HAPPY BIRTHDAY TO ME!

 

Happy Birthday to me, Happy Birthday to me, Happy Birthday to Miss. Gizmolina, Happy Birthday to me!!! Hipp, Hipp, Hurra för mig på min födelsedag!!! Ja, idag – den 17:e September – så är det MIN dag ! och jag kommer att fira den lite annorlunda i år… Jag har take off från Luleå på morgonen och firar min dag i huvudstaden eftersom jag är bjuden på en bästa väns födelsedagsfest på lördag. Så – om ni ser mig på shopping eller sittandes och dricka champagne någonstans i Stockholm så får ni gärna komma fram och säga g.r.a.t.t.i.s.! Och ni kan följa min weekend på insta storys! för jag vågar inte lova att jag får till att blogga varje dag i helgen men jag ska försöka ! och om jag inte bloggar så är det för att jag är så upptagen av att tanka energi, feelgood och att bara vara att jag helt glömt att logga in…

Åh den här resan kunde verkligen inte komma mer lägligt för i kväll då jag åkte ut till sjukhuset för att besöka min älskade pappa så möts jag av 2 sköterskor som flyger runt inne på hans rum och packar ner ALLA pappas saker samtidigt som de berättar att han ska flytta och 2 sek senare så rullas han iväg i korridoren till en helt annan avdelning och jag följer efter med hans blommor (fake som jag köpt) i famnen samtidigt som jag frågar personalen – som rullar hans säng – vart han ska?

Att flytta min pappa, som precis somnat för natten, klockan 19.30 på kvällen utan närmare förklaring är för mig helt ofattbart. Jag ställde 110 frågor till personalen på vägen då vi gick genom den tomma korridoren men allt de sa var att “så här är det på avdelningen för akut kirurgi… kommer det någon från akuten som är mer akut än din pappa så tappar han sin plats och får flytta”. Problemet nu är bara att han flyttats till en avdelning som inte har fokus på pappas “problem” utan på något helt annat. De sa att det är p.g.a. att det är fullt på den avdelningen han egentligen borde flyttats till…

Ja men du hör ju! inte undra på att jag känner att min weekend-get-away kommer otroligt lägligt.

Samtidigt så har jag gått 100 rundor med mig själv om jag verkligen ska resa eller inte? men till slut så bokade jag min biljett sent i eftermiddag…  Livet är otroligt oförutsägbart så ibland måste vi chansa och tänka att livet ska fortsätta att levas och när pappa sa att han verkligen tyckte att jag skulle unna mig en Stockholms weekend efter allt jag gjort för honom så känns det lite bättre.

Så – nu ska jag packa klart och om allt går som planerat så lyfter jag om 7 timmar… Och skulle något hända som gör att jag inte kan resa, ja, då firas dagen hemma. Oavsett så är det min dag! 🙂


2020 firades min dag här i Luleå. Jag hade värsta ålders krisen (det har jag fortfarande…) så jag var inte så pepp som jag brukar på att fira min dag….men familjen kom över och vänner överraskade mig med att fira mig med vinprovning och en fantastiskt god middag. 

2019 firade vi min dag med familjemiddag på restaurang Hemmagastronomi här i Luleå. 

2018 reste jag och JIG till Köpenhamn och firade min dag på min favorit:  Café Victor. 

2017 firades min dag tillsammans med min Mr.JIG i Hong Kong.

2016 firade jag min dag med en champagnelunch tillsammans med bästa vänner på Bølgen & Moi i Oslo.

2015 var första året vi bodde i Luleå och min dag firades med familjemiddag på restaurang CG´s .

 

Önskar dig en magisk fredag !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

68
Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “HAPPY BIRTHDAY TO ME!”

 1. Merete says:

  Hurra og gratulerer så mye, ønsker deg en strålende bursdag, nyt Stockholmshelg! Bursdagsklemmer fra Norge <3

 2. Anna says:

  Grattis på födelsedagen bästa AnnaStina!
  Hipp hipp hurra!! Önskar dig en magisk helg fylld med bubblor, glädje och kärlek

  Grattiskramar
  Anna

 3. Camilla says:

  Grattis på födelsedagen

 4. Elinor says:

  Super duper jätte GRATTIS!!!
  Önskar dig en magisk weekend med massor av skratt, bubbel o feelgood.

 5. HAPPY BIRTHDAY!
  Önskar dig bästa dagen/helgen.
  Hopplöst med sjukvården….upplever liknande “elände” med min svärmor som är på sjukhus i Stockholm.
  Flyger ner imorgonbitti.
  Kramar Titti

 6. Viktoria-pinkpastry says:

  Hipp hipp hurra! Stor grattis kram du är bäst, tack för all glädje och glitter du sprider. Hoppas du får en super helg! Stor kram

 7. Pia says:

  Stort glittrigt grattis från ett annat septemberbarn! Septemeber är verkligen den bästa födelsedagsmånaden 😉

 8. Miann says:

  Grattis!

 9. Marie Å says:

  Stort grattis!! Ska kika på insta!!

 10. Anne says:

  Glittrande grattis på din dag och du gör helt rätt i att resa iväg, vis av erfarenhet med gamla o sjuka föräldrar så har jag lärt mig att man måste tanka energi o komma bort ibland för att orka.. Man blir en så mycket bättre anhörig om man får vila från sjukdom och sjukhus av och till.. så njut helgen och du.. Du är verkligen en fantastisk dotter till din far.. Hipp hurra på din dag <3

 11. Elin says:

  Gratulerer med dagen fra Oslo! Håper du får en flott feiring i Stockholm og får ladet batteriene dine! Stor klem!

 12. Kristin says:

  HURRA FOR DEG I DAG:-) HÅPER DU FLYTTER TILBAKE TIL OSLO OG STARTER LIVSTILBUTIKK. DET ER DU GOD PÅ!!!

 13. Lisa says:

  Stort grattis på födelsedagen! Hipp hipp hurra! Önskar dig en dag fylld med firande och kärlek! Kram från Lisa (din copycat i Malmö)

 14. Christina says:

  Ha en riktigt härlig födelsedag, kära Anna-Stina, och en fin tur till Stockholm. Hoppas att du ska bo på Hotel Diplomat!

 15. Anette says:

  Gratulerer SÅ mye, ha en deilig kveld! Og takk for all glede du sprer på bloggen din.
  Men du, siden din er ikke sikker…vet du det? Skulle vært en sånn hengelås i adressefeltet…
  Hilsen Anette☀️

 16. Cavok says:

  Grattis fina Miss.Gizmolina ❤️
  Hipp hipp hurra på din födelsedag!!

  Kram från Finland

 17. Ulrikah says:

  Grattis! Önskar dig en härlig födelsedag

 18. Katrine says:

  Gratulerer då mye med gårsdagen

 19. Caroline says:

  Grattis på födelsedagen ! Hoppas du har fått en fin helg.
  Kram från 46 år idag

 20. L says:

  Grattis grattis på födelsedagen! Tack för all glädje du har skänkt oss genom åren❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *