HAPPY LILLE-LÖRDAG!

Happy lille-lördag darlings! 

Solen strååålar och jag startade dagen med en power walk runt sjön och hjälp så jobbigt det var idag… puh…! Det måste bero på allt gott jag stoppat i mig under påsken… Så nu är det bara att kämpa på och sticka ut varje dag när vädret tillåter för jag vet ju att det går lättare och lättare för varje gång och den känslan är den bästa!

Och idag är det redan lille-lördag och i kväll så ska vi girls se de sista episoderna av Skam men alltså hur BRA är det inte?!?  Och Säsong 2, som handlar om Noora & William… alltså jag orkar inte så braaa den var…  Nu handlar det om Sana och vi älskar det också, lika mycket som säsongen som handlade om Isak. Åh jag måste googla och checka när 5:e säsongen ska komma ut för det känns som att vi knappt kan vänta!!!  Och nu ringde JIG, han har varit iväg på en business resa som jag inte ens kom ihåg att han skulle på så här satt jag och trodde att han var i ett land men så var han i ett annat… Snurriga Cirkus familjen alltså! ha, ha. 🙂

 

Dagens snöstatus…. alltså vi har SÅ mycket snö kvar på gården att det är helt galet. Men nu när värmen hittat hit så hoppas jag att det kommer att gå fort till allt är borta.  Annars får jag skotta ut snön… för att hjälpa smältningen på traven…  

Och igår kväll gick jag över och hängde den här presentpåsen på dörren till en fin kär granne som fyllde år. Det är inte så mycket som ska till för att sprida lite glädje… 

… ett fång krispiga tulpaner (vi får passa på nu innan tulpan säsongen är över för den här gången…) och ett inspirerande magasin i en fin presentpåse. Och den här påsen är ett tips! jag köper ju typ alltid mina presentpåsar hos Lagerhaus men den här hittade jag faktiskt på ICA Maxi (bra att veta om man behöver en påse när allt inne på stan är stängt).

Alltså känslan efter en power walk i strålande sol…. Loooove it!!! 

 

Nu ska jag ta tillvara energin jag fick från min walk och jobba på effektivt här. Och du, det här med att “Think Happy – Be Happy” stämmer verkligen för dina tankar styr ditt humör så dagens reminder: håll fokus på positiva tankar!!!

Önskar dig en festlig & härlig lille-lördag! 🙂

P.S det är medlemsdagar hos Indiska med -20% på allt onsdag-söndag. dagens shoppingtips!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY LILLE-LÖRDAG!”

  1. Anna says:

    Någon säsong 5 av Skam kommer ju inte tyvärr..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *