HAPPY FRIDAY!

…Oh yes it is!!!

Happy friday darlings!

Men alltså det var såå skönt att sova med nya täcken och sängkläder i natt!  Vi har haft ett stort täcke tillsammans sedan den dagen vi träffades jag och JIG, så det blir ca 15 år men efter att vi de senaste 5 åren inte sovit lika mycket i samma säng (p.g.a avståndet Oslo – Luleå) så har jag vant mig vid att ha mitt täcke för mig själv så ja, nu testade vi att sova med var sitt (jag köpte nya täcken på IKEA häromdagen) och vi har båda sovit bättre i natt. Oh my, då var det plötsligt slut med att sova “tillsammans”, ha, ha.  Nej men alltså det är såå viktigt att sova bra och om var sitt täcke is the shit så får det vara så, vi har i alla fall inte kommit till att ha var sin säng eller var sitt sovrum… ännu… ha, ha.

Och dag regnar det hos oss och just nu känns det bara hur skönt som helst även om jag så klart helst av allt hade haft strålande soool och varmt och skönt VARJE dag. Men – just idag behöver vi komma vidare med ett par prosjekt här hemma så när jag postat det här inlägget ska jag fortsätta att tömma ett rum på övervåningen. Sen så blir det SÅ spännande att se den norska presskonferensen kl. 12 ang. vilka länder som Norge öppnar upp för resor till / från utan karantän. Jag har tyvärr väldigt små förhoppningar om att vi kommer att kunna resa dit i sommar men jag kryssar ALLA fingrar jag har för nu saknar vi vårt Oslo något helt enormt !!!

 

Uppdaterar strax!

Önskar dig en riktigt FAB fredag fylld av happiness!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY FRIDAY!”

 1. Hanna says:

  Hej!
  En väninna som är norska ska åka till Norge snart med sitt barn och sambo. Pga de har barn ihop är även mannen välkommen menade hon. De ska besöka sin sommarstuga. Tänker att ni är ju i samma situation, gemensamt barn samt ett boende. Hennes barn har dubbelt medborgarskap, kan tro att det är samma för Johanna? Jag är inte alls insatt, men kom att tänka på dig o din familj när hon berättade.

  • Så otroligt intressant att höra!!! Menar din veninna att samtliga i familjen slipper karantän p.g.a. att hon är norsk? Det vore DRÖMMEN om det är så men som vi förstår det så är det karantän på 10 dagar för samtliga i familjen. Inklusive din veninna.

   Men – inte om de bor i de 3 län som Norge idag öppnade upp för! Så kanske de bor i ett av de områdena?

   Fråga henne gärna och återkom till mig för hon sitter kanske på information som vi missat under dagens norska presskonferens och det vore därför GULD värt att få den!!!

   Tusen miljoner TACK ! Önskar dig en underbar dag vidare! Kram! 🙂

   • Hanna says:

    Frågan om karantän kom inte på tal faktiskt. Så det kan ju va så att de ska åka till sin sommarstuga o liksom “bara vara där” och inte ut o träffa folk.

    • Det är som om vi skulle resa till Oslo och bara vara i vår lägenhet de första 10 dagarna…. Det lockar !!! och vi funderar på att göra det! men – jag har svårt att se att man inte skulle få lust att sticka ut och handla osv… Jag tror många bryter mot karantän reglerna… Men då faller liksom hela poängen med att Norge “stängde ner”….

     Njuut helgen vidare ! Kram! 🙂

 2. W says:

  Vi har alltid haft varsitt täcke nu i 30 år så jag tror inte det är grejen i ett förhållande men jag förstår det är ovant.

 3. S says:

  Jag undrar lite hur du tänker kring att du själv verkar ifrågasätta att folk reser utomlands men att du själv ska resa till Norge så fort du kan? Nyfiken på hur du resonerar där och vad skillnaden är?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *