HAPPY BIRTHDAY MR.JIG!Hellooo mina darlings! 

Jag har verkligen befunnit mig en “fira JIG´s födelsedag” bubbla sedan senast jag skrev till er. Oh my, det har gått i ett ! Men att fira födelsedag är ju det absolut bästa jag vet om och när JIG dessutom fyllde jämnt så var det lite extra speciellt så det har bara varit hur kul som helst!  Men,  vi hade inte den “stora” festen nu, den tar vi senare i Oslo eftersom han har sin familj och de flesta av sina vänner där men – vi firade här hemma tillsammans med min familj och med våra Luleå vänner och att vännerna kom var min surprise till JIG ! Jag kände nämligen att det finaste jag kunde ge honom i present var tid utan mobiltelefon och mac och då det ena besöket avlöste det andra hela födelsedagen från lunch till sen kväll så blev det perfekt!

Vi startade hans dag (söndag) med sång, tårta och presenter på sängen (så klart! igen födelsedag utan det om du frågar mig) och sen fixade Johanna hemma-SPA till honom så han satt med ansiktsmask samtidigt som han hade fötterna i fotbad när jag fixade i ordning inför våra gäster (jag hade bl.a. kvar 4 granar som jag plötsligt kom på skulle bort så nu är alla nere i källaren, även de som stod i ljusgården) Kl. 14 kom pappa och Inger hit på lunch och preciiiis då de tog på sig skorna för att gå hem runt kl. 16 så ringde första vännen till JIG på dörren och några minuter senare kom båda grann-familjerna och JIG hade  i.n.g.e.n. aning om att jag bjudit hem dompå “bubbel & kake” så han blev verkligen SÅ överraskad ! (sååå svår att inte försäga sig men jag lyckades!).  Och strax efter att våra vänner gått hem så kom mamma, Hans och min bror hit på middag kl.19 så det blev verkligen en riktigt festlig & trevlig dag och på morgon då jag steg upp så stod ALL disk etc kvar i köket (JIG reste igår så vi hade en del fix att göra innan han lyfte + att jag var på 2 möten…) så idag har här städats och först NU har jag landat känner jag… Så i kväll mina vänner ska jag TOK chilla efter körningarna till J´s dans! Åh myskläder på, ett glas kallt vitt och lite Gossip Girl… det blir helt perfekt känner jag ! 🙂

Kake på sängen – check! och Johanna hade bakat, hon älskar att baka! 

I år så kände jag att det finaste jag kan ge JIG är tid tillsammans eftersom vi ses så otroligt sällan så av mig får han, vid ett senare tillfälle i år, en överraskning som vi ska göra ihop… Men, ingen födelsedag utan paket så några saker fick han så klart på sin dag bl.a. att Johanna gav honom hemma SPA i väntan på våra gäster också hade jag köpt en ny jobbväska som inte blev någon succé så den droppar vi…

 

Sorry, jag var så upptagen med att rodda med allt under JIG´s dag att jag tyvärr inte har några fler pics från dagen… Inte likt mig att fota så lite… eller jag har några bilder som blev mindre lyckade för jag kom på att vi skulle fota sekunden då sista gästerna reser sig upp för att gå hem… så okej,  här kommer en:

 

Ha, ha. One happy celebration family !  och jag hade NOLL tid över till att piffa till mig p.g.a. att jag skulle packa ihop så många julgranar mitt i allt, ha, ha. så – den här gamla gröna favoriten från Cathrine Hammel fick åka på i farten trots att jag köpt en paljett outfit till dagen… Får spara den till Mello istället… 

Nu har J besök av en klasskompis och vi har precis ätit Mc.D. (sååå gott och enkelt när man är trött mama…), jag ska fortsätta att städa och sen väntar som sagt en soft kväll + dans för J.  Var det föresten någon som såg premiären av Big Brother igår? Lite kul ändå att det har kommit tillbaka och för Johanna är det ju något helt nytt!  Hon älskar att se program med “socialt spel” lika mycket som mig så vi kommer absolut att se varje måndag!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *