HAPPY LILLE-LÖRDAG!

Gooodmorning darlings! 

Solen strååålar och jag är på väg ut på en underbar power walk för att tanka härlig energi! Tveklöst bästa starten på dagen!Och det är ju lille-lördag idag och jag kanske lyckas beställa ett loungeset till slut? Tusen miljoner TACK till alla er som tog er tid att tipsa och hjälpa mig! Ni är de bästa !!!

Sen blev det plötsligt ett helt annan fokus i gårdagens inlägg, nämligen på att jag raderat en kommentar. Jag är nog en av få bloggare som knappt raderat en kommentar genom mina 13 bloggår och jag har endast under en väldigt kort period haft en spärr som innebär att jag måste ge ett OK till kommentaren innan den publiceras.  Om jag haft det nu så hade ni inte vetat om ifall att jag raderar någon men nu – då jag låter kommentarerna flöda fritt så blir det så klart märkbart då en kommentar plötsligt blir borta.  Och så här är det: mitt enda kriterie för att radera kommentarer är då jag anser att de är direkta påhopp  + då det är skitsnack om någon av mina närmaste. Det har jag noll tolerans på.  Och det här med vad som är ok och inte ok att skriva till varandra på socialamedier är något jag ständigt för en dialog med min dotter om så där vill jag verkligen föregå med gott exempel.  Sen har jag bemött flera av de som skriver skit till mig genom åren genom att skicka de ett mejl privat och föreslagit att vi kan ta en prat privat så att jag för höra lite mer om vad det är de är ute efter? Jag har skickat dessa e-mail till den e-post som de angett när de lämnat sin kommentar, men jag har aldrig någonsin fått något svar tillbaka för alla de som skriver elakt har alltid ett fiktivt namn och oftast en påhittat mejl.  Men då har jag i alla fall försökt.

Sen tror jag att vi alla kan vara överens om att livet blir så otroligt mycket härligare om vi är snälla och omtänksamma mot varandra och lyfter varandra istället för att trycka ner. Och mitt mission med bloggen har alltid varit att sprida happiness och feelgood 24/7.  Och jag önskar att ni som tittar in här ska vara ännu lite gladare då ni surfar vidare! 🙂

 

Exakt så helt enkelt… ! 

En av mina absoluta favoritbilder av J.  Vi har en stor uppgift i att föregå med gott exempel kring hur vi beter oss på socialamedier för kom i håg: våra barn gör som vi gör…

 

Nej, nu måste jag sticka iväg ut!

Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder!!!  Keep on sparkling girls!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HAPPY LILLE-LÖRDAG!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Stor kram till dig! Om du bara visste hur mycket glädje din blogg ger! Den enda som jag fortfarande läser varje dag och om du bara visste hur mycket jag även tittar på dina gamla inlägg. Har inte köpt en enda tidning på över tio år då det inte finns nån som slår din blogg, inte ens i närheten, skäms nästan då man inte på nått sätt kan bidra ekonomiskt för läsningen på samma sätt som med en tidning när du lägger ner så mycket arbete och skänker så mycket glädje. Håller med dig det verkade va en oerhört konstig ton på kommentarerna i går. Stooor kram du är bäst!

 2. Anna says:

  Ha en underbar dag och tack för att du är du!!
  Stor kram

 3. Lena says:

  Tack för en supertrevlig och fin blogg. Har följt det i ett antal år och kommer fortsätta då jag tycker att din blogg är en av de bästa. Alltid positiv och trevlig. Tack för det. Fortsätt i samma stil.
  Önskar dig en fortsatt trevlig dag.

 4. Mia says:

  Jag vill också tacka för en fin och inspirerande blogg! Tyvärr är väl det så här när din blogg bara växer och fler och fler kommenterar… Du får se det positiva i eländet men jag förstår att det gör ont i ditt vänliga hjärta när kommentarer skrivs enbart för att insinuera och göra dig och de dina ledsna!

 5. Camilla says:

  Som vanligt bemöter du kritikerna på ett professionellt sätt och det är härligt att se! Vi är många som trivs i din lilla oas och som uppskattar den glädje du sprider. Önskar dig en underbar dag! Kram

 6. Emma says:

  Kram till dig. Gud hur beter sig folk! Obehagligt. Tänk en värld utan näthat <3

 7. Jessica says:

  Åh kan bara skriva under på Viktorias kommentar!
  Du vet att jag hängt med sen starten och det är den enda blogg jag fortf läser 🙂
  Älskar allt det positiva du sprider omkring dig , en sån förebild för hur vi alla borde vara!

  Ha en fantastiskt fin helg nu!!

  Massa kramar
  /Jezza

 8. Johanna says:

  Helt rätt gjort, det är inte okej att sprida hat och elakheter – nolltollerans är det enda rätta!

  Jag besöker din härliga blogg för den goa feelingen du sprider, du är en fantastisk människa och jag glädjer mig så att du inte tar skit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *