HAPPY FRIDAY!


Happy friday darlings! 

Nu programmerar vi in oss på att ha en super weekend fylld av happiness, lyckliga stunder, solsken och godsaker! För när allt är så trist ute i världen nu p.g.a. corona så får vi se till att skapa vår egen lycka i vår egna “lilla värld”.  Så – unna dig det du har lust  på idag, ät det du tycker om i helgen, sms:a personen du länge har haft lust att höra av dig till, skicka ett vykort i posten till någon du inte träffat på en stund, läs en bok, strunta i disken och tillåt dig att bara vara för det förtjänar du!

Och idag har J fri från skolan men vi har precis varit där för ett besök hos skolläkaren. Det var en rutin check så inget allvarligt alls och alltså så otroligt härligt det är att möta riktigt BRA människor. Såna där som direkt inger förtroende och som kan sin sak. Så värdfullt! Och solen strååålar och min snälla bror ska komma hit i eftermiddag och hjälpa mig med lite fix så vi girls ska strax sticka ut och handla det vi behöver till det + att vi ska handla till mamma.  Sen har vi en trevlig middagsdejt med vänner inbokad så det här kommer att bli en riktigt fin fredag trots allt ! 🙂

Vi körde J´s födelsedagsmiddag med familjen ute i partytältet i lördags och vår nya favorit välkomst “drink” är just nu: pink lemonade (alkoholfri, från Lorina, så fin flaska också!) med rosa sockervadd på toppen. Så snyggt att servera och så gott att dricka !  Och J´s super fina klänning kommer från Zara. 

Upptäckte att jag inte har en enda bild av dessa goda “drinkar” i min tfn (vi körde den som fördrink på J´s kalas men jag fick inte tid att fota då…) så fick precis den här av Johanna från ett tidigare tillfälle. Man behöver inte ta så här mycket sockervadd på toppen, typ hälften räcker. När man petar ner sockervadden i lemonaden så säger det bara POFF! så smälter den på sekunden. Cool effekt… !  Och rosa sockervadd hittar du bl.a. hos Hemmakväll. (det funkar bra att köra sockervadd till bubbel också men då tar jag väldigt lite, annars tappar bubblet bubblorna… )

 

Nu ska jag fylla bilen med sopor så att vi kan sladda förbi återvinningen på vägen för på helgen vill jag inte se några fula svarta sopsäckar, då vill jag bara se vackra fräscha blommor… !

Önskar dig en FAB fredag fylld av positiv energi!!!  🙂

P.S Om du ska lyxa till det med nya magasin i helgen så kan du hoppa över både senaste Sköna Hem + Hus & Hem för båda var såå lite inspirerande den här gången… Tycker att det är så sällan jag hittar inspirerande magasin nu för tiden… Trist! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY FRIDAY!”

 1. Elin says:

  Høres ut som en bra fredag!
  Jeg har faktisk sagt opp alle magasiner jeg tidligere abonnerte på, var en skikkelig magasin-junkie, men jeg synes kvaliteten har blitt dårligere på alle. Mulig det bare er jeg som har blitt eldre…. Fordelen er penger spart og mer tid til å lese bøker.
  Ha en riktig god helg!
  Klem fra Oslo

 2. Cecilia says:

  Det finns ätbart glitter man kan köpa! Lägg det på sockervaddet, och sen när det trycks ner i glaset och smälter så får du glitterdricka dessutom! Superfestligt!

 3. Evelina says:

  Just skicka ett fint kort/brev gjorde vi för några dagar sedan. Fina lyckokort!! (skrev om dem på min blogg) Åhh wow vilken fin respons jag fick tillbaka på dem. Vi ville ge några valda personer lite extra pepp, men åhh så mkt vi fick tillbaka av dom vi skickade till.
  “The secret of living is giving”

  Hoppas ni får en underbar helg!! Vi här hemma är SÅ laddade för helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *