HALLOWEEN COMING UP…!

Happy lille lördag darlings! 

Ja, idag väljer jag happiness men på morgon då valde jag trötthet…. så jag gick tillbaka till sängen då J gått till skolan, drog täcket över huvudet, och tillät mig själv att få sova en stund till. Det mina vänner händer a.l.d.r.i.g. ! Eller ja, kanske ett par gånger per år! Men jag hade verkligen inget val för jag var så fruktansvärt trött… Jag har ett enormt behov av solljuset som ger så mycket energi så jag påverkas massor av när vintermörkret och kylan gör sin entré. Börjar gäspa redan på eftermiddagen och skulle lätt kunna gå och sova kl. 18 när det är kolsvart ute.   Så – det känns helt AMAZING att jag har Dubai resan som kommer att bjuda på massor av sol & värme att se fram emot! Herregud, vi lyfter nästa helg och jag kan nästan inte vänta!!!

Och idag lille-lördag och det är en sak om JIG på 1:a sidan i dagens Finansavisen (i Norge) som handlar om den business han har ihop med Petter Northug. (du hittar saken en liten bit ner på sidan). Jag får vara SÅ stolt över allt som han får till!!! och varje gång han är i tidningen (han hade 1:a sidan igår också…) så önskar jag att jag var i Oslo så att jag fick gå förbi tidningsställen ute i butik, och känna att “that´s my man” on the cover! Nu får jag alltid sakerna skickade till mig på nätet men det är liksom inte samma sak… Jag skulle vilja stå där med JIG och skåla för honom!  Men vi får fira till helgen då han kommer upp istället, och på tal om att fira… Nu närmar sig Johannas Birthday Party med stormsteg så igår drog jag upp halloween sakerna från källaren. Också har jag börjat köpa 1 pumpa varje gång jag är i matbutiken. De är ju så stora och tunga att bära på men köper jag en här och där så har vi många till slut…! Och so far har jag hittat de till bäst kg pris på ICA Kvantum: 10 kr / kg ! That´s a bargain!!! så det blir dagens tips! 🙂

Jag gick igenom mitt arkiv med Halloween bilder igår och här är några av mina favoriter! Att dekorera entrén så här är ju bara hur snyggt som helst!  Och att fästa svarta fåglar (man kan klippa ut i papp…) på grenarna är en riktigt cool detalj! 

Sen är ju det här hur FINT som helst!!! Åh jag skulle vilja ha exakt de här dekorationerna! De kommer från Pottery Barn i USA och tyvärr så har de slutat att skicka till Sverige & Norge. Men – de har en butik i Dubai så jag ser fram emot att ta turen inom för de har alltid så fantastiskt mycket fint! (missa inte deras butik om du reser till USA).

Nu är tiden att knipsa bilder om du ska skicka personliga Happy Halloween kort i posten! Den här bilden knipsade vi på J i en park i närheten förra året och jag älskar den. 

Och alltså jag är ju sååå dålig på att både laga mat och baka så jag älskar alla enkla trix och det här är ju genialt! Bara att köpa färdiga donuts och sen dekorera de!  Så läskigt coola ! och helt perfekta att överraska kidsen med till mellis en dag efter skolan! (eller ta med till kollegorna på jobbet på halloween….).

Oss på halloween förra året i Oslo… Ett tips är att köpa hem kul hårdiadem och svarta ballonger inför halloween. Dekorera upp i köket / matsalen med ballongerna och ta emot middagsgästerna med hårdiademen på huvudet. Det ska inte så mycket till för att skapa festlig halloween stämning!

 

Nu blir det lunch här och sen väntar en eftermiddag med en mix av jobb & kalasfix innan jag ska iväg på ett möte på Johannas skola i kväll.  De efterlyste föräldrar till en sak på föräldramötet och jag anmälde mig direkt! tycker att det är så värdefullt att få en möjlighet att engagera sig i den skola där mitt barn befinner sig 5 dagar i veckan.

Önskar dig den allra bästa onsdagen!!! 🙂

Och tusen miljoner T.A.C.K. för all fantastisk feedback jag fått på inbjudningskorten! You make me very, very happy!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Halloween | 8 Comments

8 responses to “HALLOWEEN COMING UP…!”

 1. Lena says:

  Ditt hår på sista bilden!!! Åhhh vad fint det är!
  Njut dagen vidare.

  • Åh men tusen miljoner TACK för den fina komplimangen Lena! 🙂 Jag saknar verkligen mitt svall så det dröjer inte länge till jag sätter i nytt igen…

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fin bild på er två. Tips tips kolla in lidls hemsida och deras halloween special de ska ha nästa vecka med allt från pynt till godis och mat, stor kram

  • Åh tusen 1000 TACK fina du! 🙂 Och tack också för tipset! Lidl finns inte här uppe i norr (ännu) så därför har jag aldrig super dålig koll på vad de har att erbjuda men då ska jag absolut kolla in deras special på hemsidan.

   Njut din dag och fyll den med lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Londonmamma says:

  Sa harlig bilden ar pa Johanna i parken! PS hoppas du inte bemodar dig att ta at dig av dom taskiga kommentarerna. Kram o keep up the good work, luv ur blog! xoxo

  • Åh tusen miljoner TACK för helt underbart härlig feedback och för omtanken! Dina fina ord lyser verkligen upp min dag nu ska du veta! 🙂 Och jag försöker att inte låta de negativa kommentarerna stjäla min energi men ibland så är det tyvärr lättare sagt än gjort… Därför sätter jag extra stor pris när jag får en kommentar som DIN!

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!! Kram! 🙂

 4. Tina ME says:

  Ibland måste man lyssna på sig själv och få vara lite trött. Rätt prioritering!!! Grattis till din mans framgångar och tack för alla tips. Kram //Tina

  • Ja men eller hur, det är viktigt att lyssna på kroppen. Något jag tyvärr inte alltid är så bra på… Och tusen miljoner TACK för din härliga feedback och underbara blogg pepp ! jag blir så glad när jag får höra at mina tips uppskattas så nu smiler jag från öra till öra här! 🙂

   Önskar dig en underbart härlig dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *