HA EN B.R.A. DAG.

Varje dag är verkligen en gåva så make it a good one.

Hej mina vänner!

Ny dag – nya möjligheter! och det var sååå mysigt att vakna vid sidan om en spinnande Gizella, eller hon snarkar egentligen mest den tiden på dagen. ha, ha.  Sen gick vi snabbt igenom de viktigaste sakerna om rymden inför provet och efter att Johanna har lämnat in en historia hon skrivit + gjort provet idag så är det inga fler läxor före sommarlovet. Sååå skönt!

Och på torsdag är det Sveriges Nationaldag och vi hade en idé om att resa tillbaka till Oslo redan i morgon för att kunna finnas där för JIG men nu då jag checkar SAS så ser jag att det går på 10.000 sek. för oss att resa tur & retur Luleå – Oslo i helgen. Hjälp vad dyrt! det passar inte alls nu då vi snart ska iväg på sommarsemester så som status är just nu så är vi nog fast här uppe i norr… Det är i såna här lägen som man önskar att man hade ett privatjet stående. ha, ha.  (next life…). 😉

Alltså lyckan att packa upp nya fina saker när man varit på resa. I love it!  Den här gången shoppade vi på Zara, H&M (Trend + Home finns i Luleå så jag passar på då vi är i Oslo…), Home & Cottage, Nille, TGR och självklart hos vår favorit: Soup Store.  Ska visa er mer av detta senare.  Och ja, jag har en sån här fejk växt sen tidigare men köpte en till, måste ha symmetri. (jag är galen i symmetri, allt måste vara symmetriskt. ha, ha).

Nu fångar vi dagen och fyller den med positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HA EN B.R.A. DAG.”

 1. Emma says:

  Ja men du har ju rätt. Varje dag nya möjligheter. Åh längtar tills vi får se din shopping och dina bästa tips för att fira 6 juni med klass 🙂
  Ha en fin dag!

  • Ja ibland måste vi påminna oss om något så självklart som att varje dag bjuder på nya möjligheter för det är när vi är tacksamma över nuet och fångar de lyckliga stunderna som vi får riktigt fina dagar! 🙂 Och så kul att du vill ha 6:e juni firings tips! Klart jag ska bjuda både på det och på bilder av min shopping så stay tuned… !

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag Emma! Kram! 🙂

 2. Frida Prydz says:

  Vad härligt det är med din positiva inställning till livet och att den spiller över på oss bloggläsare. Jag ska se till att ha en riktigt bra dag nu tack vare din pepp. Dessutom ser jag fram emot att få se vad ni har shoppat, det på bilden ser jättefint ut!

  Kram

  • Men åh så underbart feedback du bjuder mig på Frida! Tusen miljoner TACK !!! Nu smiler jag från öra till öra här över att min inställning till livet smittar av sig… ! 🙂 Och självklart ska jag visa mer av min shopping, it´s all coming up… !

   Ha nu en riktigt, riktigt FIN dag i ditt vackra hus! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Visst är det en underbar känsla att få packa upp sina skatter. Ha ha känner mig som en grottmänniska asså lite att jag förstår det där med att människan har varit en samlare. Jag och dottern är helt uppe i 6 juni fixet. Skrivit ut flaggor och flaggor till sugrören och vi har gjort små flaggor av såna pärlplattor som vi pyntar dricka flaskorna med. Så här i förberedelserna har två saker verkligen slagit mig, att så fint det är med blått och vitt och de här klassiskt Sverige flaggorna och lupiner och så till. Samt vilket sjukt dåligt utbud det är inför nationaldagen i butikerna. Har enda tänkt att det borde finnas inför studenten men nej så trist. Stor kram

  • Ha, ha, ja men alltså känslan av att ha “allt i hus” är ju bara det bästa som finns! jag brukar säga att jag är som en hamster som älskar att ha fullt kylskåp och allt annat man kan behöva hemma. Och vilket underbart 6:e juni fix du har dragit igång! Jag blir helt lycklig över allt du berättar att du och din dotter pysslat. 🙂 Sen håller jag med dig om att det är otroligt fräscht med blått och vitt och svenska flaggor till det. Det matchar årstiden perfekt!

   Jag är sämre på att pyssla nu då J inte är riktigt lika pysselsugen alltid längre (tweenie you know….) så idag var jag ute och köpte lite dekoration inför dagen. Ska blogga och visa !

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen! Kram! och jag håller med dig om att utbudet inför 6:e juni i butikerna är helt katastrof dåligt. Sverige ligger lite efter Norge där… 😉

 4. Ulrikah says:

  Kul att få en titt på er shopping och Oslo verkar vara en fantastiskt vacker stad.
  Ha en fin dag

  • Åh ja Oslo är verkligen en helt fantastiskt vacker stad. Jag fullkomligt älskar att vara där! 🙂 Och så kul att du gillar att se min shopping, jag ska visa mer av den senare.

   Njuut din eftermiddag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *