HAPPY FRIDAY!

Happy tisdag f.r.e.d.a.g. mina kära vänner! 

Eller nej, det är väl inte tisdag idag? Det är ju toooorsdag!!! Herregud, den här veckan alltså… jag blir helt snurrig av allt. Ha, ha.  Men klart det är torsdag och det betyder att en ny härlig helg gör sin entré i morgon och det gör även Mr. för efter några veckor i Oslo kommer JIG flygande tillbaka till Luleå i morgon kväll.  Det ska bli sååå intressant att få se status från både Gardemoen och Arlanda. Är det många ute och flyger? Är det stilla?

Och BAM så är det freeedag! Förlåt, jag fick aldrig till att skriva klart inlägget igår för nu då jag är igång och säljer kläder som Johanna vuxit ur så hade jag fullt fokus på det.  Det tar några timmar att matcha ihop de häng som jag säljer som “paket” och sen är jag så obeskrivligt glad och tacksam över alla som hör av sig. Åh ni är helt fantastiska och den feedback jag får gör mig så otroligt rörd och glad.  Jag fixade i ordning ett till “paket” igår som hänger klart för att fotas / filmas så följ med på min insta story idag om du är intresserad! Sen är vi igång med lite andra fixarprosjekt här hemma också och det känns så otroligt härligt att rensa i röran!  Och idag, då det är höstrusk ute så passar det oss perfekt att fortsätta!  🙂

När jag inte säljer kläder & städar så hittar ni mig här…  Och idag är jag sååå glad över att vi prioriterade att ligga här och lyssna på Sommar i P1 med Therese Lindgren igår eftersom solen lyser med sin frånvaro idag. (om du missade så kan du lyssna på alla sommarprat när som helst på Sveriges Radio på nätet!).  Det gäller att ta tillvara de soliga stunderna!  Såg föresten att vår härliga solsäng är på -50% hos Stora Coop nu. Dagens tips! 

Samtidigt en trappa upp…. Oh my, du förstår kanske känslan då de packade ihop allt i onsdags lunch och allt var färdig rivet? För det har varit lite mindre mysigt att kliva rakt ut i detta från sovrummet (som är bakom badrumsdörren…).  Men samtidigt sååå skönt att rivningen är gjord! och nu riktigt längtar jag efter att badrummet ska inredas i augusti / september. Fram till dess har vi som tur är en dusch / toalett på entréplan som vi använder.  (den här bilden är från tisdag, ska visa er hur det ser ut nu då allt är färdig rivet senare, vi snackar öppet golv…).

Facebook påminde mig om hur våra dagar brukar se ut den här tiden på året…   Här är vi på Re Ká Ta beach club på Kata Beach för 8 år sedan.  Men huuuur härligt ser det inte ut?  Tyvärr finns inte denna beach club kvar men SOM jag saknar värmen & beachlife i Thailand nu då vädret växlat här hemma… 

 

Nu ska jag fortsätta här så att det blir ordning & reda till JIG ankommer Casa Gizmolina i kväll.  Det fix vi håller på med är nämligen en överraskning till honom….  Sen känns det ju v.ä.l.d.i.g.t. oklart just nu om vi kommer att ta oss till Oslo i sommar. Såg du inslaget på TV igår om att svenskar kör över gränsen på nätterna då kontrollerna är stängda? Så nu ska Norge utöka personalstyrkan på nätterna för att få stopp på det. Dessutom var det ett flyg från Arlanda till Grekland igår som plötsligt inte fick landningstillstånd i Grekland så det kunde inte lyfta… Oh my, vi svenskar är verkligen inte välkomna överallt i världen just nu.. Hoppas, hoppas att det förändras snart !

Önskar dig en looovely fredag fylld av feelgood!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY FRIDAY!”

 1. Lena Karlsson says:

  Happy friday på dig också 🙂
  Ja vilken härlig bild på Johanna i Thailand, man längtar verkligen utomlands (i alla fall jag), men vi stannar hemma i Sverige denna sommar. Känns tryggast och säkrast så. Så nu blir det västkusten och lite annat smått och gott.
  Ha en fin fredag hela familjen 🙂

 2. Anna says:

  Så himla fin den där solsängen! Hur tål den att stå ute i regn och så?

 3. Majsan says:

  Får inte svenskarna komma in nånstans så tycker jag inte att de andra ska komma hit heller :/
  Smittan tar de ju med sig hem då

 4. Eva Wallerstedt says:

  Undrar samma om solsängen. Kan den stå ute? Finns den på Coop? Vad har du för dynor? Såå fin!

 5. Catrin says:

  Hittar inte solsägen kan du skicka adress på sidan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *