HAPPY FREDAG!

Glad fredag kära bloggvänner! 

Alltså fredagskänslan… hur härlig är den inte?! I love it!!! Och på morgon var det 3 girls som droppade in här så jag körde 4 fina tjejer till skolan. Ja, det blev bilen idag igen p.g.a. kort med tid men det som är så bra är att de kommer att gå till skolan tillsammans den här terminen. Eller ja, i alla fall fram till att det blir snökaos och -35 grader. Och idag hade vi föresten 100% kontroll på alla bildörrar, bara så att det är sagt.  En av tjejerna som åkte med oss sa “vi såg att din bildörr stod öppen igår när vi kom till skolan”… ehhh jo, man tackar, jag undrar just hur många som fick med sig det? typ halva skolan. Ha, ha.

Och sen, efter min körning, så stack jag ut på en runda runt sjön. Jag hade inte varit ute sedan före vår Oslo resa så det var xtra härligt men, på min i-phone stod det att det skulle komma regn så, det var lite warning för mitt nystylade hår (jag var till frisören i Oslo…) så jag tog med mig en jacka i handen just in case och tur var det… !  Och nu har jag precis skurat badrummen och ska ge mig ut på en fredagsrunda så att vi är redo för helg när J slutar skolan kl. 13.15. Oh yes, de kör korta dagar den här veckan och idag skulle de spela minigolf, så kul!  🙂

Ja, mina vänner, det är inte helt omöjligt att det blir pizza i kväll, eller i morgon så After this we´re getting pizza stämmer väldigt bra. Ha, ha.  Och det var som sagt tur att jag tog med regnjackan som jag har under armen här för jag hade inte gått långt innan regnet kom… 

Så vackert med spegelblankt vatten… men molnen var lite risky business för mitt hår… 

En klassisk selfie på det. Man får ju passa på när det är bra ljus ute. Ha, ha. 

Sen, mitt i allt, så mötte jag en lärare från J´s skola som var ute och satte upp en tipsrunda för 4, 5 & 6:e klass på skolan. Så Johanna skulle gå den här i samband med minigolfen. Kul!  (minigolfbanan är runt hörnet från vårt hus).

Ha, ha, ha. Det började som sagt att regna så större delen av min walk såg jag ut så här. Eller jag hade faktiskt 2 kapuschonger på mig men här hade den ena åkt av… Vad gör man inte för att försöka bevara några lockar… ha, ha. 

 

Nej, nu ska jag springa ner i tvättstugan och hänga en maskin och sen blir det helghandel. Undrar vad vi ska hitta på att äta till middag idag… pizza? tacos? pizza? tacos? hmm… alla dessa svåra val… men det blir nog tacos faktiskt, det hör liksom till på fredagarna.

Önskar dig en härlig dag fyllt av glitter! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY FREDAG!”

  1. elin says:

    Hos oss blir det vegetarpasta i dag, kjører kjøttfritt da vi får besøk av vegetarianere.
    Apropos vaskerom. Vil du vise kjelleren etter oppussingen eller er dere ikke helt ferdig? Husker du vurderte dusj eller badekar for en tid tilbake 🙂

    God helg!!!

  2. Anna says:

    Din blogg gör mig glad! Ha en fin fredag! ( Här blir det nog grill om det inte regnar:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *