HAPPY FRIDAY!

Happy fredag mina kära vänner! 

Alltså den känslan på morgon då soooolen strålade när jag vaknade. Vädergudarna måste verkligen ha hört mig för plötsligt försvann regnet och molnen och vi har fått njuta en magisk dag.  LOVE it!!!

Och eftersom JIG följde J till skolan på morgon så hoppade jag upp på löpbandet på gymmet nästan 1 time tidigare än jag brukar och idag orkade jag springa ä.n.n.u. mer! så otroligt skönt.  Körde 1 time och sen, efter dusch och fix hemma så chillade jag nere vid poolen fram till att vi hoppade in i en taxi och hämtade upp darlingen på skolan på väg till en härlig Beach Club. Det var sååå perfekt start på helgen att njuta eftermiddagen + kvällen där. 🙂

Bästa utsikten jag vet om! Knipsade bilden på väg hem från gymmet på morgon och palmer + blå himmel är verkligen the perfect match. Jag fullkomligt älskar palmer och har efter att jag såg att Kyrre (KYGO) tatuerade en palm på armen haft lust att göra samma sak… En liten palm.. som en symbol för vårt andra hem här nere i Thailand. En dag kanske… !

Åh den känslan att vara på beachen… love, love, love it ! 

Nu har min lilla familj somnat och jag ska också ta och gå och lägga mig. Är sååå trött…zzz…  och kan inte beskriva hur fantastiskt lyxigt skönt det ska bli med sovmorgon i morgon efter en vecka med skola och morgonträning. Jag har varit på gymmet v.a.r.j.e. morgon så nu förtjänar jag verkligen 2 dagars vila.

Önskar dig en riktigt festlig kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY FRIDAY!”

 1. Deseree says:

  Bra jobbat! Ha en trevlig helg och njut! Det ska jag göra för på måndag börjar jag jobba igen men det känns helt ok jag kan ju ändå njuta av sommaren på kvällarna och helgerna.

 2. Astrid says:

  Utrolig bra Nyt helgen da Med dine fine❤️Klem fra Oslo

 3. Maria says:

  Brs jobbat med träningen!

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så snygg! Åh nu inspirerade du mig att ha mer smycken till bikini. Blir nyfiken har du några tatueringar? Jag har inga är en sån som ångrar och vill ha nytt så jag får panik av tanken, min farmor brukar säga man sätter väl inga klistermärken på en Ferrari 😉

 5. Conny says:

  Skickligt att träningen blir av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *