HAPPY LILLE LÖRDAG!

Happy lille lördag mina darlings! 

Åh nu längtar jag såå mycket till jag kan kliva ut genom dörren utan snö under fötterna  i sommarklänning och fina vårskor…  För solen påminner oss om att vi går mot ljusare, varmare och härligare tider och vi närmar oss mitten av februari och “valentines dag” med stormsteg och snart är det mars och vips! är det sommar! Men hur skön känsla är inte det?!

Och solen har fått mig att ta tag i värsta vår-röjet här hemma, jag dammar som jag aldrig tidigare dammat och jag drar upp hissgardinerna till toppen så att jag inte ska missa inte en enda solstråle som vill lysa in. Jag flyttar på tavlor, vrider på mattor och en efter en åker stjärnorna i fönstren ner… Men absolut inte alla, då blir det för mörkt på kvällarna, men några stycken… Också lyssnar jag på Framgångspodden samtidigt. Alltså jag som a.l.d.r.i.g. lyssnat på en podd började göra det då jag satt uppe super sent och fixade med Johanna´s inbjudningskort till hennes 13:års fest i höstas.  Det var så tyst och så mörkt och jag ville ha “sällskap” så – jag kom på att jag kunde testa att lyssna på människor som pratar och då blev Framgångspodden självklar eftersom jag läst boken och tänkte att samtalen kan ge mig pepp och det gjorde det!  så idag är den podden + Gynning & Berg´s poddar de enda jag lyssnar på men jag vet ju att det finns hur många som helst.  Så – om du sitter på någon super BRA podd som är värd att lyssna på så får du väldigt gärna tips mig! 🙂

 

Facebook påminde mig precis om den här bilden knipsad för 2 år sedan. Då var det -27 grader, idag var det -15 på morgon och jag är så tacksam över att vi so far sluppit den värsta kylan.  Och förra året flyttade jag ut matbordet från det här rummet och idag funderar jag på att flytta ut tavlorna… Jag älskar de! Men lite förändring skulle kännas kul!  

Så här såg min garderob ut för några veckor sedan nere i Thailand.  Alltså SOM jag älskar mina svala sköna klänningar och kaftaner! Den ljusblå med mörkblå mönster var den andra klänningen jag köpte som julklapp på Lola uppe på Surin Plaza. Jag köpte den så sent på semestern att jag inte fick till att inviga den så – den får invigas på beachen i L.A. om några veckor i stället!  Tänk- bara 3 veckor kvar! 

Och du, jag är så sugen på ett nytt matbord!  Det du ser på översta bilden har gjort sitt och det passar inte helt efter att jag flyttat in det i köket så …  jag ser efter nytt överallt! men tycker att det är super svårt att hitta “the one” för det får inte vara för dyrt…  Hur som helst, just nu så funderar jag på det här…

… eller det här!  Båda kommer från MIO och nu undrar jag vilket av dessa 2 du hade valt?  No. 1 eller No. 2 ?  Och glöm stolarna på 1:a bilden, det är bordet jag är ute efter… ! 

 

Nu fångar vi dagen och kryddar den med något extra festligt för det är ju trots allt lille lördag!

Skickar massor med positiv härlig energi din väg och glöm aldrig hur FAB du är!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Casa Gizmolina Phuket | 7 Comments

7 responses to “HAPPY LILLE LÖRDAG!”

 1. Eli says:

  Har det bordet och fick byta skivan tre (eller var det fyra?) gånger, alla hade sprickor på längden. Mio var väldigt hjälpsamma, ingen skugga över dom. Tänkte återlämna bordet men fick då en bra skiva. Är annars nöjd!

  • Åh nej, det låter inte bra… Är det bordet på bild nr. 1 eller 2 som du har? Men härligt att höra att Mio gav dig bra service! Köpte sängen till Johanna hos Mio för något år sedan och då fick jag också helt fantastisk hjälp av deras personal. De hade t.o.m. skickat med inslagna presenter till Johanna i leveransen eftersom jag berättat att sängen skulle vara till hennes födelsedag. Sånt blir jag SÅ imponerad av! 🙂

   Njut din dag vidare ! Kram!

 2. diskbänkar says:

  Vilka fina fåtöljer:)

 3. Karin says:

  Hej, jag tycker att båda borden är fina, men jag hade satsat på bord nr 2. Vi köpte en soffa på Mio möbler i Malmö för många år sedan. Den var jättesnygg, bekväm och slitstark. När den levererades fick vi fin hjälp av killarna som lämnade den. Så, jag slår ett slag för Mio och bord nr 2.
  Kram från Karin.

 4. Jessa says:

  Hej! Jag tycker båda borden är snygga, vi har ett liknande på våran inbyggda altan som jag bara älskar (dock inte köpt på Mio)
  Jag tycker nr 1 är klart snyggast.

  Ha en härlig torsdag fina du.
  Kram Jessa

 5. L says:

  Jag röstar på bord nummer 2 🙂

  Jag älskar att lyssna på poddar så kul att du med gör det!

  Mina bästa poddtips till dig är:

  * ‘Wahlgren & Wistam’ med Pernilla Wahlgren & Sofia Wistam.

  *’Säker Stil’ med Ebba Von Sydow & Emilia de Poret.

  *’Nu ska du få höra’ med Malin Falk Gramer & Anitha Clemence.

  *’Nu börjar livet’ med Vanessa & Rebecca Stella.

  *’Vi hade ialla fall tur med vädret’ med Angelica & Alexia.

 6. Sandra says:

  En ny härlig pdd som jag börjat följa är This is 40, Karin och Issa som bor i LA. Så härlig! Även veckans bläcka där Karin tidigare var med är toppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *