HAPPY FIRST DAY OF JUNE…!

Go´kväll mina kära vänner! 

Då har vi plötsligt lämnat MAJ månad bakom oss och JUNI har gjort sin entré! Men alltså hur magiskt härligt är inte det?!? Den här månaden är årets 1:a sommarmånad och nästa vecka startar sommarlovet!!! Wohooo så otroligt super lyxigt!  Johanna har sin sista skoldag onsdag 10:e så det här är sista “vanliga” skolveckan. Nästa vecka har de operation dagsverk + kul happenings och sen ska de spela minigolf sista skoldagen. Det känns sååå trist att det inte blir någon vanlig skolavslutning… men i dessa coronatider så är det bara att gilla läget.

Och där somnade jag… ha, ha. Så nu är klockan plötsligt 08.20 och jag sitter här i träningskläder redo för power walk. Solen strååålar och jag blir helt lycklig av dessa vackra sommardagar!!!  🙂

Jag älskar att vi kan sitta så mycket ute på terrassen nu. Utelivet är verkligen det bästa med ett bo i hus och det här blir första sommaren som vi kommer att ha gott om tid att chilla här… 

Och pioner… jag frossar verkligen i de rosa vackra pionerna nu.  (stolarna köpte jag för några år sedan hos Jysk och kuddarna är också gamla från Home & Cottage i Oslo). 

Solsägen köpt vi sent förra sommaren på Stora COOP (den är en billigare kopia på den från Tine K Home) och allt är inte på plats runt omkring den ännu + att vi eventuellt ställer dit en lounge soffa istället (hittade äntligen en igår!!!) så möbleringen här ute är inte riktigt på plats ännu… It´s a work in progress. 

 

Nu önskar jag dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder !!! 🙂

Vi ses igen lite senare!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Sommaren 2020 | 6 Comments

6 responses to “HAPPY FIRST DAY OF JUNE…!”

 1. Tina says:

  Ja det blir en annorlunda skolavslutning iår. Mina barn verkar dock ta det med ro. Dom vet att det blir sommarlov ändå men den här gången utan en snörvlande mamma i kyrkbänken och det blir god middag och jordgubbstårta härhemma, precis som traditionen varit sen jag själv hade avslutningar. Sen får vi se vad sommaren bjuder på. Antagligen i närheten av hemmet, vi har inte vågat boka nått sen vår påsklovsresa blev inställd. Och även om i fick resa “normalt så här vi tappat lite sugen… iaf för iår. Hoppas sista veckorna blir fina för er!

  • Johanna tar det också med ro. Det är jag som är mer ledsen över att det inte blir någon stämningsfull avslutning med “Den blomstertid nu kommer”… Men vi får sjunga och ordna mys här hemma istället! 🙂 Och vi har inte heller vågat boka någon resa ännu… Just nu känns det tryggas att hålla sig här uppe i norr … Men om gränserna öppnar upp mer så blir det en sväng till Oslo.

   Önskar dig också riktigt fina sista veckor och en underbar sommardag! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Vilken fin inbjudande terass ni har. Och olivträden är så fina. Du har verkligen känslan för inredning. Ha en fin dag – hoppas att solen skiner hos dig idag.

  • Åh tusen miljoner tack för underbart härlig feedback och fantastiskt fina ord Lena! Nu blev jag glad ! 🙂

   Solen skiner från en klarblå himmel här upp i norr och det hoppas jag att den gör hos dig också?! Njut din sommardag! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så fint ni har det på er terrass! Så snyggt med det rosa och solsängen ser så skön ut. Ja vi brukar alltid gå på syskonbarnens avslutning så det känns konstigt, är alltid så mysigt. Men de ska bada med sin klass i stället så de verkar se fram emot det. Ja vi har inte nån trädgård, har aldrig haft nån längtan efter det, men i år är det säkert härligt för de som har. Håller tummarna hårt för att de ska vända på nått sätt så man kan åka i väg. Vi har inte vågat boka nått utan avvaktar redo ha ha ;). Har inte bokat nått i Sverige heller då jag inte känner mig så lockad av det. Önskar dig en härlig dag stor kram

 4. Sanne says:

  Konstig fråga kanske men var förvarar ni solsängen på vintern? 🙂
  Vill också ha en men funderar på om vi har plats någonstans inne o om den förstörs ute.
  Tack för inspirerande blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *