HAPPY 1:A SEPTEMBER!

Happy 1:a september darlings! 

BAM! så är hösten här! eller ja, i alla fall årets 1:a riktiga höstmånad men ute är det fortfarande ett riktigt underbart sommarväder med runt 20 grader och soool från klarblå himmel. SÅ himla härligt! Och då kan man ju tänka att jag ligger och solar mig på terrassen typ men nix pix… vi har dragit i gång värsta fixa rummet prosjektet uppe på Johannas rum så där är vi och och piffar så att rummet ska bli mer hennes stil än min för ja, hon tycker att jag har bestämt lite väl mycket om hur det ser ut där inne så nu får jag bita ihop och låta henne välja… men liiiite får jag vara med och bestämma, hoppas jag…

Och tusen miljoner T.A.C.K. för all fantastisk feedback jag fick på mitt förra inlägg. Ni är bara de bästa bloggvännerna i hela världen och jag är ödmjukt tacksam över alla respons jag fått! Vi som har barn har ett stort ansvar över det här med hur vi ser på våra kroppar inför våra barn och jag försöker att vara en så bra förebild som jag bara kan, men det är inte alltid lätt…  får bita ihop ibland då jag står och klagar på att jag inte får på mig vissa plagg…! 😉

 

Kaos in the house… !  Här fixes och piffas det. Sååå kul!  Senast vi gjorde om var till J´s 11 års dag då “nytt rum” var en av födelsedagspresenterna.  Nu har 1 år passerat och plötsligt vill J ha mer “ungdoms-stil” så mycket ska ut och lite nytt ska in. Underbart kul prosjekt för mig som älskar att inreda!  

Och alltså den här takfläkten som vi shoppade helt galet spontant i våras är verkligen årets bästa köp! för den fläktar sååå skönt och sprider en härlig feelgood i J´s rum. 

 

Nu ska vi sticka ut och köpa färg, men inte till väggarna, utan till en annan sak…

Önskar dig en en looovely lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HAPPY 1:A SEPTEMBER!”

 1. Jennie says:

  Haha vad roligt jag skrev ju till dig igår att jag gillar dina tips ang pyssel och liknande för min dotter är lika gammal som Johanna. Och vet du vad vi planerar jo en renovering och flytt av barnens rum. Min Freja vill inte heller ha så mycket av sina saker kvar utan bara lite pyssel och sminkgrejer. Sen vill hon inreda med svart, vitt, grått och guld. Hon utrycke väldigt tydligt att det inte får se barnsligt ut! vi har dock tre rum som ska flyttas om så får se när vi orkar ta tag i det, är ju en hel del som ska rensas bort först. Och så länge solen skiner vägrar jag vara inne om dagarna.

  • Ha, ha. så otroligt kul att vi är exakt samma fas! Johanna vill också ha vitt, svart, guld, grått och – THANK GOD!! – ljus rosa… ! Vad hade jag annars gjort? ha, ha. 😉 Och barnsligt får det som sagt absolut inte vara och jag som älskar stilen hon har nu… Detta slutar nog med att jag åker på att adoptera en dotter till så att jag får stanna kvar i min rosa-unicorn-värld en stund till… 🙂 Och precis som du skriver så är det ju inget litet prosjekt att göra om men nu hade jag lovat henne detta så länge så nu bara gör vi det trots det vackra vädret..! Så – nu åker ALLA möbler & saker ut, också flytter vi in allt på nytt sen… som en fräsch ny start !

   Lycka till med fixandet! och njut dagen Jennie! Kram! 🙂

 2. S says:

  Barnrum är ju så roliga att inreda Var har ni köpt fläkten?

  • Ja, de rummen är de klart bästa att fixa i! 🙂 Och fläkten den hittade jag på -50% rabatt i våras i en lokal lampbutik som ligger bakom Smedjan… kommer inte på vad den heter… jo, Ljus & Kraft tror jag!

   Önskar dig en riktigt trevlig kväll! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  Måste bara få fråga vart sängaveln ör köpt??

  • Så kul att du gillar den Lena! 🙂 Sängen är köpt hos Mio möbler, och den kommer komplett med madrass + gavel. Såå underbart skön och 120 cm bred vilket är perfekt !

   Önskar dig en ljuvlig söndag! Kram! 🙂

 4. Lisa says:

  Vilket vackert rum!
  Jag har ganska nyligt hittat hit av en slump, och bor i samma stad som ni
  Är lite nyfiken på om ni sökt in till internationella engelska skolan som öppnar i södra hamn nästa höst? (Från årskurs 4-9) tänkte på din dotter som gick i internationell skola i thai i sommar.
  Funderar själv på att ställa mina barn där och har förstått att man behöver göra det nu om man ska ha någon chans att komma in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *