jobbet. Kanske inte så glamoröst men otroligt skönt och perfekt för min rygg och axlar.

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh den där pyssel butiken ser ut som rena drömmen!

 4. Lena says:

  Nix, jag gillar inte massage. Har lite svårt för att främmande folk ska knåda och ta på mig 😉
  Fånigt kanske…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *