HAPPY LÖRDAG!

Happy weekend mina kära bloggvänner! 

Här vaknade vi girls kl. 11.15 (!) av att JIG ringde. Alltså jag kan i.n.t.e. minnas senast jag sov sååå länge! Så himla skönt! men – det blev ju den stressen för J har dansträning med Stunning Stars kl. 13 – 16.30 idag och hår skulle lockas etc. men 12.56 sladdade jag in framför Dansmagasinet så vi var right on time. Puh…!!! Och nu ska jag ta och passa på att sticka ut och fixa lite ärenden. Jag blev så inspirerad av bilderna jag la upp här på bloggen igår att jag ska maxa framsidan av huset i år! Härligt när man kan inspirera sig själv. Ha, ha.  Jag ska försöka bli klar med julfixet här hemma i helgen för nästa helg reser ju vi girls till London och SOM jag längtar!

Vi ska möta upp bästa vänner till oss från Oslo och gå på “black friday weekend” så jag tänker att jag shoppar “alla” julklappar där i år. Det blir perfekt!  Och om någon av er har tips på riktigt mysig och fräsch restaurang så får du väldigt gärna tipsa mig! Det ska gärna vara “insta vänlig” miljö och ja, lite Riche / Sturehof stuk på stället om du förstår vad jag menar. Typ som Balthazar i New York…  Men gud, nu då jag checkar stavningen på Balthazar så kommer London upp. Har de en restaurangen i London också?! Det hade jag ingen aning om. Har någon av er varit där? Är det samma stuk som på den i N.Y.? I så fall blir den perfekt!  Och, har någon av er åkt the afternoon tea bus med Brigit´s Bakery? Ge mig helt enkelt alla de bästa London tips du sitter på! Vi var ju där för 2 år sen och då var Harry Potter i fokus så vi prioriterade The Warner Bros studio tour + att vi åt middag på en Jamie Oliver´s restaurang i Covent Garden. Åh det var en helt magisk resa… ! 🙂

Alltså missa inte att besöka Harry Potter om du ska till London med barn som gillar H.P.!  Jag hade aldrig sett en film och visste typ ingenting om historien mer än sånt som J berättat för mig och ändå så älskade jag att vara där.  Rundturen var helt magisk och allt var så otroligt snyggt uppbyggt.  Det var “en heldag” att åka ut dit med men så värt det! 

Vi bodde sååå mysigt på det här charmiga, fräscha hotellet i Covent Garden och jag blev så förälskad i det att jag vill bo där igen.  Så, när våra vänner reser hem på söndagen så tror jag att jag och Johanna tar en natt här… Blir perfekt! (vi är i London lördag – måndag). Hotellet heter Radisson Blu Edwardian – ett tips! 

När vi ankom London var trafiken in till city heeelt crazy och tog tiiiid så då taxin plötsligt passerar Harrod´s så ropar jag: “stop the car! we´re getting off here!” Så – jag och Johanna hoppade av i farten vid ett rödljus, så himla galet, ha,ha. Och JIG var världens snällaste och åkte vidare till hotellet med allt bagage. Några timmar senare såg vi ut så här… Och vi kunde checka av Harrod´s på vår lista över things-to-do. !

Om du är på väg till London och är sugen på mer inspo. så hittar du bilder från alla våra dagar i mitt bloggarkiv. Sök upp november 2017 och dröm dig bort… !

Bäst att jag kommer mig iväg ut nu så att jag får gjort allt jag tänkt innan jag ska hämta upp J igen. Och då hon dansat klart, då har jag lovat att vi ska sladda förbi Donken och hämta mat och sen ska vi mysa med året 1:a pepparkaksbak!  Som sagt – förra inlägget inspirerade mig verkligen. Ha, ha.

Önskar dig den allra bästa lördagen fylld av mys & glädje!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “HAPPY LÖRDAG!”

 1. Sofie says:

  Jag kan rekommendera ett besök på Coal drops yard Häftigt område med trevliga butiker och restauranger. Sen älskar vi även att shoppa på Kings road, mysigaste gatan 🙂

  • Åh tusen miljoner TACK för dina tips Sofie! Super snällt av dig att dela de med mig! 🙂

   Önskar dig en underbar fortsättning på lördagen! Kram!

   • Sofie says:

    Kan även tipsa om butiken antropologie 🙂 Massa kul inredning, prylar och annat… Finns bland annat på regent street, kingsroad och marylebone high street 🙂

 2. Anette says:

  Skal til London i desember, can`t wait!! Anbefaler Afternoon tea med bobler på Library at county hall ( mener jeg det heter, ligger rett ved Big Ben). God tur. Anette

 3. Des says:

  Om du går in o läser Johanna toftbys blogg så får du massor med tips för hon är i London precis nu. Här hemma piffas det för fullt nu så ikvälk ska jag njuta av glögg o pepparkakor.

  • Tusen tack för tipset Des ! Hennes blogg brukar jag aldrig gå in på men då ska jag ta en titt nu p.g.a. London ! 🙂 Och det låter helt underbart att du piffar för fullt där hemma! Själv kom jag precis hem efter en liten runda så nu ska lite nytt upp vid entrén och sen ska jag försöka få ett ljusnät på plats också… Åh det är så underbart med alla ljus utomhus som glittrar i novembermörkret !

   Önskar dig en magisk fortsättning på lördagen! Kram! 🙂

 4. Carolina Jonsson says:

  Jag har varit på Balthazar i London och det påminde väldigt mycket om den i Nyc sååå härligt med london weekend, älskar den stan!

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härligt med London. Har varit där en gång på en lång weekend och det va i december och det va så juligt och mysigt! Maxad julkänsla. Drömmer om att öka tillbaka dit en helg innan jul nån gång. Har även varit i new York en lång weekend innan jul och de va inte hälften så pyntat som London och inte hälften så mycket julpynt att handla. Så jag älskade London i juletid. Härligt det ska bli och få se när ni upplever det, hoppas ni får det riktigt magiskt. Vi lyfter mot Thailand på torsdag så det blir lite annat , men ska bli så gott med värmen. Stor kram v

 6. Cecilie says:

  Jeg reiser også til London på lørdag og gleder meg veldig

 7. Iris says:

  The knot churros, café Elan, the Sketch er noe av det som står på listen over ting vi skal når vi reiser imorgen tidlig=) London er helt magisk nå før jul! Nyyt lørdagen videre!

 8. Sara says:

  Skal til London med 11 åring, og har booket christmas afternoon tea på Sketch. Mest Insta vennlige stedet i London 🙂

  God tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *