HAPPY LILLE-LÖRDAG.

Happy onsdag mina darlings!

Jag kom precis hem från J´s skola och ska strax iväg på nagelfix så att jag har snygga fräscha händer under jul & nyår.  När jag var till skolan med de sista kakask-leveranserna så passade jag på att ställa en julgran + en liten tomte på katedern för att förgylla klassrummet de sista dagarna innan jullovet. Det är så lite som ska till! (hur ofta säger jag så? ha, ha men det är verkligen sant!) Och ett set med gran (med ljus i som går på batteri) + pynt kostar bara 69 kr på Clas Ohlson. Ett tips! Om du vill ge någon julkänslor… !

Nu måste jag sticka men jag ville bara titta in i farten och önska dig en magisk dag!!! 🙂

Får uppdatera med bilder senare!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “HAPPY LILLE-LÖRDAG.”

 1. Caroline says:

  Fin tanke. Men jag antar att du frågat läraren som jobbar i det klassrummet att det är ok? Det är ju lite som ett subtilt klagomål på hur icke-pyntat klassrummet är annars. Man kliver inte in på någons kontor och ändrar om hur som helst.

  • Emma says:

   Tänk så olika vi är. jag skulle inte alls tolka det som subtilt klagomål om någon gjorde så på mitt kontor. Jag skulle tolka det som vad gulligt, någon vill lägga pengar på att göra det fint för mig och mina besökare. Jag jobbar inte i klassrum utan på en mottagning. Tolkar ni in allt negativt som kritik om någon gör någon fint mot er eller är det mest för att reta er på det AS gör?
   Berätta gärna 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Så klokt skrivet håller så med dig. En gång hade en kollega lagt en chokladkaka och en tidning på min kateder och en gång hade eleverna dekorerat katedern med vackra hjärtan, blev världens gladaste! Tolkade inte det som att jag själv borde sätt hjärtan på katedern. Har själv överraskat kollegor med saker på deras kateder flera ggr bars fått positivt tillbaka. Stor kram

   • Caroline says:

    Hej!
    Tänk så olika vi är!
    Och vilken tur det är. Älskar när folk gör oväntade saker. Dock är en arbetsplats och särskilt en skola inte allmänt område. Det är din negativa tolkning av min kommentar. Eller vill du förklara hur du tänker?

    • Emma says:

     Caroline – men det är ju inte i ett random klassrum Anna-Stina pyntat utan i sitt barns klassrum? Så det är nog tyvärr ingen negativ tolkning av din kommentar utan helt enkelt att du gör ett problem av något som inte behöver vara det. Jag tycker det är coolt att vara snäll

     • Caroline says:

      Skulle vilja säga att du spär på med negativitet! Och det är inte coolt.
      Jag gillar många tips som vi bjudits på genom åren på bloggen. Men att undra lite försiktigt är tydligen fel. Jobbar själv inom skola så jag vet vad jag talar om.
      Och överraskad, det har jag blivit många gånger! Och det gillar jag.
      Jag önskar dig en glad jul!

  • Charlotte says:

   Va? När jag kom till jobbet förra veckan hade ngn ställt in en gran och tagit fram min adventsljusstake – blev jätteglad!
   Min kollega visste att jag har det superstressigt och inte prioriterat att pynta!
   Sen hade hon också köpt en liten gran – såååå snällt ju!

 2. Marianne says:

  Exakt min tanke Caroline! SKulle aldrig komma på tanken att ställa julpynt på kollegas skrivbord (och läraren är ju inte ens en kollega). Som sagt- snäll tanke på ett vis men också lite creepy….

  • Emma says:

   Det som är creepy (eller mest sorgligt) är att du skriver sådär när någon gör något fint. Herregud vissa kan inte må bra!

   Så snäll och omtänksam du ärAnna-Stina! <3

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så omtänksam av dig. Som du säger så klokt så krävs det så lite och det förgyller verkligen! Kan tänka mig att både lärare och elever i klassrummet fick julkänsla när de kom dit senare. Du sprider så mycket glitter omkring dig. Stor kram

 4. Karin says:

  Det var fint gjort av dig. Jag hade blivit jätteglad över en sådan gest. Det är sällan man träffar på människor som gör något med omtanke. Jag tycker att man bemöts av sura, egoistiska och negativa personer. Därför reagerar man starkt om någon ger en vänlig kommentar eller gör något fint för en medmänniska. Idag tex när jag var på apoteket, hjälpte personalen mig med en sak som hon inte hade behövt och det gjorde mig väldigt glad. Så, fortsätt att sprida glädje.
  Kram från Karin

 5. Johanna says:

  Många roliga tips men man får också komma ihåg att alla små utgifter blir stora till slut. Med risk för att låta som en snåljåp men det kostar både för miljön och plånboken.

 6. Iris says:

  For en fin ting å gjøre! Hadde noen gjort noe sånt for meg så hadde jeg blitt kjempeglad! Fortsett å strø om deg med glede!

 7. C says:

  Mkt “det kostar bara”… Du behöver inte jobba mkt och försörjs så klart att allt är så billigt för dig. Har du provat att nån gång leva riktigt snålt nån månad? Hade gjort er gott.

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Det är väl de AS lyfter fram hela tiden att det är de lilla som gör det och att det anpassas efter förmåga. Hon kommer ju med supertips hela tiden. Som detta tipset tänker jag så här åhh så omtänskamt, men jag har inte så stor budget men så bra idé jag tar en gammal glasbruk, knipsar av några grankvistar och sätter på frökens skrivbord. Jag tycker hon även själv tipsar budgwtvänligt och de som kostar är ju enda toppen tips som man själv kan anpassa efter budget. Kontentan är ju att göra det lilla extra och den är ju underbar ! Jag är hemmafru tills min dotter börjar skolan och det är inte alltid så fett, men man får va kreativ, jag återanvänder mycket. I går ville jag bjuda på julfika på mitt jobb. Jag tittade va jag hade hemma: slängde i hop saffransnittar , hade lite nötter gjorde raw bollar, gjorde ett bakpulver bröd, fyllde en burk med godis, med rester från fredags mys, klippte lite granris i en vas, hade några jultepåsar jag tog med ocj en päronsylt vi fått i present som ingen äter, det kan jag i en korg, blev succé. Sen kanske man inte alltid har tiden, men nått litet som AS säger hela tiden har de flesta tid att ordna och de är de små sakerna som gör det, tex plocka lite granris på vägen till jobbet och sätta på bordet, det förgyller. stor kram

  • Barbro says:

   Inte kan väl AS som lever för att SHOPPA LEVA SNÅLT?!
   Vad blir hon DÅ när hon inte kan göra det hon lever för?
   Tragiskt att man i dessa tider med klimathot etc. etc. lär sitt enda barn att bränna ljustet i båda ändar och att shopping är LIVET.

 8. Elin says:

  Så utrolig koselig gjort! Hadde satt pris på om noen hadde pyntet mitt kontor. Ønsker dere en riktig fin førjulstid, snart juleferie 🙂

 9. Elisabeth says:

  Så koselig, hadde noen satt det på mitt skrivebord så hadde jeg blitt så glad Godt tips! Og dere som ikke liker shoppingtips og inspirasjon, hvorfor leser dere denne bloggen?

 10. A says:

  Gåvor från förälder till lärare kan i värsta fall ses som mutor (ifall barnet är i betygsålder) och det har varit (är?) på förslag att förbjudas helt.
  Själv tycker jag inte det är så hemskt. Fröken och barnen uppskattade det helt säkert. God Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *