HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Mina kära vänner! 

Idag är det ingen vanlig dag för idag så är det min födelsedag!!!

Åh som jag älskar att fylla år! speciellt eftersom jag fyller 25 år v.a.r.j.e. gång. It´s magical!  Ha, ha. Och jag är så otroligt glad över att jag får fira min dag i fantastiska Köpenhamn. Det blir så perfekt.  Och vet du, jag tänker för första (!) gången inte ta med mig min Mac på resan. Tänker att det kan vara lyxigt härligt att slippa bära med mig den eftersom jag bara är bortrest 1 natt.  Så – jag tar en liten bloggpaus på min dag och fokuserar på att njuuuuta min födelsedagsresa så mycket som det bara går. Jag lovar att jag ska dricka kall champagne, äta fantastiskt god mat, shoppa mig något snyggt och pussas + kramas med min älskade JIG. Och sen, då jag kommer hem, så blir det bildregn här på bloggen! 🙂

 

Så här underbart festligt blev jag väckt på min födelsedag förra året, på ett lovely hotellrum i Hong Kong. Och i år firar jag i Danmark.  Det har blivit en riktigt fin tradition att jag och JIG reser bort på min dag.  Love it! 

 

Vi lyfter från Luleå med en riktigt tidig flight och missa föresten inte att följa min resa på min insta story + instagram, jag heter Gizmolinas där.

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “HAPPY BIRTHDAY TO ME!”

 1. Maria says:

  Ha en underbar dag!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar dig en magisk födelsedag! Stor kram

 3. Ulrika says:

  Trevlig resa och ett stort GRATTIS 🙂
  Kram från Ulrika

 4. Berit says:

  GRATULERER så mye med dagen din, kjære Gizmolina! Håper du blir feiret og får en like flott dag som du pleier å feire alle andre. Har lest bloggen din i mange år og vil bare takke deg for all glede og glitter du gir til så mange. NYT dagen i den flotte byen København 🙂

  Klem fra Berit

 5. elin says:

  Gratulerer så mye med dagen! Håper dere får et flott opphold i København 🙂

 6. Stort GRATTIS på din födelsedag.
  Hipp Hipp HURRA!!!
  Härligt med Köpenhamn.
  Kom hem igårkväll efter en toppen-helg i Göteborg.
  Kram Titti

 7. L says:

  Ett stort Grattis på födelsedagen vackra du!
  Njut dagen i Köpenhamn 🙂

 8. Anna says:

  Stort grattis min favvobloggare

 9. malin says:

  Då får du inte missa den nyrenoverade Gucci butiken ; ))

 10. Lena says:

  Grattis kära du. Njut av Köpenhamn.

 11. Madeleine says:

  Grattis i efterskott! Du var verkligen värd en tripp till cph!
  Kan inte låta bli att fnissa lite när du skriver att du inte vill släpa på mac:en men har med dig en stooooor resväska med packning för ETT dygn. Men det kanske blev lite shopping så att du fyllde den till hemresan….?
  Tack för en härlig och underhållande blogg!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *