HAPPY LILLE-LÖRDAG!

Gooodmorning darlings! 

Här gick vi upp och la oss redan runt kl. 20.30 igår och sen tittade vi på Gossip Girl på Netflix till vi somnade. Alltså vi är helt BESATTA av den serien och ser avsnitt varje dag för den är såååå BRA!!!  Jag såg den aldrig då den kom ut (2002?) och sen köpte jag den på DVD då Johanna var liten nere i Thailand men såg den aldrig…  Och det var kanske en mening med det? för nu är det ju såå kul att jag och Johanna kan se den ihop och vi älskar den precis lika mycket båda två.  Har du sett? Vi blir så inspirerade av alla snygga outfits och frisyrer…

Åh nu vaknade Johanna så ska gå och fixa frukost. (jag är mer jetlag än henne så vaknar fortfarande super tidigt…). Uppdaterar inlägget senare! 

Då blev det taco frukost idag igen (rester från igår) och det har äntligen ljusnat ute. Alltså dessa mörka mornar… det är inte lika lätt att piggna till utan solljus. Men – som jag skrev igår så får vi tanka sol och värme genom mina semesterbilder. Så – låt oss starta dagen precis så som vi startade den i fredags på Sunwing Bangtao: med en ljuvlig frukost och sen en walk on the beach. Jag glömmer hur lyxigt det faktiskt är när vi är där men inser det väldigt snabbt då vi kommit hem! 😉

 

Att få starta sin dag så här… Ljuvligt!!!  Det är också det jag älskar mest med Sunwing Bangtao, närheten till stranden och havet. Och ni är SÅ många som hör av sig till mig och undrar om ni ska boka Sunwing i Kamala eller Bangtao? Och mitt svar blir alltid samma: Bangtao, just p.g.a. att du ser havet från både poolen och restaurangerna.  Love it! 

Bästa frukosten jag vet om!  Vändstekt ägg + skinka på toast med sallad också massor av färsk frukt. Sen dricker jag som ni vet varken kaffe eller thé så en kall god ananasjuice är det godaste jag vet att starta dagen med. 

Efter frukosten tog vi en promenad på stranden för att leta snäckor men den här tiden på året så lyser de med sin frånvaro här uppe på Bangtao Beach. På sommaren däremot kryllar det av dom… 

Att chilla lite på gungan nedanför Catch Beach Club…  Pure feelgood! 

Och eftersom vi gick ner väldigt spontant så låg min hatt kvar vid solstolen så detta är en mycket ovanlig syn: Miss.G på en bild från Thailand utan hatt på huvudet?!? Never happened before. Ha, ha. 

På vägen tillbaka köpte J sitt favorit snacks: grillad majs.  Tyvärr har den söta dam som vi handlat majs av i säkert 9 år slutat så de senaste åren har det varit lite olika personer som vi inte känner…  Oavsett väldigt charmigt med snacks on the beach. De dyker upp nedanför Sunwing runt 11-12 tiden varje dag… 

 

Nu tar vi tillvara dagen och fyller den med positiv energi!!! Och du, det är “tulpanens dag” idag så unna dig en bukett till dig själv för det är du värd!

Önskar dig en festlig & inspirerande lille-lördag! 🙂

P.S min absoluta favorit ansikts creme: Elisabeth Arden Visible Difference som jag har använt sedan jag var typ 14 år har tagit slut och den säljs inte här i Luleå så nu har jag lite kris och måste hitta någon ny…  Vilken är ditt bästa ansiktscreme tips? Hit me!!! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2020 | 1 Comment

One response to “HAPPY LILLE-LÖRDAG!”

  1. Mia says:

    Jag bara älskar Isabella Löwengrips produkter
    Tack för alla fina bilder och att du delar med dig av ditt liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *