H.A.P.P.Y. BIRTHDAY JOHANNA!

13939376_10153738163855796_212429192395040808_n

När man vaknar på sitt hotellrum på sin 10-års dag och mamma har pimpat rummet hela natten… ha, ha.

Mina kära fantastiska bloggläsare! 

Förlåååååt min frånvaro i veckan… jag befinner mig i en virvelvind så dagarna flyyyyyger fram….! Ska berätta ALLT så fort jag kan! för just nu är jag mitt i att fira min älskade prinsessa här . Hon fyller 10 idag och vi flög till Köpenhamn igår för att fira hennes dag på Tivoli idag. Men – först har vi en Pokemon Go krise här! Hoppas att någon av er kan hjälpa oss… Johanna blir URLOGGAD hela tiden och måste starta om på NYTT (alltså hon måste starta upp en ny gubbe, allt hon gjort / samlat är förlorat). Och på morgon hände det i.g.e.n.…(dåååålig taming på födelsedagen) och hon samlade såååååå många nya igår ….  Är det någon som vet hur hon kommer in igen??? Please help!  Wohooooo!!!! vi kom in! DEN l.y.c.k.a.n.!!! 🙂

14064102_10153738233975796_4950757890996346403_n

Det kryllar tydligen av Pokémons här inne. Tror de kommit för att fira hjärtat. Ha, ha.

Nu ska vi fortsätta att öppna presenter här, fånga Pokémons och sen blir det en tur ut för att söka Pokémons innan JIG ankommer (han flög privatflyg med Kygo till Bergen fredag och var med på stor spelning där igår. Allt som händer nu är sååååå coolt) i eftermiddag och vi ska på Tivoli.

Och kära bloggvänner – jag saknar er och tänker på er heeeela tiden och har världens sämsta samvete för min bloggfrånvaro men ja, denna vecka har varit c.r.a.z.y. med den stora Kygo Life lanseringen (jag är fortfarande mållös och får nypa mig i armen…!) och massa firande av hjärtat (vi har haft gäster v.a.r.j.e. dag).  Till veckan återgår allt till det normala igen (skolan startar  onsdag så vi reser norrut tisdag kväll, men först en sväng till Oslo efter Cph) och då ska jag blogga MER än någonsin!!! Och – jag är tillbaka med ett nytt inlägg senare idag med fler bilder! 🙂

Miljoner kramar! Love you! Miss you!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “H.A.P.P.Y. BIRTHDAY JOHANNA!”

 1. GRATTIS till Johanna!
  Hoppas ni får en härlig dag i Köpenhamn/Tivoli.
  Kram Titti

 2. Maggan says:

  Jag har en tioåring fyller på fredag,vad ger man en tjej som typ har allt,köper det hon vill,kanske måste jag dra till med en resa till USA Disney Land.

 3. Sofie says:

  Äsch, njut av stunden 🙂 Vi finns kvar här när vardagen är tillbaka! Kom precis tillbaka hem till Malmö efter en söndag i cph och ni har verkligen fått fantastiskt väder 🙂

 4. Madeleine says:

  Vilken dröm-mamma du är! <3 <3 <3! Du gör alltid så fint! Johanna måste vara lycklig med en sån fin mamma!
  Stort grattis söta Johanna på födelsedagen!

 5. Domesticka says:

  GRATTIS JOHANNA!
  Och hörru mor, till vänster står det att Johanna är 6 år och att ni bor i Oslo isv, nu MÅSTE jag kommentera det, hihi, dags att uppdatera!
  Kramkram Anna

 6. Line says:

  Gratulerer til Johanna 🙂

 7. Ulrika says:

  Stort grattis i efterskott! Vilket mysigt firande ni
  haft 🙂

  Kram från Ulrika

 8. Lotta says:

  Men snälla söta du, fånga dagen och njuuuut nuet! Vi finns här och ser framemot att få ta del av allt men du måste låta dig själv komma först!
  Kram finaste du och jag hoppas ni hade en underbar dag i Köpenhamn igår

 9. Linda says:

  Hej!
  Stort grattis till Johanna, 10 år är en biggie! Och måste säga
  att du är en sådan fin mamma! Du verkar göra allt för ditt hjärta!
  Jag väntar på dina inlägg så är det bara då de är värda att vänta!
  Kramar

 10. Annika says:

  Grattis i efterskott till Johanna. Vilken dröm att få vakna bland rosa ballonger. Det vill jag också göra när jag fyller år. 😉 Hoppas ni har en fin tisdag. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *